Процедури при застрахователи?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Процедури при застрахователи?

Мнение от Venko » 21 Юни 2009, 20:17

Здравейте, колеги.

Първо нека изразя възмущението си от ширещата се простотия и озлобление, в заобикалящите ни хора. Абсолютно ми писна да ми дерат колата. Как па като бех с Пежото никой не ми я буташе ?!?! Сеа големо дране големо нещо. КАФА!

Застрахован съм с пълно каско в Бул Инс. Бихте ли ми споделили каква е процедурата за изплащане на такива щети.

Благодаря и Бог да пази колите ни!
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fiont » 21 Юни 2009, 22:16

Ами обаждаш им се за щетата,идват да ти я снимат и след известно време ти пращат парите по тяхна оценка,на мен ми ги пратиха след 2 седмици
boo

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и се радва на живота...
Мечтае да кара: по немските аутобани....

Мнение от D_reamcatche_R » 22 Юни 2009, 1:43

:D Колега развесели ме... Все едно аз съм ти писал темата. И аз бях преди с Пежо и никой не го и закачаше. Качих се на БМВ-то и се почна със зулумите! Лошо се наиграх първия път че заведох щетата и веднага я вкарах за боядисване и после не ми изплатиха обещетението :evil: Щото съм нямал бележка от КАТ а от КАТ като им звъннах ми казаха, че за такива щети не издвали. И адвокат си наех да ми пише обжалването, и пак ми отказаха! С втори адвокат се консултирах и той каза, че нямали право да ми откажат но явно искат да ме видят дали ще стигна до съда, но ме предупредиха, че такива дела се точат с години и не си струвало нервите и вложените кинти за суми до 1000 лева. Абе страшно. Прежалих ги. Гледай да имаш всички там документи. Аз като звъня на КАТ и на дежурните при застрахователите вече им искам и имената и номер на обаждането които после ги пиша във формата за щетата барабар с часа на обаждането. От тогава не са ми отказвали обещетение :twisted: Айде успех и дано няма проблеми!
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bebekrisss » 22 Юни 2009, 9:20

Пиши ми на лични какво точно е станало, за да ти обясня какво да правиш!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...

Назад към Извън Темата