Кабелна, Булсатком или ITV?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Кабелна, Булсатком или ITV?
Колеги след дълги размисли, така и не мога да реша към кой да се включа?
Кабелната ми искат 22 лв. на месец за същата програма каквато и Булсатком - 15,80 лв., ITV - 22.80 лв.
Знам качеството на кабелната, но незнам за другите, знам проблемите по кабеларките, но незнам на другите!!?
Въпроса ми е: Какво ползвате, от кое сте доволни и от кое не?
1.Кабелна +/-
2.Булсатком +/-
3.ITV +/-

Кабелната ми искат 22 лв. на месец за същата програма каквато и Булсатком - 15,80 лв., ITV - 22.80 лв.
Знам качеството на кабелната, но незнам за другите, знам проблемите по кабеларките, но незнам на другите!!?
Въпроса ми е: Какво ползвате, от кое сте доволни и от кое не?
1.Кабелна +/-
2.Булсатком +/-
3.ITV +/-
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Аз бях на кабелна 11г. от 2006 г. съм на Булсат и се родих. Трябва само да се купиш по-голяма антена защото 60 см. на Булсат умират при първия дъжд или гъсти облаци! Иначе при гъсти облаци никой не може да те спаси все още не са измислили решение как да премине сигнала през облаците до спътника поне не при цивилните. Военните може би си имат начини.
Не забравяй че Таксата е 15.80 лв. за премиум пакет от всички канали без НВО НО САМО ЗА ЕДИН ТЕЛЕВИЗОР!
За втори телевизор се плаща допълнително 5.80 лв. на месец и 18 лв. едноккратно за втори приемник че да може да гледаш различни програми от първия!
Така таксата за два телевизора общо ти е 15.80 + 5.80 = 21.80
Не забравяй че Таксата е 15.80 лв. за премиум пакет от всички канали без НВО НО САМО ЗА ЕДИН ТЕЛЕВИЗОР!

За втори телевизор се плаща допълнително 5.80 лв. на месец и 18 лв. едноккратно за втори приемник че да може да гледаш различни програми от първия!
Така таксата за два телевизора общо ти е 15.80 + 5.80 = 21.80
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Колега не се замисляй и за секунда а слагаи булсат
Аз съм с булсат откакто го има,единствения недостатък им е(както на АйТВ)че като има много ниска облачнист(буря) почва да насича образа и губи сигнал за кратко време.Качеството е невероятно и програмите за 15.80 са презадоволителни,има и Хоби ТВ което е голям +!Още един + е че можеш да си местиш приемника и чинията където ти е кеф(на почивка,дори съм виждал автовози с чинии
)Аз имам 3 приемника и плащам 15.80+5+5лв.
За кабелната всички знчт че качеството е отврат и цените са по-дебели.
А за АйТВ съм си говорил с хора които даже ги поставят и всички казват че не става и булсата е в пъти по-добре.
Надявам се да съм бил полезен

За кабелната всички знчт че качеството е отврат и цените са по-дебели.
А за АйТВ съм си говорил с хора които даже ги поставят и всички казват че не става и булсата е в пъти по-добре.
Надявам се да съм бил полезен

- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
Имам впечатления както от кабелната телевизия, така и от Булсатком. Живях при леля ми една година и те си бяха сложили именно Булсатком, след това включихме още един приемник и мога да кажа, че останах много доволна. Качеството, както вече отбелязахте, е на ниво. Само като завали сняг и по някое време чинията искаше да бъде изчистена от снега, но за всичко останало нямам никакви оплаквания. И понеже скоро ми предстои да влезем в нов дом, мисля, че Булсатком ще е най-доброто решение за това.
"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Ако си с LCD или плазма най-добре си пускай цифрова ТВ. Обикновенна кабелна на хубав голям телевизор си е чисто изнасилване.
От известно време гледам на пазара доста агресивно навлизат www.net1.bg, не съм им гледал качеството, но имат готини пакети за интернет и телевизия.
От известно време гледам на пазара доста агресивно навлизат www.net1.bg, не съм им гледал качеството, но имат готини пакети за интернет и телевизия.

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
такааа да дам малко инфо от "кухнята". работя в булсатком в апаратната. качеството на услугите са на ниво. в къщи съм от дълги години на кабеларка (евротурсат) и поне на тези доставчици качеството е 1:1 като на цифрова телевизия. вярно цената на кабеларката е като на булсат с всички пакети без HD. за мен голямата полза от булсат ще бъде ползването на хай дефинишън пакета който до момента включва Film+ и Eurosport. в най-близко бъдеще ще се пуснат още няколко HD канала... тук обаче абонамента скача на 35лв. всеки да си прецени дали го устройва... колкото до смущенията при бури да има си ги. неудобство е, но както казаха колегите най-често прекъсва в рамките на 10-15 мин. има и друг момент, дори при абоната времето да е перфектно, ако тук в софия има буря, излъчването пак прекъсва
до колкото знам айтиви партнер предлагат доста по-бедни услуги... общо взето е това, ако има някъкви конкретни въпроси ще се радвам да помогна 

"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
аз си сложих 2 метра сателитна антена и с един дриймбокс 800 хд си гледам към 80 хд канали. да не говорим за другите 6000. плащам 80 лв на месец. няамате си на идея за какво качество говорим. на бравия 46 инча. направо забравяте всички бг оператори, и техни глупости. системата с позиционера е малко под 2000 лева. е на когото пари не са проблем.
Не остава време за телевизия ... ама пускай се на булсат ... до преди време имах проста кабеларка и тия почнаха нещо да се гъбаркат ... програми се губеха и тем подобни простотий .. абе с две думи си правиха каквото си искат.
От булсата сега съм доволен ... единствения кусур,е че при бури и грамотевици преустановяват сигнала времено и нямаш телевизия
От булсата сега съм доволен ... единствения кусур,е че при бури и грамотевици преустановяват сигнала времено и нямаш телевизия

djordje написа:аз си сложих 2 метра сателитна антена и с един дриймбокс 800 хд си гледам към 80 хд канали. да не говорим за другите 6000. плащам 80 лв на месец. няамате си на идея за какво качество говорим. на бравия 46 инча. направо забравяте всички бг оператори, и техни глупости. системата с позиционера е малко под 2000 лева. е на когото пари не са проблем.
Дай повече инфо, каде, как...?

трябва да имаш гледка към юг-изток. и да осигуриш интенет достъп до дриймбокса, в случая приемника. немаш нет, нема платени канали. иначе гледаш всичко живо, като найинтересните са хд канали. може и да са повече от 80. всички sky sports italy, uk и тд... абе всичко. таксата е 80 кинта. това не е реклама и не ме питайте по въпроса кое как? системата която аз имам е око 2000 лева, може и по малко в зависимост от компонентите. коегата absix ако е заинтересован да пише на лс.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
///vlado написа:От булсата сега съм доволен ... единствения кусур,е че при бури и грамотевици преустановяват сигнала времено и нямаш телевизия
И аз съм така със стандартната 60 см на Булсат, но на вилата, а в апартамента съм пак на Булсат само че с отделно купена датска Триакс 110 см. купена във Варна за 130 лв. картината е желязна.

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3