Покривало за колата
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Покривало за колата
Колеги,допреди години хората си завиваха дори москвичите и ладичките,а в днешно време тези покривала изчезнаха
Някой има ли идея от къде мога да си намеря покривало за Е30ската,някакви цени,материй на плата и подобни?!
И конкретно откъде мога да си намеря във Варна

Някой има ли идея от къде мога да си намеря покривало за Е30ската,някакви цени,материй на плата и подобни?!
И конкретно откъде мога да си намеря във Варна

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
последно купихме от практикер има за кабрио и за нормален автомобил.
за кабриото струваше 17лв сиво, материала нещо средно м/у найлон и брезент,не пропуска вода
за кабриото струваше 17лв сиво, материала нещо средно м/у найлон и брезент,не пропуска вода

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Колега, защо мислиш, че "манго" няма да ти свие покривалото още първата нощ? Затова изчезнаха покривалата на ладичките, щото от бризента става покрив.
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
колега за това не се бях замислял...силно се надявам никой да не пипа,защото който хвана инвалид ставаBFM написа:Колега, защо мислиш, че "манго" няма да ти свие покривалото още първата нощ? Затова изчезнаха покривалата на ладичките, щото от бризента става покрив.

защо пишеш манго в кавички,вари го печи го-мангала си е мангал

а иначе благодаря за одобряващата информация,явно има светлина в тунела

- Illusion
- Бургаското явление
-
В Практикер и аз вчера видях.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Аз имам трички от Метро. Както казаха - нещо средно между найлон и брезент. Тъничко е, но против мръсотия върши идеална работа.
Като отида на вилата си ги измивам с маркуча и пак така. В София рядко ползвам, 'щоот факторите са много против покривало - не толкова че някой ще го открадне, по-скоро вятър лесно го сваля, а и мързел
Като отида на вилата си ги измивам с маркуча и пак така. В София рядко ползвам, 'щоот факторите са много против покривало - не толкова че някой ще го открадне, по-скоро вятър лесно го сваля, а и мързел

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- borislav
- младши ентусиаст
-
Не колега от Варна съм...не смея да кажа,че тук не се пипа защото изметта е навсякъде в държаватаПилев написа:В практикер има и в метро съм виждал. Обаче съм сигурен, че вечер до три 4 часа е изчезнало ако си в София. Ако не на някой да му свърши работа, то само за да ти е гадно ще го вземат.

Зарадвахте ме,следващите 20лева май ще са за покривалце,че ми писна да си я мия самичък,с гъбичката и вечерта да завали един приятел кален или киселинен дъжд/или както се нарича/ и на сутринта да осъмна с кола на кални капки

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3