емблеми БМВ-крадци
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
емблеми БМВ-крадци
Колеги още ли е модерно да се крадат ембремите на коли ве,сутринта жената става и отива на кафе с приятелки и няма задната емблема и антената на телефона на колата.За какво са им.Кажете с какво може да се залепи емблемата да няма махане и на седана същата ли е като на комбито,защото знам едно ударено в морга.Колата е Е34
Обичай ближния,ближи обичания!!!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Залепи я със силикон, или Поксипол, но лошото е, че ако пак им хареса, може да ти изподерат, или огънат капака мъчейки се да я свалят, то не е една беля д..а! 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: емблеми БМВ-крадци
arkys написа:Колеги още ли е модерно да се крадат ембремите на коли ве,сутринта жената става и отива на кафе с приятелки и няма задната емблема и антената на телефона на колата.За какво са им.Кажете с какво може да се залепи емблемата да няма махане и на седана същата ли е като на комбито,защото знам едно ударено в морга.Колата е Е34
Колега купи си от тия евтините емблеми (по 1-5 лева). Тях като че ли ги познават и не ги крадат, защото реално не струват нищо

Иначе емблемата за задния капак на кабрио и туринг е различна от на другите
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Онзи ден минах пред една Е36-цата и й нямаше и предна, и задна емблема...
Боклуци пълни... Но Бог вижда всичко 

Аз незнам как може да има още такива простотии да се крадът емблеми
Не се очудвам защото и аз преди вече близо полвин година пострадах бях във Варна и като видях ми стана смешно цапнали ми емблемите предната и задната че и за капак на всичко тръгнали да ми крадът чистачките от 10лв. к-та ама не оспели да ги свалят !!!
И сега съм със тези от 5лв. и когато ходя пак във Варна пак я спирам там кадето ги бяха откраднали оригиналните, но на тези нещо не им вържат, и реално така като се загледам там на този паркинг кадето я спирах в кв. Левски почти всички Баварки бяха минали на мнението 5лв. броя

Не се очудвам защото и аз преди вече близо полвин година пострадах бях във Варна и като видях ми стана смешно цапнали ми емблемите предната и задната че и за капак на всичко тръгнали да ми крадът чистачките от 10лв. к-та ама не оспели да ги свалят !!!
И сега съм със тези от 5лв. и когато ходя пак във Варна пак я спирам там кадето ги бяха откраднали оригиналните, но на тези нещо не им вържат, и реално така като се загледам там на този паркинг кадето я спирах в кв. Левски почти всички Баварки бяха минали на мнението 5лв. броя

BMW е автомобил но и девойкосъбирач !!!
http://jega123.hit.bg/angel%20eyes.html
http://jega123.hit.bg/angel%20eyes.html
- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
===
Бой бой бой
мамицата им мръсна да им се връща 3-но!Да ги хванат да ги утрепат от бой!

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Re: емблеми БМВ-крадци
kriso85 написа:Колега купи си от тия евтините емблеми (по 1-5 лева). Тях като че ли ги познават и не ги крадат, защото реално не струват нищо![]()
Познават ги, ама друг път. На мене точно такава /от 5лв/ ми откраднаха

Re: ===
MiSho_Spiralata написа:Бой бой боймамицата им мръсна да им се връща 3-но!Да ги хванат да ги утрепат от бой!
Колкото и да ги биеш, винаги ще им е малко, но все пак:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=154129
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
titto написа:Залепи я със силикон, или Поксипол, но лошото е, че ако пак им хареса, може да ти изподерат, или огънат капака мъчейки се да я свалят, то не е една беля д..а!
Аз точно така направих навремето, ама сега като трябва да сменям капаците, питате ли ме.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
май не ги крадат за да ги продават а за да правят мръсно, моите емблеми бяха залепнали и не бяха успели да ги гепят и ги бяха обелили... след това ги изкъртиха напълно... Поне крачката бяха останали и ми платиха каското емблеми + боя щото беше издрано при къртенето,... Абе ясно е че ще хвана един и ще го лежа за човек после 

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Само с тупаници ще се оправят копеленцата 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
от къде да си намеря емблема за предният капак... моля за съвет ... а на Е38 как се демонтира и монтира новата? Благодаря предварително.
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2