Пътуване до южното черноморие

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1999 BMW 320D

Пътуване до южното черноморие

Мнение от b_velev » 29 Юни 2009, 15:36

Здравейте,

Тази година съм решил да разнообразя малко пътуването до морето и мисля да не минавам през Бургас, а да се отклоня някъде преди това и през Странджа да стигна до Южното черноморие. Единственото, което ме притеснява е състоянието на пътищта. Никога не съм минавал от там. Нека някой, който е пътувал там да каже дали пътищата са ,,проходими" и да ми препоръча някой маршрут.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 29 Юни 2009, 15:40

Пътя е много добър но до Царево,след това до Ахтопол и Резово става много тесен и трудно се разминават 2 коли.Заслужава си според мен да отидеш,не е чак толкова зле.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от b_velev » 29 Юни 2009, 15:44

///Ivan написа:Пътя е много добър но до Царево,след това до Ахтопол и Резово става много тесен и трудно се разминават 2 коли.Заслужава си според мен да отидеш,не е чак толкова зле.

Този път го знам много добре, а и няма как да го избегна, защтото отивам до Синеморец. Питам за пътищатата, които са по навътре. Идеата ми е да мина през Странджа (през Малко Търново например) и да изляза някъде на Царево.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 29 Юни 2009, 15:57

На мен колега само една година-зимата ми се е налагало да минавам през заобиколните Елхово и Средец и то защото Петолъчката беше затворена -ако си спомняте там големият сняг на 2008 -3-ти януари.
Доколкото помня пътя от Средец до Бургас минава през една гора -бива го, но като влизаш в Бургас е много зле - само дупки е:(((
Иначе излиза чак долу на изхода за Созопол. И какво ми прави впечатление тази година като идвах на морето... Пътя от Бургас до Созопол нали е двулентов и са започнали да слагат мантинели ,но явно пак не са им стигнали парите и са стигнали само до Черноморец.Пак ще кажа -хубава работа, ама българска. Иначе колега за пътя от Царево до Ахтопол-те миналата година го разширяваха отстрани с по една педя-колкото да кажат,че за правили ремонт .....Ако идваш на юг се обади -аз съм в Приморско това лято ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е 30 хавтомат

Мнение от kamika » 29 Юни 2009, 16:14

Доколкото разбрах,питаш за прекия път от Средец до Царево през странджата.Трагичен е.Целия е само дупки,за последно минавах преди три четири години но не вярвам да има промяна.Караи си през Бургас наи-добре.
MADTEAM

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от b_velev » 29 Юни 2009, 16:25

За този път става въпрос. Не ми е целта да мина по-напряко. Просто не съм бил в тази част на България и за това ми е интересно. А какво ще кажете за пътя Бургас - Млако Търново - Царево?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 29 Юни 2009, 16:30

voodoo_child написа:За този път става въпрос. Не ми е целта да мина по-напряко. Просто не съм бил в тази част на България и за това ми е интересно. А какво ще кажете за пътя Бургас - Млако Търново - Царево?

И той също е зле.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 29 Юни 2009, 16:49

от миналата година не съм си ходил до село(м търново) колега :mhihi: :mhihi: , обаче пътя не беше крайно зле. Ако си с над 90-100 нямаш грижи, пътя е екстра. От малко търново обаче до средец не мога да ти кажа, но ако смяташ да караш от там, имай впредвид че има поне 1 участък от 15 км само завой, така че ако имаш жени и деца си приготви торбички :driving: :driving: .
ПС: обаче е страшно КРАСИВО
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 29 Юни 2009, 17:39

Не е чак толкова зле пътя,минавам от там почти всеки месец.Както каза колегата по горе с 90-100 не е чак толкова зле.Заслужава си да минеш от там,ако не си го правил досега.Красиво е спокойно,просто самата обстановка те кара да не бързаш за никаде.
:driving: :dunno: :driving:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 29 Юни 2009, 17:43

kamika написа:Доколкото разбрах,питаш за прекия път от Средец до Царево през странджата.Трагичен е.Целия е само дупки,за последно минавах преди три четири години но не вярвам да има промяна.Караи си през Бургас наи-добре.

Колега за какъв път говориш :dunno: Миналата година минах от там на идване от Царево и по едно време си мислих ,че съм в джунгла.Пътя е широк 2 метра и дупки пак толкова дълбоки.Минава се покрай една кариера и там изобщо нямаше и спомен от асвалт.Тая година съм го планувал на връщане през Малко Търново ,турция ,Гърция и още 15 дена на Тасос.
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 29 Юни 2009, 22:19

пътят там е трагедия и ако ти се окоти колата даже и обхват на м тел няма на места
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 30 Юни 2009, 15:05

Не ти и трябва да минаваш оттам, оня ден се върнах от Синеморец по тоя път и мога да ти кажа, че ме хвана шубето. За 60-70км. не съм се разминал с жива душа, а да не говориме, че пътя е широк 1,5-2м. и има едни отклонения които, ако не ги знаеш отиваш на мачо пикчу у царевичако!
П.С. И джиесема няма покритие!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320D
Мечтае да кара: X3 xDrive 30D
Детайли за колата: 2005 Е46 320D Touring

Re:

Мнение от kalo74 » 01 Сеп 2011, 0:38

DAEL написа:Не ти и трябва да минаваш оттам, оня ден се върнах от Синеморец по тоя път и мога да ти кажа, че ме хвана шубето. За 60-70км. не съм се разминал с жива душа, а да не говориме, че пътя е широк 1,5-2м. и има едни отклонения които, ако не ги знаеш отиваш на мачо пикчу у царевичако!
П.С. И джиесема няма покритие!

Здравейте колеги,

за почивните дни покрай 6ти сме решили да ходим с жената в Синеморец.
Изчетох всички коментари до тук, и съм леко притеснен :dunno:
Някой минавал ли е тази година (по възможност лятото) да даде по актулна информация за състоянието на пътя?!

Поздрави,
kalo74 :driving:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Re:

Мнение от carmanf1 » 01 Сеп 2011, 8:55

kalo74 написа:за почивните дни покрай 6ти сме решили да ходим с жената в Синеморец.
Някой минавал ли е тази година (по възможност лятото) да даде по актулна информация за състоянието на пътя?!

Поздрави,

Карай през Бургас - Созопол - ..... - Синеморец и нямаш никакви грижи. Преди месец ходих на разходка до Резово и на плаж на Силистар.
Пътя е ОК и е много красиво. След Царево става тясно, но няма никакви проблеми.
Много приятно се пътува :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320D
Мечтае да кара: X3 xDrive 30D
Детайли за колата: 2005 Е46 320D Touring

Re: Re:

Мнение от kalo74 » 01 Сеп 2011, 18:01

carmanf1 написа:
kalo74 написа:за почивните дни покрай 6ти сме решили да ходим с жената в Синеморец.

Поздрави,

Карай през Бургас - Созопол - ..... - Синеморец и нямаш никакви грижи. Преди месец ходих на разходка до Резово и на плаж на Силистар.
Пътя е ОК и е много красиво. След Царево става тясно, но няма никакви проблеми.
Много приятно се пътува :D

Много благодаря колега за инфото :yes: !

Поздрави и весели празници,

Назад към Извън Темата