турците се прибират и по тракия е АД

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

турците се прибират и по тракия е АД

Мнение от vin_diesel » 02 Юли 2009, 10:43

всяка година през юли и август турците с катуните се прибират от европа наи вече от германия и по магистралата е нещо страшно много нагли карат като надрусани и изпреварват от всякъде аз ги отбивам като им показвам газовия през прозореца след като ме издразнят с наглите си изпредварвания и пресвятквания направо се напикават от страх и спират по 2 3 коли за почивка така че през юли и август внимаваите по тракия
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 02 Юли 2009, 10:47

Рязани гадове... Аз се чудех дали утре вечерта да пътувам до морето или събота сутринта, но като гледам се в г*з... пак ще трябва да ги замерям с каквото попадне!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 02 Юли 2009, 11:10

Ами по магистралата от Калотина към София :help: Задръстванията почваха от Ауди център :help:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Юли 2009, 11:49

мдаам,миналата година точно по това време за да вляза от Унгария в Сърбия-3 часа и нещо..добре ,че имам клима в кочината ,че.. :help: Не са само от Германия,от Белгия,Швеция,Дания,Холандия,Франция.. си .ало мамата :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 02 Юли 2009, 11:56

Карам си към Драгоман за вилата около 150км и зад мен ме настига Х5 турчуляк гаден и дилги и клаксон, като полудех жар на бавареца и зад него и на 200 клаксон и дълги а беше настъпил спирачката удрям го без да се замислям егати тарикатите направо се насра турчуляка гаден :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 02 Юли 2009, 12:01

((:BuKcu:)) написа:Ами по магистралата от Калотина към София :help: Задръстванията почваха от Ауди център :help:

Там пък къде има на Ауди център? Аз знам за Ситроен. Иначе аз като се прибирам от вилата точно по този път като се почне от метро магазина та чак до караулката има само фереджета

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 02 Юли 2009, 12:11

KON4ETO написа:Карам си към Драгоман за вилата около 150км и зад мен ме настига Х5 турчуляк гаден и дилги и клаксон, като полудех жар на бавареца и зад него и на 200 клаксон и дълги а беше настъпил спирачката удрям го без да се замислям егати тарикатите направо се насра турчуляка гаден :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Па ако вътре не е бил турчуляк гаден? Или викаш кат е турски номер се лайна се возят вътре? И па да не би да се насрал от смях оня в Х5-та? :mhihi:

П.С. Верно, че са много на Тракия, ама на движението изобщо не пречат ;) На мен единствено ми пречат като спра (т.е. като не мога да спра поради липса на места) на някоя бензиностанция за облекчение на естествени нужди :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 02 Юли 2009, 12:23

Колегата от първия пост си е абсолютно прав, карат като ненормални рязаните, особено като са в група с още 2-3 коли :!: :evil:
:yes:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Юли 2009, 12:25

флейм ти просто не знам дали си карал в кервана им като е рамазан-байрам или квото там като се влачат....!!!
миналата година-пет катастрофи от капитан андреево до пазарджик със 7 жертви!! само техни!! имах поне 5 ситуации ,които избегнах с много късмет и зор! заспиват,карат като ненормални,избиват се....!!!!
задминават по пет коли едновременно и треа им праиш място като са срещу тебе!!! просто некъв ад-как оживях не знам!!!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Юли 2009, 12:26

porostorm написа:Колегата от първия пост си е абсолютно прав, карат като ненормални рязаните, особено като са в група с още 2-3 коли :!: :evil:
Те в Српско ги понаместват такива :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 02 Юли 2009, 12:29

horhef написа:
((:BuKcu:)) написа:Ами по магистралата от Калотина към София :help: Задръстванията почваха от Ауди център :help:

Там пък къде има на Ауди център? Аз знам за Ситроен. Иначе аз като се прибирам от вилата точно по този път като се почне от метро магазина та чак до караулката има само фереджета

Почти срещу бензиностанцията на Лукойл има Ауди център.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

.......

Мнение от narcosan » 02 Юли 2009, 13:02

Колеги аз в понеделник се прибрах от ИТ и е направо ужас със тия турци :!: :evil: Валеше дажд и тия нестасници в колони от 5 6 коли карат в лява лента с 80 на магистралата и не се мардат е..ти катилите а и незнаят да карат или кара некоя збрадена нинжа батко направо са ужасни :!:

Phantom of the streets
Аватар
Кара: E46 M3

Мнение от kolega » 02 Юли 2009, 13:10

flame написа:
KON4ETO написа:Карам си към Драгоман за вилата около 150км и зад мен ме настига Х5 турчуляк гаден и дилги и клаксон, като полудех жар на бавареца и зад него и на 200 клаксон и дълги а беше настъпил спирачката удрям го без да се замислям егати тарикатите направо се насра турчуляка гаден :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Па ако вътре не е бил турчуляк гаден? Или викаш кат е турски номер се лайна се возят вътре?

ДА, Кенефи :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 02 Юли 2009, 13:31

kolega написа:
flame написа:

Па ако вътре не е бил турчуляк гаден? Или викаш кат е турски номер се лайна се возят вътре?

ДА, Кенефи :twisted:

е като е с турски номер колата, ти какво очакваш да я управлява освен лайно анадолско? по безмислен въпрос отдавна не бях виждал? по скоро има такива лайна с немски номера, но обратното надали :mhihi:

каквото и да е, засега понеже ги пускаме да минават през нас ще трябва да ги търпим, така че се пазете много от такива :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 02 Юли 2009, 13:34

Те да се стегнат нашите митничари малко, не да ходят разпасани като селски ергени по границата. Като ги поспрат няколко дена всичките и ги накарат целия багаж на земята да го ровят, ще се научат да не минават оттук. Ама това е защото гърците си знаят и не ги пускат.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Следваща

Назад към Извън Темата