турците се прибират и по тракия е АД
Модератор: Общи модератори
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
турците се прибират и по тракия е АД
всяка година през юли и август турците с катуните се прибират от европа наи вече от германия и по магистралата е нещо страшно много нагли карат като надрусани и изпреварват от всякъде аз ги отбивам като им показвам газовия през прозореца след като ме издразнят с наглите си изпредварвания и пресвятквания направо се напикават от страх и спират по 2 3 коли за почивка така че през юли и август внимаваите по тракия
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Рязани гадове... Аз се чудех дали утре вечерта да пътувам до морето или събота сутринта, но като гледам се в г*з... пак ще трябва да ги замерям с каквото попадне!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
мдаам,миналата година точно по това време за да вляза от Унгария в Сърбия-3 часа и нещо..добре ,че имам клима в кочината ,че..
Не са само от Германия,от Белгия,Швеция,Дания,Холандия,Франция.. си .ало мамата 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
Карам си към Драгоман за вилата около 150км и зад мен ме настига Х5 турчуляк гаден и дилги и клаксон, като полудех жар на бавареца и зад него и на 200 клаксон и дълги а беше настъпил спирачката удрям го без да се замислям егати тарикатите направо се насра турчуляка гаден

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
((:BuKcu:)) написа:Ами по магистралата от Калотина към СофияЗадръстванията почваха от Ауди център
Там пък къде има на Ауди център? Аз знам за Ситроен. Иначе аз като се прибирам от вилата точно по този път като се почне от метро магазина та чак до караулката има само фереджета
KON4ETO написа:Карам си към Драгоман за вилата около 150км и зад мен ме настига Х5 турчуляк гаден и дилги и клаксон, като полудех жар на бавареца и зад него и на 200 клаксон и дълги а беше настъпил спирачката удрям го без да се замислям егати тарикатите направо се насра турчуляка гаден![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Па ако вътре не е бил турчуляк гаден? Или викаш кат е турски номер се лайна се возят вътре? И па да не би да се насрал от смях оня в Х5-та?

П.С. Верно, че са много на Тракия, ама на движението изобщо не пречат

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
флейм ти просто не знам дали си карал в кервана им като е рамазан-байрам или квото там като се влачат....!!!
миналата година-пет катастрофи от капитан андреево до пазарджик със 7 жертви!! само техни!! имах поне 5 ситуации ,които избегнах с много късмет и зор! заспиват,карат като ненормални,избиват се....!!!!
задминават по пет коли едновременно и треа им праиш място като са срещу тебе!!! просто некъв ад-как оживях не знам!!!
миналата година-пет катастрофи от капитан андреево до пазарджик със 7 жертви!! само техни!! имах поне 5 ситуации ,които избегнах с много късмет и зор! заспиват,карат като ненормални,избиват се....!!!!
задминават по пет коли едновременно и треа им праиш място като са срещу тебе!!! просто некъв ад-как оживях не знам!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Те в Српско ги понаместват такиваporostorm написа:Колегата от първия пост си е абсолютно прав, карат като ненормални рязаните, особено като са в група с още 2-3 коли![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
horhef написа:((:BuKcu:)) написа:Ами по магистралата от Калотина към СофияЗадръстванията почваха от Ауди център
Там пък къде има на Ауди център? Аз знам за Ситроен. Иначе аз като се прибирам от вилата точно по този път като се почне от метро магазина та чак до караулката има само фереджета
Почти срещу бензиностанцията на Лукойл има Ауди център.
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
.......
((:BuKcu:)) написа:Ами по магистралата от Калотина към СофияЗадръстванията почваха от Ауди център
Колеги аз в понеделник се прибрах от ИТ и е направо ужас със тия турци

- kolega
- Phantom of the streets
-
- Кара: E46 M3
flame написа:KON4ETO написа:Карам си към Драгоман за вилата около 150км и зад мен ме настига Х5 турчуляк гаден и дилги и клаксон, като полудех жар на бавареца и зад него и на 200 клаксон и дълги а беше настъпил спирачката удрям го без да се замислям егати тарикатите направо се насра турчуляка гаден![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Па ако вътре не е бил турчуляк гаден? Или викаш кат е турски номер се лайна се возят вътре?
ДА, Кенефи

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
kolega написа:flame написа:KON4ETO написа:Карам си към Драгоман за вилата около 150км и зад мен ме настига Х5 турчуляк гаден и дилги и клаксон, като полудех жар на бавареца и зад него и на 200 клаксон и дълги а беше настъпил спирачката удрям го без да се замислям егати тарикатите направо се насра турчуляка гаден![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Па ако вътре не е бил турчуляк гаден? Или викаш кат е турски номер се лайна се возят вътре?
ДА, Кенефи
е като е с турски номер колата, ти какво очакваш да я управлява освен лайно анадолско? по безмислен въпрос отдавна не бях виждал? по скоро има такива лайна с немски номера, но обратното надали

каквото и да е, засега понеже ги пускаме да минават през нас ще трябва да ги търпим, така че се пазете много от такива

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Те да се стегнат нашите митничари малко, не да ходят разпасани като селски ергени по границата. Като ги поспрат няколко дена всичките и ги накарат целия багаж на земята да го ровят, ще се научат да не минават оттук. Ама това е защото гърците си знаят и не ги пускат.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,