Ето какво ми се случи.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 Coupe Hellrot

Ето какво ми се случи.

Мнение от Nik4oZ » 02 Юли 2009, 13:44

Преди седмица някъде на един фр. Му откраднах джантите на колата . Вчера отиваме до един забутан гараж , където продават джанти и гуми . И излиза едно доста затъмнено :twisted: момче , и вика какво си търсите братлета . Казахме му че търсим джанти каквито и да са нали за първо време . И той ни изкарва същите джанти каквито бяха на колата на моя фр. И той ся почва да лъже . Тия джанти преди 2 дена ги докараха от Австрия , не са карани в България и т.н. След като ги разгледахме остановихме че това са джантите на моя фр. които бяха открадните . Познахме ги по една заварка. И както и да е , с нищо неможем да докажем . И за 500 лв пак бяха негови :D
Lurking in the shadows

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 02 Юли 2009, 13:46

A що не проверихте в полицията дали тоя хубустник не им е чест гост на трамвая? Ако е така с едно правилно изпълнено заяждане според мен сте имали шанс да си ги вземете.
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 02 Юли 2009, 13:48

щом сте ги познали по отличителен белег значи можете да докажете че са ваши...
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: Ето какво ми се случи.

Мнение от X-citer » 02 Юли 2009, 13:49

Nik4oZ написа:И за 500 лв пак бяха негови :D

Вместо да стимулирате крадците за 500 лева има хора дето няма да му оставят здрав крайник на тоя мангал и пак ще си получиш джантите.

Дано повече не му се случва на твоя човек подобно нещо, но поне като изчезнат ще знае къде да си ги търси с нови 500 лева....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Ето какво ми се случи.

Мнение от dimov_ » 02 Юли 2009, 13:49

Nik4oZ написа:Преди седмица някъде на един фр. Му откраднах джантите

:shock: Само това си го промени, че ... :)

Иначе по темата: И на мен ми се иска да вярвам, че има шанс да си върне човек това, което му е откраднато.

:ranting:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 02 Юли 2009, 13:56

абе вие много лесно сте ги дали тия пари,що те го натиснахте,да разберете кой е крадеца,много лековата постъпка за мен лично :roll:

старши ентусиаст
Аватар

малко

Мнение от Любо Мегов » 02 Юли 2009, 14:09

павката написа:абе вие много лесно сте ги дали тия пари,що те го натиснахте,да разберете кой е крадеца,много лековата постъпка за мен лично :roll:

на мен лично тая случка ми звучи малко измислена - дали сте 500 лева все едно са 5 :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 02 Юли 2009, 14:12

Бих го прекинал от бой тоя мангал :evil: :evil: :evil:
Писна ми от некфи шанаджии!Ше бачкам като луд да си направя колата и да не умра от глад и ше дойде некъв мизерник да открадне,да счупи да ти надере колата!!!
Побой за всички такива отрепки!!!
от свинята лебед не става...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 02 Юли 2009, 14:12

Бой бой и пак бой-само това ще ги изцери :!:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Re: малко

Мнение от kiro_320 » 02 Юли 2009, 14:18

Любо Мегов написа:
павката написа:абе вие много лесно сте ги дали тия пари,що те го натиснахте,да разберете кой е крадеца,много лековата постъпка за мен лично :roll:

на мен лично тая случка ми звучи малко измислена - дали сте 500 лева все едно са 5 :!:

Име нещо такова... хората за една емблема ръце чупят.. пък тука, да си видиш джантите и да си ги купиш за 500 лв, трябва да си егати мазохиста. :confused: Защо не събрахте квартала и не отидохте да му направите една ревизия. :)
Според мен просто сте видели същите джанти и авера ти не е бил сигурен дали са негови.. а ти тука си украсил малко с тези заварки(нищо лично).

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Без таван !
Мечтае да кара: E9

Мнение от best_buy » 02 Юли 2009, 17:02

Прекарали сте се ЖЕСТОКО , 500те лева никога няма да ги видите , но все още можете да му запалите гаражчето че да не продава крадено ми да се хване с честен бизнес :censored:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: малко

Мнение от Е.Димитров » 02 Юли 2009, 17:06

Любо Мегов написа:

И аз така мисля!!!
С разликата че не малко,а направо супер измислена

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 02 Юли 2009, 17:18

я ни кажи къде е тва гаражче в кой квартал и тн. да знят хората къде може да си търсят нещата ... лично аз ако бях направо с батата през носа на тоя... я раздуй малко за гаражчето.. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 02 Юли 2009, 17:23

Ако е бил сигурен че са негови е голям балък, как може да плащаш за твойте джанти. :shock: :shock:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и се радва на живота...
Мечтае да кара: по немските аутобани....

Мнение от D_reamcatche_R » 02 Юли 2009, 17:27

А аз имам идея при някаква такава ситуация да се пусне тема тука във форума и да се съберем колкото може повече хора и като му се изсипят на тоя мангал 40 БМВ-та с шофьори с щанги в ръка, мисля, че не само ще върнат откраднатото ами и ще каже кои крадът та да им направим ръцете като картина на Пикасо... Тяхната м.... :evil:
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.

Следваща

Назад към Извън Темата