Ето какво ми се случи.
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
Ето какво ми се случи.
Преди седмица някъде на един фр. Му откраднах джантите на колата . Вчера отиваме до един забутан гараж , където продават джанти и гуми . И излиза едно доста затъмнено
момче , и вика какво си търсите братлета . Казахме му че търсим джанти каквито и да са нали за първо време . И той ни изкарва същите джанти каквито бяха на колата на моя фр. И той ся почва да лъже . Тия джанти преди 2 дена ги докараха от Австрия , не са карани в България и т.н. След като ги разгледахме остановихме че това са джантите на моя фр. които бяха открадните . Познахме ги по една заварка. И както и да е , с нищо неможем да докажем . И за 500 лв пак бяха негови 

Lurking in the shadows
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
A що не проверихте в полицията дали тоя хубустник не им е чест гост на трамвая? Ако е така с едно правилно изпълнено заяждане според мен сте имали шанс да си ги вземете.
Si non confectus, non reficiat.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Ето какво ми се случи.
Nik4oZ написа:И за 500 лв пак бяха негови
Вместо да стимулирате крадците за 500 лева има хора дето няма да му оставят здрав крайник на тоя мангал и пак ще си получиш джантите.
Дано повече не му се случва на твоя човек подобно нещо, но поне като изчезнат ще знае къде да си ги търси с нови 500 лева....

Re: Ето какво ми се случи.
Nik4oZ написа:Преди седмица някъде на един фр. Му откраднах джантите

Иначе по темата: И на мен ми се иска да вярвам, че има шанс да си върне човек това, което му е откраднато.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
абе вие много лесно сте ги дали тия пари,що те го натиснахте,да разберете кой е крадеца,много лековата постъпка за мен лично 

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
малко
павката написа:абе вие много лесно сте ги дали тия пари,що те го натиснахте,да разберете кой е крадеца,много лековата постъпка за мен лично
на мен лично тая случка ми звучи малко измислена - дали сте 500 лева все едно са 5

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Бих го прекинал от бой тоя мангал
Писна ми от некфи шанаджии!Ше бачкам като луд да си направя колата и да не умра от глад и ше дойде некъв мизерник да открадне,да счупи да ти надере колата!!!
Побой за всички такива отрепки!!!

Писна ми от некфи шанаджии!Ше бачкам като луд да си направя колата и да не умра от глад и ше дойде некъв мизерник да открадне,да счупи да ти надере колата!!!
Побой за всички такива отрепки!!!
от свинята лебед не става...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: малко
Любо Мегов написа:павката написа:абе вие много лесно сте ги дали тия пари,що те го натиснахте,да разберете кой е крадеца,много лековата постъпка за мен лично
на мен лично тая случка ми звучи малко измислена - дали сте 500 лева все едно са 5
Име нещо такова... хората за една емблема ръце чупят.. пък тука, да си видиш джантите и да си ги купиш за 500 лв, трябва да си егати мазохиста.

Според мен просто сте видели същите джанти и авера ти не е бил сигурен дали са негови.. а ти тука си украсил малко с тези заварки(нищо лично).
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
Прекарали сте се ЖЕСТОКО , 500те лева никога няма да ги видите , но все още можете да му запалите гаражчето че да не продава крадено ми да се хване с честен бизнес 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: малко
Любо Мегов написа:павката написа:абе вие много лесно сте ги дали тия пари,що те го натиснахте,да разберете кой е крадеца,много лековата постъпка за мен лично
И аз така мисля!!!
С разликата че не малко,а направо супер измислена
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
я ни кажи къде е тва гаражче в кой квартал и тн. да знят хората къде може да си търсят нещата ... лично аз ако бях направо с батата през носа на тоя... я раздуй малко за гаражчето.. 

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
А аз имам идея при някаква такава ситуация да се пусне тема тука във форума и да се съберем колкото може повече хора и като му се изсипят на тоя мангал 40 БМВ-та с шофьори с щанги в ръка, мисля, че не само ще върнат откраднатото ами и ще каже кои крадът та да им направим ръцете като картина на Пикасо... Тяхната м.... 

Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3