Връзки в прокуратурата за едно заключено Е36
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
Връзки в прокуратурата за едно заключено Е36
Колеги помагайте, че ми писна да съм без кола. От 3 месеца съм пешеходец и не е приятно. Ето в тази тема съм описал за какво става въпрос http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=140376&postdays=0&postorder=asc&start=0 От 2 месеца взимат решение тез от прокуратурата, а колата ми гние във враня и само ме ебават, те могат да ги взимат тия решения още 5 години примерно и кво праиме ?!Ta ако някой нещо да драсне едно ЛС всичко ще го направиме както си му е реда, всеки ще бъде доволен. А модераторите ако сметнат тази тема, че не е както трябва нека я заключат. Аз съм длъжен да опитам всичко за да си върна люБИМАТА
Влезте в галерията и за какво става въпрос 

Колега,в ебати патовата ситуация си.Сега някой италиянски застраховател я е пуснал за издирване и в същия момент вече не му трябва ,че самото връщане на колата е по скъпо от нея.Тая целата история може да продължи до безкрайност.Опитай се да се разбереш с прокурора да я вземиш на отговорно пазене.Надявам се ,че имаш и адвокат който до сега е трябвало да предяви такъв иск ,че ти си добросъвестен собственик.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
520i написа:Наеми си един адвокат и до 2-3 дни ще ти я върнат със сигурност.Ако си седиш просто така и пишеш по форумите ще има още бая да си чакаш.
Да,да!В най-добрия случай около 1 година,и като си я вземеш ще бъде на "отговорно пазене" демек можеш единствено ти да си я ползваш и неможе да я продадеш.
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
Значи наех си адвокат, той пусна молба до прокуратурата и сега чакам решение от там. Но мина около месец и излезна то не е точно решение ами, че им трябват още някакви документи от раионното - след това пак ходих и ми казаха да изчакам пак решение, което се състои от 1 работен месец - демек месец и половина. От тогава са минали 2 седмици, но имам чуството, че така могат да ме мотаят до безкрайност и за това реших да търся други вариянти.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Колега мога да ти дам 100 примера с хора в твоито положение,най-пресния е с 2 камьона на един познат(с много пари и връзки) 1-вия му го прибраха преди повече от година а другия преди 7-8 месеца и си висят на враня и не се знае кога и дали ще си ги вземе.
Ти недей да губиш надежда де,но да знаеш че нещата се случват много бавно и скъпо
Ти недей да губиш надежда де,но да знаеш че нещата се случват много бавно и скъпо

- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
Е да то замисъла е такъв. Въпросът е че тия в прокуратурата малко не ги е.е за мойта кола и да се разбере кой е прокурора да му се покаже някоя и друга зелена банкнота и да си карам вече колата. За това съм написал и такова заглавие
Колега, то заслужава ли си изобщо? Гледам че караш Е36-ца. По пазарни цени е около 4-5к, дори и да намериш връзки в прокуратурата, не знам кой прокурор ще се навие да ти я върне още сега само с връзки. С пари надали ще стане - за 100-200лв пак няма да намериш прокурор да си рискува работата. Ако намериш някой навит, ще трябва да се бутат много повече пари..... които за едно Е36 не ми се вижда разумно да хвърляш.
Аз бих си зел някъв таралясник да си го търкалям и това е.
Имам един приятел дето 2 пъти му крадат колата и 2 пъти я намират. Резултата беше общо 2 седмици докато е била при крадците и после първо 9 месеца, после 1.5 години в следствието. Като му я върнаха беше абсолютен гъз. Прекарала 2 лета на слънце, дъжд и сняг. Това е БГ реалноста....
Аз бих си зел някъв таралясник да си го търкалям и това е.
Имам един приятел дето 2 пъти му крадат колата и 2 пъти я намират. Резултата беше общо 2 седмици докато е била при крадците и после първо 9 месеца, после 1.5 години в следствието. Като му я върнаха беше абсолютен гъз. Прекарала 2 лета на слънце, дъжд и сняг. Това е БГ реалноста....
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
В закона ясно е написано че срока за задържане на автомобил е 30 работни дни,след това ако няма решение от съда,автомобила се връща при отговорно пазене или въобще.
Ако автомобила е замесен в престъпление и е изет като веществено доказателство,обаче заподозряният е пуснат под някаква гаранция,тогава автомобила стои до приключване на делото-разбирай форевер
Ако автомобила е замесен в престъпление и е изет като веществено доказателство,обаче заподозряният е пуснат под някаква гаранция,тогава автомобила стои до приключване на делото-разбирай форевер
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Добре де, няма ли как да се предотврати това иземване на коли от италянски продавачи, ебати абсурда - регистрираш си колата минава кат-мат всичко е ОК и примерно след 1 година те спират и ти зимат колата 

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Е.Димитров написа:В закона ясно е написано че срока за задържане на автомобил е 30 работни дни,след това ако няма решение от съда,автомобила се връща при отговорно пазене или въобще.
Ще кажеш ли точно в кой закон е записано, защото съм чувал, че имало няколко закона в България и не съм сигурен в кой от тях да погледна?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Vlados написа:Е.Димитров написа:В закона ясно е написано че срока за задържане на автомобил е 30 работни дни,след това ако няма решение от съда,автомобила се връща при отговорно пазене или въобще.
Ще кажеш ли точно в кой закон е записано, защото съм чувал, че имало няколко закона в България и не съм сигурен в кой от тях да погледна?
не мога да цитирам в кой закон точно е записано,но преди години ни арестуваха едно гранд чероки,ходихме в кат,снимаха го,ала бала,и накрая намерихме един прокурор да разпише заповедта за "отговорно пазене" но на един приятел му арестуваха преди години голф 3 ,постоянно беше във връзка с полицая дето отговаряше за автомобила,полицаят му каза,както и един адвокат,че ако до 30 работни дни няма движение по автомобила,тоест интерпол не я търси,те са длъжни да му я върнат,верно че накрая знам че плати на един прокурор 2 иляди лева и му я върнаха
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2