Автомобил със стари номера.
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Автомобил със стари номера.
Привет на всички.Днес за пореден път засичам една кола която кара със старите номера,имам предвит че не са с БГ отпрет,а както си бяха от преди 6-7 години.Въпросната кола я засичам по центъра на София и е Ауди 80 Б4 зелена на цвят с номер С 5579 СМ.И странното ми е как до сега полицайте не са я спрели от движение предишния път който я видях беше зимата.И дали ако подам сигнал ще обърнат внимание.

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
На ЦУМ я засичам през ден това си говорехме и ние с авера оня ден как още се движи уж камери , патрули не знам си кво 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
Като си почнал що не подадеш и 1 сигнал за комшията дет си хвърля фаса от терасата или за бабичката от саседния вход дет си разхожда кучето в градинката 

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Има и един в квартала так си бръмчи. Той само по квартала, ама каквото и да е пак куки има от време на време... 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
Не бе не съм тръгнал да подавам сигнали,но ми се странно как толкова време не са я набарали полицайте,а и си мисля да не би да е крадена и да не може да смени номерата.По-спокойно колега.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
djoni82 написа:Като си почнал що не подадеш и 1 сигнал за комшията дет си хвърля фаса от терасата или за бабичката от саседния вход дет си разхожда кучето в градинката

Това сме българите,всеки гледа да прецака другия и наднича в паничката му.
- borislav
- младши ентусиаст
-
Re: Автомобил със стари номера.
bmw520i5063 написа:Привет на всички.Днес за пореден път засичам една кола която кара със старите номера,имам предвит че не са с БГ отпрет,а както си бяха от преди 6-7 години.Въпросната кола я засичам по центъра на София и е Ауди 80 Б4 зелена на цвят с номер С 5579 СМ.И странното ми е как до сега полицайте не са я спрели от движение предишния път който я видях беше зимата.И дали ако подам сигнал ще обърнат внимание.![]()
И защо ще го правиш?Само да навлечеш неприятности на човека,не вярвам ти да си супер изряден и ако някой стори това с теб някой ден дали ще се почувстваш приятно?
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
djoni82 написа:Като си почнал що не подадеш и 1 сигнал за комшията дет си хвърля фаса от терасата или за бабичката от саседния вход дет си разхожда кучето в градинката
Ами хубаво ще е вече да почнем да подаваме такива сигнали.Все говорим как е подредено всичко в Германия да речем и как всичко си е на мястото,ама без тея дреболии няма да ги стигнем скоро.Трябва да спрем и фасове да хвърляме и да почнем да спазваме закона защото той е за всички.Защо аз да си плащам всичко-данъци,застраховки,ала бала а някой "тарикат" да минава метър?Нали сме вече "европейци"?Ама в Европата не правят така.Ако искаме техните пътища,техните норми,техните закони и т.н.да важат и у нас трябва да почнем от себе си!Да въведем европейското поведение първо в себе си и после да чакаме у другите.Да спрем да си хвърляме хартииките през прозореца,да спрем да отнемаме предимство,да забележим че има и други участници в движението,да ги уважаваме,да се уважаваме.....много неща трябва да направим.Все малки но от там се почва.Да бъдем европейци!

Ivo_Borisov написа:djoni82 написа:Като си почнал що не подадеш и 1 сигнал за комшията дет си хвърля фаса от терасата или за бабичката от саседния вход дет си разхожда кучето в градинката
Ами хубаво ще е вече да почнем да подаваме такива сигнали.Все говорим как е подредено всичко в Германия да речем и как всичко си е на мястото,ама без тея дреболии няма да ги стигнем скоро.Трябва да спрем и фасове да хвърляме и да почнем да спазваме закона защото той е за всички.Защо аз да си плащам всичко-данъци,застраховки,ала бала а някой "тарикат" да минава метър?Нали сме вече "европейци"?Ама в Европата не правят така.Ако искаме техните пътища,техните норми,техните закони и т.н.да важат и у нас трябва да почнем от себе си!Да въведем европейското поведение първо в себе си и после да чакаме у другите.Да спрем да си хвърляме хартииките през прозореца,да спрем да отнемаме предимство,да забележим че има и други участници в движението,да ги уважаваме,да се уважаваме.....много неща трябва да направим.Все малки но от там се почва.Да бъдем европейци!

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:djoni82 написа:Като си почнал що не подадеш и 1 сигнал за комшията дет си хвърля фаса от терасата или за бабичката от саседния вход дет си разхожда кучето в градинката
Колега много си прав,но аз не пуснах темата за да почваме да се заяждаме както се получи тук,просто се осъмних да не би да е крадена.Но да найстина той нито данаци плаща,нито ГО,и недай си боже направи ПТП и ти нямаш каско,някой не ти поема щетите.Такаче колеги въпроса не е дали гледаме в чуждото канче или не.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
benzin написа:недай си боже направи ПТП и ти нямаш каско,някой не ти поема щетите.Такаче колеги въпроса не е дали гледаме в чуждото канче или не.
да ама в този случай, го съдиш и му се разказва играта...
Ама в продължение на няколко години

- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Колата може да е с некво прокурорско или нещо от сорта и да не може да се пререгистрира, чувал съм за подобен случай и можело да се кара така 

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2