Един млад живот и смърт,... "и Лампата светна"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Един млад живот и смърт,... "и Лампата светна"

Мнение от Eva* » 07 Юли 2009, 0:11

Здравейте приятели, момчета и момичета...

Както знаете, на 29.06.2009 г. на девствения плаж на Иракли отекна изстрел и помете безвъзвратно живота на един 21 годишен младеж. В новините и медиите той бе записан просто като Г.Н. на 21 години. Кратко и безизразно. Истината е, че загина Григор Николов, брат на моя приятелка и близък на мое приятелско семейство, членове на Пежо клуб.

В събота преди ден, звъннах на приятелка, съпруга на мой близък френд от Пежо клуб, във връзка с поредната Пежо среща и чух отсреща...

"Кака, не ми е до купон, вчера погребахме брат ми. Бе убит на Иракли"...

За миг загубих представа къде съм. Спрях на аварийки в дясно на Дондуков, в потрес, повтаряйки "моите съболезнования мила", за да асимилирам, казаното от приятелката ми. Познавах момчето... млад, чаровен и хубав младеж, невероятно умен, свободомислещ.

Много години съм посрещала Джулая Морнинг на този плаж! За мен самия плаж е свето място в България!

От онзи ден /събота 4 юли/ - Не е!
Там се проля кръвта и си отиде душата на млад човек, за едно плажно място. Виновния за смъртта му носел в себе си един газов, един боен пистолет и придружен от 3 ротвайлера отишъл да летува и почива и да посреща Джулая Морнинг. Освен, че е бил с цялото си домочадие /съпруга и внуци/ поиграл на табла след разстрела, докато дойдат от Бърза помощ и Полицията и се предал доброволно. Нечовешко просто!

http://www.peugeotclub.info/forum/viewt ... 39&t=40608

Това е темата, в която може да видите болката на най-близките и нуждата им от подкрепа. В момента моите приятели се нуждаят от морална подкрепа, за да успеят за получат възмездие.

..."и ЛАМПАТА СВЕТНА"... присъединете се към нас с подкрепа.

Запомнете, не всичко, което пишат медиите е вярно. Не беше наркоман, пресата изписа купища глупости. Единствената дупчица от игла е тази, на живото поддържащата система в линейката. Не пиеше, бе свободен като птица и бе убит от упор и с този изстрел волния му полет бе прекратен. Бойния пистолет още се търси.

Важен е човешкия живот. И много се притеснявам, че военните, дори и бивши се ползват до известна степен с имунитет. Искрено се надявам този човек, да получи заслуженото.

На детенцето на приятелите ми, моята огромна слабост, не знам какво му казват за чичо му. "Чичо е там горе, и ни гледа", а малкия направо го обожава и е едва на 3 годинки.

Мир на праха му. Дано е на добро място и да ни пази всички от лошо. А ние, до колкото можем ще помагаме на живите, да получат правосъдие за истината и извършеното престъпление.

Ако, счетат за необходимо, моля модераторите да преместят темата.
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Evangeline » 07 Юли 2009, 0:54

Каквото и да кажем в този момент няма да можем да утешим болката от загубата на нашия скъп син брат приятел....В живота се случват неща които нямат обяснение, има въпроси, които остават без отговор...
Почивай в мир и дано близките ти да намерят покой за душите си и възмездие над престъпниците!
Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 07 Юли 2009, 1:12

Почивай в мир
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Потребител
Аватар

Мнение от Element » 07 Юли 2009, 2:44

Нямам думи, няма какво да кажа. Хората станаха твърде агресивни, а човешкият живот се обезцени твърде много.

Съболезнования към близките и приятелите. Нека почива в мир.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 07 Юли 2009, 3:07

ееее на мишо ли е роднина момчето,баси скапаната работа?и кво сега,пак някъв военен пенсионер си е позволил своеволие и е направил необратимото!какво нещо е живота-да се веселиш и да си заминеш :shock:
каквото и да кажем,няма да има смисъл,няма как да върнем момчето :|
поне можем да помогнем на мишо и семейството му,някак си да продължат напред :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 07 Юли 2009, 10:01

ето цялата история много тъжно да почива в мир !
На 29.06.2009г. беше застрелан Григор Николов на 20 години... моят шурей - братчето на жена ми.

Бил е застрелян брутално от упор с един единствен изстрел на плажа на Иракли .... В СПОР ЗА МЯСТО ЗА ПАЛАТКА!!!!

Убиецът е 55-годишен бивш военен, пенсиониран. По време на убийството жената на пенсионера и двете му внучета са били в палатката им наблизо до мястото на екзекуцията.

Убиецът бил арестуван за 72 часа, впоследствие му е наложена постоянна мярка за неотклонение до приключване на делото.

В медиите се изписаха какви ли не глупости по адрес на нашия Гого и неговата компания - че били наркомани, пияници, скандалджии, хипари и какво ли още не.

Гледам и не вярвам на ушите си ...

Тия хора толкова ли са озверели, толкова ли са станали апатични, толкова ли са станали ограничени в мисленето си, че говорят и пишат толкова много несмислени неща?!

Иска ли някой да му покажа как плаче майката на Гришо? Иска ли някой да му покажа как вие сестрата на Гришо? Иска ли някой да му покажа снимка отпреди 2 седмици на Гришо, и снимка отпреди 3 дена на Гого?

СТРАШНО Е!!!!!!!

1. Изкараха Гришо и останалите наркомани - нима те са направили всичките експертизи по дознанието?!

2. Изкараха цялата компания на Гришо побойници - нима те са били там И ЗНАЯТ ТОЧНО КАК Е СТАНАЛО ВСИЧКО И КОЛКО ДУШИ СА БИЛИ ОТ КОМПАНИЯТА НА ГРИШО? ... И дали са били много от компанията на Гого с/у един бивш военен.... а дали пък не са били много от компанията на бившия военен с/у един Гришо?! ТАМ ЛИ БЯХА, ЧЕ СЕ ИЗКАЗВАТ ТОЛКОВА НЕПОДГОТВЕНИ?!

3. Масово плюят по адрес на софиянци и шопи... НИМА ТЕ МУ ИЗДАДОХТЕ ЛИЧНАТА КАРТА, ТА ЗНАЯТ СЪС СИГУРНОСТ ОТКЪДЕ Е МОМЧЕТО? Мога да им покажа колко софиянци има във фирмата, в която работя? И дали софиянци са преобладаващите? Ще ви разочаровам - те са малцинството.

4. Да застреляш човек от упор - това според вас нормално ли е?! Да отидеш на почивка на море с един боен, един газов, и 3 ротвайлера ... този човек на почивка ли е бил тръгнал, или с ясната идея да ползва оръжието?

5. Да застреляш хладнокръвно човек и да играеш табла с някои лица, докато дойде линейката?

6. Нещо миналото на този господин намирисва ... май и там човекът ще бере ядове, даже и от затвора.

7. НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОТНЕМА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!

Най-накрая искам да кажа нещо съществено за нашето братче Гого - единствената дупка в ръката на Гого беше от системата, която му е била сложена в линейката. Никой не е безгрешен, всеки има трески за дялкане. Той си имаше принципи и идеали, които отстояваше. И един ненормален човек решава да се противопостави на принципите на Гого с пистолет ... много мъжка постъпка!

На всички негови приятели и познати иксам да кажа, че Гого го погребахме на 02.07.2009.

Погребението беше незабравимо, страшно .... и зловещо.

В мига, в който искахме да занесем ковчега към гробището, небето притъмня, и се изсипа най-поройният дъжд, който съм виждал в живота си!!! 45 минути не спря да вали, нямаше как да си покажем носовете извън навеса!!! Небето се беше разпрало - Господ не си го искаше!!!! След тези 45 минути удари така гръмотевица на метри от къщата, от която сърцето ми отиде в петите!

Тръгнахме да караме ковчега с катфалката към гробището - КОЛАТА ОТКАЗА ДА ЗАПАЛИ!!!

Вкъщи има една лампа, свързана към вентилатора в банята. Тази лампа не работеше повече от година .... на 01.07.2009, на Джулая морнинг, ЛАМПАТА СВЕТНА!!!!

Аз съм човек, който не вярва в свърхсили ... не, не се изразих правилно - НЕ ВЯРВАХ ... но вече вярвам. Момчето ни продължава да живее в сърцата ни и завинаги ще остане там.

Обещаваме незабравим помен за 40-те дни на нашето братче на 08.08.2009г. Всички негови приятели и познати ще бъдат уведомени, впоследствие ще получат информация и от пресата.

Сбогом, Гришо!!! Винаги ще те обичаме, ще ни липсваш, и когато онази лампичка вкъщи светне, ще знаем, че си ни дошъл на гости.

СБОГОМ!

Твои кака, батко, мама, тати ... НО КАКВО ДА ОБЯСНИМ НА МАЛКИЯ ТИ ПЛЕМЕННИК?!?! Ще му кажем, че си отишъл на небето да помагаш на Дядо Боже, и да пазиш децата. :-)

СБОГОМ.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 07 Юли 2009, 14:26

:( :( :( :( не мога да повярвам докъде могат да стигнат някои хора.
Сигурно повечето хора във форума не са на мойто мнение ама такива нещатници - ножа през гърлото и да гори в ада... Щото ся и да го съдят максимум 20 години ще лежи a и образно казано ние ще го издържаме..

Много жалко за момчето :( R.I.P....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E38 740i 4.4l V8 Individual
Мечтае да кара: E38

Мнение от Misho 605 SVti » 07 Юли 2009, 21:44

Здравейте,

Днес се видях с Ева, и тя ми каза, че е писала тук във вашия форум.

По принцип нямах намерение да се разпространявам извън нашия си форум на Пежо, но Ева ме помоли да пиша и тук.

Ева се е постарала да ви изложи случая, повече няма какво да добавя. Отиде си нашето момче по нелеп начин, на 20 години .... няма да се върне никога. Една сестта рони през сълзи "Нямам си вече братче ... къде ми е братчето" .... една майка виеше "Стани бе, мамо, хайде моля те, стани, отвори очи" ....

Уви, и майка и кака знаеха, че животът на нашия Гришо е безвъзвратно отминал. Остана страшната болка.

Бях пуснал зов за финансова помощ във форума на Пежо ... кой даде 20, кой даде 50, кой даде 400 ...

Преди малко ми се обади Жорести и каза, че недостигащата сума ще ми бъде дадена от касата на клуба ...... ръцете ми треперят, едвам говоря .... все още има хора, които да откликнат и да помогнат в такъв тежък момент ....

БЛАГОДАРЯ НА ПЕЖО КЛУБ БЪЛГАРИЯ ЗА ОКАЗАНОТО СЪДЕЙСТВИЕ!!! Не мога да намеря думи на благодарност към всички, които ни помогнаха толкова бързо да наберем нужната ни сума, но се надявам да ме разберат колко съм им благодарен.

Господ да е с всички вас и да ви пази. Нашият Гого е горе някъде, и се надявам да бди над нас.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 07 Юли 2009, 22:31

Аз незнам какво да кажа .... Почивай в мир ... Аз само като четях историята и се пробуди гняв,за този извратен военен ... Дано цял живот да го мъчи мисълта,то не бой ами трябва на него да му се случи,за да види какво и как той еи така,ще отнема живот както си мига с очите...
Нямам думи ............... :roll: :(
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 08 Юли 2009, 0:41

Няма да се мъчи особено... сега се върти и го мъчи съвестта заради внуците, наследството им, и направеното зло :twisted: защото... го притеснява кръвнината, защото ...той е решил да стреля,... и после след смъртта на Гришо, да поиграе спокойно на табла до идването на Бърза помощ от Варна и Полицията, защото знае, че пистолета е хвърлен в морето... "от наши хора..." и "иди го търси"!

Но аз, като човек била на този плаж с години, вярвам, че пистолета ще се покаже в пясъка!

Надали убиеца, ще го мъчи заради Гого и отнетия му млад живот!

Затова ние трябва да се борим до край, за да просъществува възмездието!

Ще го боли повече, че държавата ще му вземе всичко и ще лежи до край в затвора! :twisted: От това го боли много и затова ще се бори до край! До кръв!

А Гришо? А неговия свободен живот, който той отне, ще го върне ли...?

Изображение Изображение

Баща ми е майстор на спорта по стрелба с пистолет, европейски шампион, и винаги ме е учил на едно " лесно се вади пистолет, трудно се стреля" и "преди да стреляш, помисли", но явно убиеца е бил решен, че живота на 21 годишен младеж, не е толкова важен!

Важен е изстрела! Тъпа казарма! /бивш военен, агент на ДС, на 55 години, с много комплекси за въображаеми атаки!/

Завинаги... си отиде един млад живот, от един малоумник военен!

Да, ама, Това не е стрелбище, да си стреляш по капачки от бира!

Идиот! Да си беше взел Калашник... или въобще, ако го е било толкова страх, да иде на море на палатка със внуците си и жена си, да бе отишъл на хотел в Обзор смърдльото, а не на плажа на Иракли!

Иракли е за свободните, вярващи в свободата и в спокойствието хора...

Мир на душата му на Гришо, и възмездие трябва да има! Медиите нещо утихнаха... "няма клюка", което ме подразва.

Така си отива живота на младите и невинни хора...

3 дни в пресата в съкращение, и после тихо. Надявам се да има сериозна разгласа и виновника /убиеца/ да получи своето "възмездие"

До колкото стана ясно, бойния пистолет не е воден на отчет на негово име. И реално все още не е открит! Куршум от такъв има в тялото на Гришо... Остава да намерим оръжието.

:arrow: Всички, които отивате дори и за два дни на светия плаж на Иракли... ПОМОГНЕТЕ НИ, ДА ГО НАМЕРИМ!
Оръжието е там, на Иракли... дори и в морето да е, един ден морето закрива, на другия ден - открива!
Да караш Peugeot е страст!

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 08 Юли 2009, 15:54

Мир на праха му!
Дори когато създадеш живот, е противоестествено и нечовешко да го отнемеш! Този престъпен акт говори недвусмислено за липса на реална представа за света! За липса на ценности, макари възраст от 55 години да сочи в обратна посока! Оръжието, което е създадено да отнема живот, неслучайно трябва да стои заключено! Така заключен трябва да бъде и индивида, отнел човешки живот!
Жалко за пресата, която си позволява да манипулира общественото мнение!
Жалко за всички онези българи, които благодарение на нечовеците и техните необмислени постъпки завършват краткия си жизнен път, без да усетят сладостта на живота, без да могат да го продължат, създавайки поколение!
......... "лампата" трябва постоянно да свети в нашите глави!.........
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 08 Юли 2009, 16:19

Ето заради такива УРОДИ трябва да се върне смъртната присъда, но на такива ГАДОВЕ и в затвора не им е лесно, вътре има хора загубили децата си по един или друг начин чакащи поредния каубои тарикат да им доиде на крака!!! Пожелавам му го искренно на тая ГАТ :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 08 Юли 2009, 16:27

Лека му пръст на младото момче :( :( :( Моите съболезнования към родителите и неговите приятели :(
Не мога да си обесня, този бивш военен ...каква съвест може да има за да застреля най-хладнокръвно момчето :( ..и да извърши това пред самите си внуци. Силно се надявам и искрено му пожелавам на този ГАД :evil: да гние в някой затвор. Нека не излиза от главата му мисълта за това какво е сторил ...докато не издъхне :idea:
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 08 Юли 2009, 16:47

Да Почива е МИР.За жалост колкото и да не искам да го казвам делото ще се точи 2-3 години и накрая условно и така.Това е България!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 08 Юли 2009, 16:58

Каквото и да кажа в този момент все ще бъде малко,но все пак мойте искрени съболезнования много кофти е да загубиш толкова близък човек.Лека ти пръст приятелче макар и да не съм те познавал.
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата