€300 "Гражданска отговорност" от 2012 година
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
€300 "Гражданска отговорност" от 2012 година
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2009/07/0 ... dina.73956 Дано се окаже афиф работата но... никого не агитирам, но аз повече няма да им пълня гушите, колата ми не струва толкоз, безобразие 

Никой не мое ма връне на селу!
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Споко!
Старата изпитана тактика - „трябва да вдигнем двойно цените, затова обявяваме 4-но покачване, за да разбуним духовете, после вдигаме само ДВОЙНО, и хората са доволни и щастливи, вместо да ни обезглавят“!
Така се вдигат цени на парно, газ, ток, ГО, застраховки и какво ли още не.
Така че - 300лв ще е
Старата изпитана тактика - „трябва да вдигнем двойно цените, затова обявяваме 4-но покачване, за да разбуним духовете, после вдигаме само ДВОЙНО, и хората са доволни и щастливи, вместо да ни обезглавят“!
Така се вдигат цени на парно, газ, ток, ГО, застраховки и какво ли още не.
Така че - 300лв ще е

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
300 Е
Ако заплатата ми стане 3000 Е, нямам нищо против.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Тя моята е 300 евро
И като чета как масово колеги се оплакват, че застраховката нищо не покрива се чудя на какво отгоре ги повишават
За мен е узаконен рекет, за минаване на червен светофар и прочие безумия на пътя глобата е в пъти по- малка, отколкото без тая .... 

Никой не мое ма връне на селу!
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като тъпанар ... Е61 530D
- Детайли за колата: Параход
Май ше се блъскаме нарочно или ще правим ситуаций да ни блъскат
да изкярим поне ше ги е*ба.. в рекитиорите тва е безобразие .. 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Все си мисля, че е по- добре да мислим как да изкарваме повече, от колкото да се чудим как да излъжем държавата 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
vld написа:Все си мисля, че е по- добре да мислим как да изкарваме повече, от колкото да се чудим как да излъжем държавата
по-добре държавата трябва да помисли как нас да облекчава, защото от една страна тя за това е държава...
ама явно държава и държавност в България са инострански понятия

- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
А хората по Перник и Враца, за тях нали щеше да е още по-скъпо, защото са опасни за движението
Идеи много, стига да има как да се реализират. А понякога това не зависи от теб самия.

vld написа:
Все си мисля, че е по- добре да мислим как да изкарваме повече, от колкото да се чудим как да излъжем държавата
Идеи много, стига да има как да се реализират. А понякога това не зависи от теб самия.

- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
Те това вече си е сгодна работа. 300 евро и като се блъснеш ако е леко кат не трябва да идват ако е тежко желателно е да имаш палатка в багажника . Каското ти покрива само бензина а като пукнеш гума си карал бързо ! После имай амбицията да изкарваш повече да им пълниш гушите .
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
тва вече ще е безобразие... няма ли кой да им обясни на тия че ние НЕ сме европейци! нито заплатите ни европейски, нито колите ни, нито домовете ни, НИЩО в тая държава не е европейско по дяволите ... кви са тия проекти тогава... почна сериозно да ми писва от тая държава 

vld написа:Все си мисля, че е по- добре да мислим как да изкарваме повече, от колкото да се чудим как да излъжем държавата
Колега не си прав... Никой не се опитва да излъже държавата, случеят е,че държавата те зъдължава да плащаш на частни компании застраховка. Която по никакъв начин не се контролира от държавата.
Демек ако компаниите решат могат да я направят не 300 евро а 3000 евро. Другият проблем е,че реално тази застраховка никога не ти покрива щетите, което не е правилно. Например понеже моита кола е стара се приема,че е увехтяла и стойноста и е смешно малка,без значение,че само гумите+боята минават стойноста на колата според застрахователите... За тях няма разлика м/у подържана в перфектно състояние кола и изгнила изподрана и намачкан кошер. Те си определят обещетенията по не известни за никой причини без да ти се дава възможност да докажеш реалната стойност на щетите. Съгласен съм да плащам 300евро за гражданска но само и единствено при условие,че съм сигурен ако се случи събитие аз да бъда обезщетен адекватно.
Като причина за исканото вдигане на гражданската изкарват предявените искове. Но всички знаем,че застрахвателните компании биват източвани чрез схеми за кражба на автомобили

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2