Зачестиха кражбите пред нас
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
Зачестиха кражбите пред нас
Колеги да се оплача , от утре колата ми ще е на гараж под наем , който бях принуден да наема заради зачестилите кражби пред нашия блок , преди 2 седмици разбиха на комшията под нас чисто нова Корса (няма място пред нас вече за желязни гаражи и момчето я държи вънка в гаража е на баща му) нищо не е имало за крадене ама пак беля заден прозорец, миналата седмица на една жена в съседния вход Ауди а3 чупили джама , касетофона без панела е бил и пак са го зулили + детско столче за кола , а тази сутрин на друг комшия пак от нашия вход неговата кола и на зет му пак касетофона + разбита ключалка а на другата кола прозорец , и всичко това за 3 седмици ми се вижда много . Едва ли не пред блока не разбити останаха моята кола + още 2-3 коли .
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ами,аз ли да ви уча бе колега,след 2 рото произшествие се събирата и ги дебнете нощем,това е така са прави,това са наркоманчета дето им трябват пари за дрога 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
Scott написа:Ами,аз ли да ви уча бе колега,след 2 рото произшествие се събирата и ги дебнете нощем,това е така са прави,това са наркоманчета дето им трябват пари за дрога
напълно си прав то се и знаят коиса в махалата ама ....... преди 2 месеца излезнаха от затвора 2-3 махаленски дрогаджии
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
И защо са живи още се питам аз,веднага ги убивате от бои да поседат 3-4 месеца в болница после пак повтаряте и така,това е начина друг нямаdjpamboss написа:Scott написа:Ами,аз ли да ви уча бе колега,след 2 рото произшествие се събирата и ги дебнете нощем,това е така са прави,това са наркоманчета дето им трябват пари за дрога
напълно си прав то се и знаят коиса в махалата ама ....... преди 2 месеца излезнаха от затвора 2-3 махаленски дрогаджии
Не се оплаквай,даже знаете кой са и се оплакваш,видели са,че сте мишки и си траете и те ви прават на маймуни.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
_65536_kb_sec_ написа:вие не разбрахте ли че полиция в България няма и народа трябва сам да се пази![]()
Абе полиция има,иначе на кой ще се отчитат крадците,ти да не мислиш че полицаите не знаят кой къде е обран и от кого,а жалбата дето я пишеш в полицията,всъщност за полицаите това е опис по който трябва да си искат % от айдуците
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
А случайно в квартала наблизо да отваря врати нов платен паркинг? Щото ако е така съм чувал, че е практика собствениците да дадат някой лев на кварталните отрепки да разбият няколко коли и така хората да се принудят да си оставят автомобилите на платения паркинг.
Si non confectus, non reficiat.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Това не е ли войната между мутренските застрахователни компани и европейските. До колкото четох мутрите нарочно искат да докарат до фалит Евро застрахователните копани, като крадат скъпи автомобили и карат постоянно да плащат на собствениците ?
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
Stanchev написа:това в кой квартал става?
ами центъра срещо автомивка "Румекс"
porostorm написа:Пак имате късмет, че имате "място" за железни гаражи.. тука няма място за колите, камоли за гаражи.
място имаше ... вече няма
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
djpamboss написа:Stanchev написа:това в кой квартал става?
колега, там не е много център, а си наобиколен от цигани

- djpamboss
- младши ентусиаст
-
Stanchev написа:djpamboss написа:Stanchev написа:това в кой квартал става?
колега, там не е много център, а си наобиколен от цигани
е да най-богатата циганска махала Хаджи Асан Махала , ама баш център си се водим по принцип , тука мангалите са доста по напред от нас няма кой да пипа от тях , ако са мангали са от изгрев хваща ли сме няколко пъти по мазетата такива , за автоджамбазите са наркоманите мамка им дали
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
Бах мама му снощи още една кола пред нас , а тъи като неможах да си намерия гараж в махалата и моята си стои още долу (да пази господ) ама снощи даже е бях забравил отключена и със свален прозорец ,сутринта баща ми ме сабуди на бургия с мисълта ,че освен другата кола са разбили и моята ,но се оказа че просто съм е забравил отключена .

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2