Netto ?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Netto ?
Здравейте и предварително се извинявам ако е имало такава тема, аз лично не открих нищо. И така какво мамка му е това NETTO preis, което го пишат в немското mobile? Доколкото разбирам това е цената на колата без ДДС, и ако е така тук ли си плащам дължимата на държавата сума или там ? Благодаря предварително, ще съм благодарен на по-подробна информация.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Аз бях питал един представител на друга марка в Германия и той ми каза, че ако имаш фирма по ДДС ти режат ДДС-то, но не ми каза дали плащаш ДДС в България 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Или там,или тука,не се плаща 2 пъти,ЕС сме 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
http://tax-bg.org/?p=119
разгледай тук, ще си отговориш на доста въпроси. Но доколкото знам тази нето цена за автомобил от Германия не включва още доста неща - напр. транзитни номера и всякакви други дреболии, за които не сме чували у нас.
разгледай тук, ще си отговориш на доста въпроси. Но доколкото знам тази нето цена за автомобил от Германия не включва още доста неща - напр. транзитни номера и всякакви други дреболии, за които не сме чували у нас.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
цената "нетто" означава без ДДС!
Колите не се продават с номера - цената е като за вещ - какво ще правиш с нея и с какви номера ще я караш никой не го интересува и обикновено не се пише в цените.
sharksfin написа: Но доколкото знам тази нето цена за автомобил от Германия не включва още доста неща - напр. транзитни номера и всякакви други дреболии, за които не сме чували у нас.
Колите не се продават с номера - цената е като за вещ - какво ще правиш с нея и с какви номера ще я караш никой не го интересува и обикновено не се пише в цените.
9 мнения
• Страница 1 от 1