TV Тунер на-РС ???
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
TV Тунер на-РС ???
Колеги сложиш си Тв тунер на компютъра (на снимката съм снимал буксите) !! Та искам да ви питам някой ако е свързвал такъв Тв тунер със Булсатком да каже със какъв точно кабел става и къде трябва да е включен във Булсата и същевременно във Тв Тунера за да мога да свалям дадени филмчета на компютъра-как точно става връзката за да тръгне телевизия на компютъра.??!!!
Благодаря Предварително!!!

Благодаря Предварително!!!

- Panzer_i
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Peugeot 307 SW
Бутай смело коаксилания кабел от булсата в антенния вход. при мен така работи, е качеството не е много задоволително, но пък мен ме устройва. Иначе към тунера трябва да имаш преходник с-видео към 6-пиновия вход. Купуваш си кабел скарт от едната страна и с-видео от другата и ги навръзваш. Би трябвало да стане ама на мен не ми се занимаваше да го правя, след като ми тръгна картината със антенния кабел. Честотата на булсата е 591.7 

първо тоя тунер на компютъра единствено можеш да му ползваш AV-входа за да включиш приемника на булсат към него, в случая жълтата буксичка за която ти трябва кабел тип чинч, звука трябва да го прекаваш през входа за микрофон или line-in на саунд картата, ако се надяваш с обикновен тунер да хванеш цифрова телевизия(да го ползваш вместо приемника) то шанс нямаш, с този можеш да хванеш само кабеларка
benzin написа:първо тоя тунер на компютъра единствено можеш да му ползваш AV-входа за да включиш приемника на булсат към него, в случая жълтата буксичка за която ти трябва кабел тип чинч, звука трябва да го прекаваш през входа за микрофон или line-in на саунд картата, ако се надяваш с обикновен тунер да хванеш цифрова телевизия(да го ползваш вместо приемника) то шанс нямаш, с този можеш да хванеш само кабеларка
Колега аз приемници имам два във къщи на Булсат-Не ми трябва за това а просто само да прехвърля сигнал до компютъра за да свалям филмчета и подобни неща а Не да го ползвам за гледане на телевизия-Просто ме интересува със какъв кабел ще стане най-лесния и относително качествен вариянт за прехвърляне на сигнал до компютъра?!!

isaev3 написа:benzin написа:първо тоя тунер на компютъра единствено можеш да му ползваш AV-входа за да включиш приемника на булсат към него, в случая жълтата буксичка за която ти трябва кабел тип чинч, звука трябва да го прекаваш през входа за микрофон или line-in на саунд картата, ако се надяваш с обикновен тунер да хванеш цифрова телевизия(да го ползваш вместо приемника) то шанс нямаш, с този можеш да хванеш само кабеларка
Колега аз приемници имам два във къщи на Булсат-Не ми трябва за това а просто само да прехвърля сигнал до компютъра за да свалям филмчета и подобни неща а Не да го ползвам за гледане на телевизия-Просто ме интересува със какъв кабел ще стане най-лесния и относително качествен вариянт за прехвърляне на сигнал до компютъра?!!
e на този въпрос вече ти отговорих, чинч ти трябва, от изхода на приемника до входа на тунера и после добра capture програма
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
и ги вкючи в 1 контакт,ако не искаш да ти изгори къщата

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Panzer_i
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Peugeot 307 SW
Честотата я въвеждаш в настройките ако го свързваш с коаксиален кабел, но пак повтарям качеството не е задоволително. Сега видях че 1 от входовете ти всъщност е с-видео, значи с кабел скарт към с-видео би трябвало да стане. а и да не забравиш да включиш аудиото от тунера към саунд картата.

Panzer_i написа:Честотата я въвеждаш в настройките ако го свързваш с коаксиален кабел, но пак повтарям качеството не е задоволително. Сега видях че 1 от входовете ти всъщност е с-видео, значи с кабел скарт към с-видео би трябвало да стане. а и да не забравиш да включиш аудиото от тунера към саунд картата.
Колеги Благодаря за информацията която ми дадохте!!!

Иначе към тунера трябва да имаш преходник с-видео към 6-пиновия вход
Колега взех си скарт със чинчове от другият край и го свързах-Картината доста по добре в сравнение със коксиала но няма звук и от никъде не мога да го пусна??? Да не ми трябва такъв преходник от снимката защото аз съм го свързал директно от към Булсата със Скарт а от към компютъра със чинч Video in-картина добра -Звък никакъв!!???

Колега взех си скарт със чинчове от другият край и го свързах-Картината доста по добре в сравнение със коксиала но няма звук и от никъде не мога да го пусна??? Да не ми трябва такъв преходник от снимката защото аз съм го свързал директно от към Булсата със Скарт а от към компютъра със чинч Video in-картина добра -Звък никакъв!!???

12 мнения
• Страница 1 от 1