За кандидат-студентите... Част 2

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

За кандидат-студентите... Част 2

Мнение от uCnaHeTcA » 23 Юли 2009, 2:22

Както обещах в предната тема (Част 1) , ще пусна 2ра част, за вече излезлите класирания, та да разберем, с кой колега, къде се засичаме да сме и там колеги... :D И тъй като днес (вече вчера) излезе 1во класиране в Свищов, реших да пусна темата вече... Та, по темата...
1во класиране в Стопанска Академия Свищов - Икономика на туризма - Редовна форма
П.С. Ще си редактирам поста, след като излязат и останалите класирания, където кандидатствам... Хайде Вие сте, колеги :yes:
Едит... Ако може, не съкращавайте университетите, за да е по-разбираемо... Благодаря ;)
Последна промяна uCnaHeTcA на 24 Юли 2009, 2:18, променена общо 1 път
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 23 Юли 2009, 3:31

Супер е темата!
Аз също много ще се радвам!

ВУЗФ гр. София - специалност "Финанси" - задочна форма;
Politecnico di Torino, Italy - специалност "Автомобилен дизайн" - редовна форма;

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 23 Юли 2009, 8:18

МВБУ Ботевград
Бизнесадминистрация
Задочно

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 24 Юли 2009, 2:01

айде бе никой ли няма да се похвали дали е приет в мечтаната специалност Rolling Eyes

аз да се похваля мъничко само... приет съм в ВВМУ с специалноста която исках КММ...е няма такъв кеф ма*ка му Razz Very Happy

да де редовна форма :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 24 Юли 2009, 13:47

И така... видях, че друг колега е пуснал тема за ВИНСа, та... няма да си редактирам 1вото мнение, тук ще напиша... Все още незнам къде съм междудругото... Няма такъв бяс... Но как да е...
Та и в Технически Университет Варна са излезли класиранията ... Чак на 7мо желание ТТТ (Техника и нещо си на транспорта... неще да ми се отвори сайт-а на Техническия, та за това забравих пълното наименование на специалността) и то задочно :banghead:
А във ВИНС Варна (икономическия) ... При бал 19.53 (Оценка от редовен изпит по математика - Отличен 5.50...) "Кандидат-студентът не е класиран" .... :banghead: :banghead: :censored: :ranting: :bang:
Честито на печелившите....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 24 Юли 2009, 14:23

Нали знаеш,че има и второ класиране? :confused: :confused: :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 24 Юли 2009, 14:29

mnh написа:Нали знаеш,че има и второ класиране? :confused: :confused: :confused:

Абе аз знам, ама... Като си подам документите за 2ро класиране в Свищов и не мога да ги подам в Техническия и обратно... И после ако ме приемат няква спец. във ВИНС Варна, там пък не мога да подам документи, понеже оригинала на дипломата ще е или в Свищов или в Техническия... Стана мацано дупе с тиквички :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 24 Юли 2009, 14:36

uCnaHeTcA написа:
mnh написа:Нали знаеш,че има и второ класиране? :confused: :confused: :confused:

Абе аз знам, ама... Като си подам документите за 2ро класиране в Свищов и не мога да ги подам в Техническия и обратно... И после ако ме приемат няква спец. във ВИНС Варна, там пък не мога да подам документи, понеже оригинала на дипломата ще е или в Свищов или в Техническия... Стана мацано дупе с тиквички :evil:
как така неможеш да подадеш на 2 и повече места едновременно?
Нещо се бъркаш.
Оригинала от дипломата при самото кандидатстване остава при теб,евентуално ако се запишеш да следваш в дадено даскало тогава си оставяш дипломата

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 24 Юли 2009, 14:43

mnh написа:
uCnaHeTcA написа:

как така неможеш да подадеш на 2 и повече места едновременно?
Нещо се бъркаш.
Оригинала от дипломата при самото кандидатстване остава при теб,евентуално ако се запишеш да следваш в дадено даскало тогава си оставяш дипломата

В момента не мога да вляза в сайт-а на Технически Университет Варна, нещо се е претоварил явно, за да ти копирам точно със сигурност, какво пише в правилника, но ето цитат от Стопанската Академия в Свищов...
"Кандидатите, приети на първото класиране, могат да участват във второто класиране за незаетите места по предходна желана специалност и форма на обучение чрез подаване на декларация по образец за прекласиране и оставяне на диплома оригинал, с която да потвърдят желанието си да се обучават в Стопанска академия."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 24 Юли 2009, 17:53

МВБУ Ботевград
Бизнесадминистрация
Дистанционно
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 24 Юли 2009, 20:07

mnh написа:айде бе никой ли няма да се похвали дали е приет в мечтаната специалност Rolling Eyes

аз да се похваля мъничко само... приет съм в ВВМУ с специалноста която исках КММ...е няма такъв кеф ма*ка му Razz Very Happy

Браво, колега!
Ще има ентусиасти и в Морското вече :D
Само дано знаеш с какво се захващаш, защото по техническа механика, чертане, машинни елементи и пр. ще ви разказват играта. А ако имате преподаватели, които са по типично навигационни предмети ще ви гърчат повечко, както и да е.
Успех!
Пиши лично ако те интересува нещо, за каквото и да е...
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 24 Юли 2009, 20:23

justboy написа:
mnh написа:айде бе никой ли няма да се похвали дали е приет в мечтаната специалност Rolling Eyes

Браво, колега!
Само дано знаеш с какво се захващаш, защото по техническа механика, чертане, машинни елементи и пр. ще ви разказват играта. А ако имате преподаватели, които са по типично навигационни предмети ще ви гърчат повечко, както и да е.
Успех!
О колега,потготвили са ме добре с живова в университета...как в доста случай даскало директно се гаври...ама то си е нормално де ... тао там учителите са с доста остарял морал сякаш :roll:

желая успех на всички!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mitko_dimitrov » 24 Юли 2009, 20:30

УНСС - 99% :)
Бизнес администрация :)
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 24 Юли 2009, 20:38

mnh написа:
justboy написа:

Браво, колега!
Успех!
О колега,потготвили са ме добре с живова в университета...как в доста случай даскало директно се гаври...ама то си е нормално де ... тао там учителите са с доста остарял морал сякаш :roll:

желая успех на всички!!

От 5те ми изпита за първата година имам една поправка.
Днес утивам на поправката.
Даскала изобщо го няма, никой неможа да го намери и ни изместиха за понеделник. А има момчета, които идват от далеч за този изпит и вече са се отказали от квартирите си. Какво ще правят тука 2-3 дни незнам...
А най-големите гаври са по математика общо взето.. зависи и по физика кой ще ви се падне, айде няма да пълним темата излишно.
Изображение
E34, E38

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel_Baby » 24 Юли 2009, 23:12

mitko_dimitrov написа:УНСС - 99% :)
Бизнес администрация :)

Е, браво, това исках да прочета. 8) Иначе аз съм трети курс в УНСС, ако мога с нещо да ти помогна като започнем, пиши ЛС или ако те интересува нещо - пак го направи. Предполагам, че ти ще си в направление "Администрация и управление" и след това ще се бориш за горната специалност. Честито още веднъж! :P
"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."

Следваща

Назад към Извън Темата