За кандидат-студентите... Част 2
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
За кандидат-студентите... Част 2
Както обещах в предната тема (Част 1) , ще пусна 2ра част, за вече излезлите класирания, та да разберем, с кой колега, къде се засичаме да сме и там колеги...
И тъй като днес (вече вчера) излезе 1во класиране в Свищов, реших да пусна темата вече... Та, по темата...
1во класиране в Стопанска Академия Свищов - Икономика на туризма - Редовна форма
П.С. Ще си редактирам поста, след като излязат и останалите класирания, където кандидатствам... Хайде Вие сте, колеги
Едит... Ако може, не съкращавайте университетите, за да е по-разбираемо... Благодаря

1во класиране в Стопанска Академия Свищов - Икономика на туризма - Редовна форма
П.С. Ще си редактирам поста, след като излязат и останалите класирания, където кандидатствам... Хайде Вие сте, колеги

Едит... Ако може, не съкращавайте университетите, за да е по-разбираемо... Благодаря

Последна промяна uCnaHeTcA на 24 Юли 2009, 2:18, променена общо 1 път
Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Супер е темата!
Аз също много ще се радвам!
ВУЗФ гр. София - специалност "Финанси" - задочна форма;
Politecnico di Torino, Italy - специалност "Автомобилен дизайн" - редовна форма;
Аз също много ще се радвам!
ВУЗФ гр. София - специалност "Финанси" - задочна форма;
Politecnico di Torino, Italy - специалност "Автомобилен дизайн" - редовна форма;
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
И така... видях, че друг колега е пуснал тема за ВИНСа, та... няма да си редактирам 1вото мнение, тук ще напиша... Все още незнам къде съм междудругото... Няма такъв бяс... Но как да е...
Та и в Технически Университет Варна са излезли класиранията ... Чак на 7мо желание ТТТ (Техника и нещо си на транспорта... неще да ми се отвори сайт-а на Техническия, та за това забравих пълното наименование на специалността) и то задочно
А във ВИНС Варна (икономическия) ... При бал 19.53 (Оценка от редовен изпит по математика - Отличен 5.50...) "Кандидат-студентът не е класиран" ....
Честито на печелившите....
Та и в Технически Университет Варна са излезли класиранията ... Чак на 7мо желание ТТТ (Техника и нещо си на транспорта... неще да ми се отвори сайт-а на Техническия, та за това забравих пълното наименование на специалността) и то задочно

А във ВИНС Варна (икономическия) ... При бал 19.53 (Оценка от редовен изпит по математика - Отличен 5.50...) "Кандидат-студентът не е класиран" ....

Честито на печелившите....
mnh написа:Нали знаеш,че има и второ класиране?![]()
![]()
Абе аз знам, ама... Като си подам документите за 2ро класиране в Свищов и не мога да ги подам в Техническия и обратно... И после ако ме приемат няква спец. във ВИНС Варна, там пък не мога да подам документи, понеже оригинала на дипломата ще е или в Свищов или в Техническия... Стана мацано дупе с тиквички

как така неможеш да подадеш на 2 и повече места едновременно?uCnaHeTcA написа:mnh написа:Нали знаеш,че има и второ класиране?![]()
![]()
Абе аз знам, ама... Като си подам документите за 2ро класиране в Свищов и не мога да ги подам в Техническия и обратно... И после ако ме приемат няква спец. във ВИНС Варна, там пък не мога да подам документи, понеже оригинала на дипломата ще е или в Свищов или в Техническия... Стана мацано дупе с тиквички
Нещо се бъркаш.
Оригинала от дипломата при самото кандидатстване остава при теб,евентуално ако се запишеш да следваш в дадено даскало тогава си оставяш дипломата
mnh написа:как така неможеш да подадеш на 2 и повече места едновременно?uCnaHeTcA написа:mnh написа:Нали знаеш,че има и второ класиране?![]()
![]()
Нещо се бъркаш.
Оригинала от дипломата при самото кандидатстване остава при теб,евентуално ако се запишеш да следваш в дадено даскало тогава си оставяш дипломата
В момента не мога да вляза в сайт-а на Технически Университет Варна, нещо се е претоварил явно, за да ти копирам точно със сигурност, какво пише в правилника, но ето цитат от Стопанската Академия в Свищов...
"Кандидатите, приети на първото класиране, могат да участват във второто класиране за незаетите места по предходна желана специалност и форма на обучение чрез подаване на декларация по образец за прекласиране и оставяне на диплома оригинал, с която да потвърдят желанието си да се обучават в Стопанска академия."
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
mnh написа:айде бе никой ли няма да се похвали дали е приет в мечтаната специалност Rolling Eyes
аз да се похваля мъничко само... приет съм в ВВМУ с специалноста която исках КММ...е няма такъв кеф ма*ка му Razz Very Happy
да де редовна форма
Браво, колега!
Ще има ентусиасти и в Морското вече

Само дано знаеш с какво се захващаш, защото по техническа механика, чертане, машинни елементи и пр. ще ви разказват играта. А ако имате преподаватели, които са по типично навигационни предмети ще ви гърчат повечко, както и да е.
Успех!
Пиши лично ако те интересува нещо, за каквото и да е...

E34, E38
О колега,потготвили са ме добре с живова в университета...как в доста случай даскало директно се гаври...ама то си е нормално де ... тао там учителите са с доста остарял морал сякашjustboy написа:mnh написа:айде бе никой ли няма да се похвали дали е приет в мечтаната специалност Rolling Eyes
аз да се похваля мъничко само... приет съм в ВВМУ с специалноста която исках КММ...е няма такъв кеф ма*ка му Razz Very Happy
да де редовна форма
Браво, колега!
Ще има ентусиасти и в Морското вече![]()
Само дано знаеш с какво се захващаш, защото по техническа механика, чертане, машинни елементи и пр. ще ви разказват играта. А ако имате преподаватели, които са по типично навигационни предмети ще ви гърчат повечко, както и да е.
Успех!
Пиши лично ако те интересува нещо, за каквото и да е...

желая успех на всички!!
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
mnh написа:О колега,потготвили са ме добре с живова в университета...как в доста случай даскало директно се гаври...ама то си е нормално де ... тао там учителите са с доста остарял морал сякашjustboy написа:mnh написа:айде бе никой ли няма да се похвали дали е приет в мечтаната специалност Rolling Eyes
да де редовна форма
Браво, колега!
Ще има ентусиасти и в Морското вече![]()
Успех!
Пиши лично ако те интересува нещо, за каквото и да е...![]()
желая успех на всички!!
От 5те ми изпита за първата година имам една поправка.
Днес утивам на поправката.
Даскала изобщо го няма, никой неможа да го намери и ни изместиха за понеделник. А има момчета, които идват от далеч за този изпит и вече са се отказали от квартирите си. Какво ще правят тука 2-3 дни незнам...
А най-големите гаври са по математика общо взето.. зависи и по физика кой ще ви се падне, айде няма да пълним темата излишно.

E34, E38
- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
mitko_dimitrov написа:УНСС - 99%
Бизнес администрация
Е, браво, това исках да прочета.

"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2