За плажовете и крадците.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 320i

За плажовете и крадците.

Мнение от bimer » 28 Юли 2009, 22:32

Днес,бившата ми приятелка е ходила на плаж Леда който се намира до зоологическата градина.И понеже не е имало къде да паркира пред плажа е оставила колата на майната си.Къде от бързане къде е спала забравя да свали панела на касетофона и за по-сигурно оставя празна дамска чанта на задната седалка.НА тръгване изненада,счупен прозорец изкривено табло(добре че не е счупено)и липсващ касетофон и чанта.Имайте едно наум къде си оставяте колицата да не ви излезне златен кефа.Предполагам че крадците обикалят всички плажове за бърза печалба на минимален риск.И както се казва "на печелившите честито".

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 28 Юли 2009, 22:45

Където в София и да си оставиш колата с панел и чанта, все тая...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 28 Юли 2009, 22:47

Мхм, и в дамската чанта - карта на НСО :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 28 Юли 2009, 22:48

Vlados написа:Където в София и да си оставиш колата с панел и чанта, все тая...
:idea:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 28 Юли 2009, 22:58

Абе в колите не се оставя нищо,камо ли панели и чанти,те за 1 кутия цигари ти чупат прозореца,също и дрехи не е оставят абе колата да е гола като пущка
Иначе на печелившите честито
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 28 Юли 2009, 23:01

На енин приятел на кубратово посред бял ден му откраднаха компа на Ц-класата.Явно разчитат че хората като са на плаж не обръщат внимание на колите си.

В твоя случай както е оставила чанта и панел и пред народното събрание ще я думнат!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 28 Юли 2009, 23:02

И аз така изгорях,оставих панела само за една нощ и колата пред нас седи,и на сутринта хората си я бяха отворили,изрязали добре кабелите не са ги скубли като повечето и си затоворили вратата.Съвсем културно,ама какво да се прави пеживях го. :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 28 Юли 2009, 23:09

За София, с някои изключения, че да не се "Фаля", Да, ама, в Габрово, с навигация, цд, куфари и кво ли не два часа със сФалени джамове нищо, и тва не за пръв път, просто у тоя град ме кефи, кат у западна държава е :clap: , просто много години съм си оставял колата нема да ви казвам как и. къде ли не, сичко си е как си трябва (смисъл там си е), евала!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 28 Юли 2009, 23:31

Сондьора написа:

За София, с някои изключения, че да не се "Фаля", Да, ама, в Габрово, с навигация, цд, куфари и кво ли не два часа със сФалени джамове нищо, и тва не за пръв път, просто у тоя град ме кефи, кат у западна държава е :clap: , просто много години съм си оставял колата нема да ви казвам как и. къде ли не, сичко си е как си трябва (смисъл там си е), евала!!!

Ами ела в Смолян да видиш как е.Аз понякога забравям да я заключа/къде от бързане,къде от друго/,оставял съм пари в подлакътника-няма пипане :mhihi: Пък да не говорим за свалени панели или СД-та-няма такова нещо или много рядко ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от BaHka » 29 Юли 2009, 0:25

И в Силистра да чукна на дърво няма ядове с апашите.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 29 Юли 2009, 0:30

В Мездра съм забравял колата цял ден със свален прозорец ,а вътре документи ,пари ,телефон ,навигация и никой не е барнал.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bimer » 29 Юли 2009, 0:55

slatanic написа:
:idea:
като цяло съм съгласен,но има и такива райони в софия където колите ни седят по цял ден откючени на улицата и никой непипа.

Аватар

Мнение от mafia » 29 Юли 2009, 1:06

Не е случайно тва че в София само се случва тва...просто всички селски глупаци ни окупираха, мислейки си че тука са по-лесни за криене и оставиха родните си места без кражби...за сметка на София ;-))
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bimer » 29 Юли 2009, 1:17

mafia написа:Не е случайно тва че в София само се случва тва...просто всички селски глупаци ни окупираха, мислейки си че тука са по-лесни за криене и оставиха родните си места без кражби...за сметка на София ;-))
колега и аз съм от софия,но недей така че сега ще се разрази една селско-гражданска война. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID

Мнение от divna_ » 29 Юли 2009, 1:27

За съжаление това е БГ действителността ........... :(

Следваща

Назад към Извън Темата