свищов? приет
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
свищов? приет
Колеги приеха ме

Последна промяна rado_e30m40b16 на 04 Авг 2009, 13:00, променена общо 1 път
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Кефиш ме - казал си на вашите, а още не си приет. И ти като кораба, чакаш да потъне пък после ще го закърпиш. Между другото дано влезнеш, пред 4 дни се дипломирах точно в същата академия-готино е!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Преди години когато кандидадствах беше по-натегнато и с 25.86 влязох на трето класиране(става въпрос за ВТУ)-това ако искаш може да ти е ориентир 

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Ти и ти си забъткал кашите... Пр-ката ми кандидатства тая година и е приеха ще е питам с къв бал,ама за жените е друго ми мисля,че не беше по голям от 2 единици от максималния ..

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
понеделник излиза второ класиране
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
1во... Има си тема за тия въпроси...
2ро... Как така незнаеш дали са те приели, след като вече мина 1во класиране и както каза колегата по-горе, след дни излиза 2ро...
3то... Аз съм с почти същия бал, даже 21 и нещо... и на 1во класиране ме приеха Икономика на туризма и днес ходих да подавам документи за 2ро класиране...
4то... Що лъжеш ваще ?!
5то... Прочети предните 4....
2ро... Как така незнаеш дали са те приели, след като вече мина 1во класиране и както каза колегата по-горе, след дни излиза 2ро...
3то... Аз съм с почти същия бал, даже 21 и нещо... и на 1во класиране ме приеха Икономика на туризма и днес ходих да подавам документи за 2ро класиране...
4то... Що лъжеш ваще ?!
5то... Прочети предните 4....

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
3-ти курс започвам септември там. Много добро гратче пиенето ефтино яко дискотеки и кръчми лудницата. Там на изпита имах 4.70, диплома 4.80 и по бг и математика ще те излъжа мисля че имах некви 5-ци абе общо взето това ще те ориентира бал не знам и с това на 2-ро класиране специалност "Счетоводство и контрол" така че прави си изводите.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Дано да очаквате включване и от мен
П.С. Към колегата от Свищов... Неска (вчера) , във Вардим видях един черен компакт Е36 , с надписи БМВ Дрифт Тийм... И сега като ти видях мнението , помислих, че си ти, но видях, че караш седан... Та доста арна ми се стори
Май, май...няма да е както си мислех
... Ако (дано) вляза в Свищов редовно, можем и има с кого да си правим сбирки, а вие ще обаждате за "специалните" места
Поздрави

П.С. Към колегата от Свищов... Неска (вчера) , във Вардим видях един черен компакт Е36 , с надписи БМВ Дрифт Тийм... И сега като ти видях мнението , помислих, че си ти, но видях, че караш седан... Та доста арна ми се стори

Поздрави

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4