Въпрост за тези които разбират хехе
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Въпрост за тези които разбират хехе
Здравейте , от много време съм се зачудил дали е възможно БМВ М3 96 или 97 година (не си спомням то4но
) 286 коня 3.0 двигател да гори 7.5 среден разход на 100 , и 4те гуми да му струват 420 евро има ли нещо което да не е вярно защото е супер яко това бмв и да гори толкова и също и подръжката не е чак толкова скъпа моля ви за тези които разбират да ми кажат дали толкова гори , дали подръжката е толкова и колко нормално струва това бмв ... този познат ми го предлага на 5000 евро с кожен салон , кабрио , трвърд и мек таван огледалата му са карбонови с цвят перла е , според мен ако е така катко казва той цената му е просто много много добра

- buko89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Convertible
- Мечтае да кара: e 36 M3
- Детайли за колата: golqma bega4ka e
колега това е страшен атомобил но едва ли някой ще ти го продаде за 5000 и то и кабрио а за разхода не съм съгласен
Според този сайт : http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/1408.html средният разход на колата е 9 литра на 100км според мене нормално е тук с нашият бензин да е към 12 като това е без настъпване. Почнеш ли да ръчкаш ... до колкото знам разходомера на М-ките е разграфен до 40 

http://www.clip4e.com/play.php?id=45143& -ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА !!!
[url=http://forum-lines.ru/]
[/url]интересное
[url=http://forum-lines.ru/]

[/url]интересное
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
абе не си мисли че разходите ше са ти 10к.и до там, и ще ти гори 7,а за дреболии като акциз данъци въобще няма да ги споменаваме 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Нормално е да гори към 7-8,ако му сложиш газова уредба и харчи 13-15,съпоставено с цената на бензина спрямо газта се получава че арчи по 7-8 литра бензин
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Transportera написа:7.5 може да ти даде разход ако си я препалваш само долу пред блока
сега се зачетох по добре 7.5 е среден разход! значи извън градско според продавача ще гори кам 5

- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
хаха никакъв шанс да гори 5 извънградско
татковия пасатор както е дизелак със 110 коня само и със супер спокойно каране извънградско му дава 5-6 ....

- Deliriumz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 92' e36 318is
- Мечтае да кара: e46 330ci
Относно разхода никакъв шанс да е толкова,а и като си вземеш М-ка ти кво смяташ с 40 ли дая караш
? И за гумите откаде можем дати кажем при полужение че нито си казал какъв размер нито нищо ??

Скъпата подръжка идва от някой по специфични части, като ремъци,ролки,вериги съединители и т.н които не се предлагат евтини заместители и си трябва оригинално... Разхода под 15 в града забрави. Извън града може да падне до 7-8 с много спокойно каране.
Гумите да са толкова горе долу 200 кинта бр най-евтин вариант иначе има гуми дето ще са 400 лева бр. Ако нямаш пари да си караш колата при разход 20 бензин в града това не е твойта кола.
Гумите да са толкова горе долу 200 кинта бр най-евтин вариант иначе има гуми дето ще са 400 лева бр. Ако нямаш пари да си караш колата при разход 20 бензин в града това не е твойта кола.
- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
kiko написа:Transportera написа:7.5 може да ти даде разход ако си я препалваш само долу пред блока
сега се зачетох по добре 7.5 е среден разход! значи извън градско според продавача ще гори кам 5
Ха Ха че тя мойта Астра със свойте 82 коня харчи повече от 5 на магистралата.

Aim to be the best, live with the rest!

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4