Щети по Е36 купе
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- georgihitov
- Потребител
-
Щети по Е36 купе
Здравейте колеги. Преди няколко дни ме удариха отзад. Някакъв Голф спря в мен и т.н. Викнахме КАТ и описа всичко в протокол след което ме пратиха в ЛЕВИНС (застраховката на този беше в ЛевИнс) и от там огледаха колата и я снимаха като допълнително след някой ден трябва да ходя да я снимат разглобена за да видят дали основата на бронята е здрава и по какъв начин да възстановят щетите. Значи от ЛевИнс ми казаха че излпащат в зависимост дали е счупена бронята или дали е само огъната, в моя случай и това дето е зад бронята и той е счупено . Та интересува ме каква част ще ми покрият застрахователите като се има в предвид че и и лайсната между багажника и бронята и тя е огъната. там ми казаха че изчислявали годините на колата по цената на бронята(нова) та да ви попотам горе долу някой има ли си на представа колко стотинки яе дадат тези хора. Благодаря предварително

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
- tZv3t0zAr
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
- Мечтае да кара: e30 monster
- vanci88
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
В БУЛ ИНС не е така.... колата на познат карах за оглед и я заведаха по фактура дата 01,02,2009 колата - 96 година 

- georgihitov
- Потребител
-
По експертна оценка... оглеждаха я и снимки правиха, удара не е кой знае какво но искам да знам горе долу каква сума ще ми дадат ориентировачно, защото сега така или иначе аз ще си я правя с мой пари... нямам нерви да ги чакам тях
- changethegame
- младши ентусиаст
-
е те силна фирма, сега да не им правим реклама, но и аз съм много доволен от тях, колата се вкарва в сервиз и квото е за подмяна се сменя, а което подлежи на ремонт се прави така, че все едно нищо не е имало, а това по експертна оценка, незнам колегата какви очаквания има, но мисля, че ще се разочарова от ниската стойност (дано да греша)vanci88 написа:В БУЛ ИНС не е така.... колата на познат карах за оглед и я заведаха по фактура дата 01,02,2009 колата - 96 година
- vanci88
- ентусиаст
-
на мен за счупена кора (под двигателя) и броня за боя -101,50ст ми дадоха......а то какво стана
-боядисване 70 кинта
-кора 85лв(менте)
Извод - като не разбираш питай някой- незнаех,че по фактуа е по-добре
- нова кора 295.72 BGL
-боядисване 70 кинта
-кора 85лв(менте)
Извод - като не разбираш питай някой- незнаех,че по фактуа е по-добре
- нова кора 295.72 BGL
- JORO_86
- кандидат ентусиаст
-
както каза колегата- не всички фирми изплащат по фактура- а тези дето не плащат по фактура дават виаги по малко от колкото ти е излезнал ремонта ако колата ти е над 10-12 години , просто защото те оценяват че на старите коли работят най-ниско платени майстори, от рода на 5 лева на час а той реално ти взима по 15-20лв. на час, ако ремонта ти е за ден раота смети си колко си назад, отделно частите ги умножават по разични индекси помалки от 1. Общо взето обещетението на стара кола е малко в сравнение с ремонта.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Колега каква ти е колата ? Обади се в 'интеркар' 0885 119187 на тоя номер можеп да проверяваш за цените
Всичко е голям ментак, но от там гледат цените на частите и попитай колко ще ти струва това което са написали застрахователите предполагам са написали и боя ... а за боя си дават пари
Въпреки всичко ще се бръкнеш от твоя джоб
Няма как 

- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Колега, наскоро и аз имах такъв проблем (удар отзад). При мен няма нищо друго освен леко изкривена броня. За това нещо по експертна оценка ми изплатиха 139лв. Булстрад !
13 мнения
• Страница 1 от 1