Колеги , писна ми да му се невидяло
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги , писна ми да му се невидяло
Значи в последния месец не спират да ми звънят непознати хора от какви ли не реакламни компании да ми предлагат реклама за фирмата ни , оптимизации на уеб сайта и какво ли още не , разни непознати субекти ,които ми предлагат ценни книжа, управление на бизнеса ,само още малко не са ми поискали малкия Гошко за без пари по телефона
Усещам се ,че вече не ми се вдига на непознати телефони а не трябва така защото звънят и клиенти
Не искам да ходя с повече от един телефон , и без това и него едва понасям на моменти и незнам как до сега не съм му направил един бърнаут в нервите от ей такива досадници ... Моят личен телефон ми е по визитките ,но тях ги раздавам на строго определен кръг от хора ,които също като на мен им звънят и тормозят предполагам и не ми се вярва от тях да е изтекла информация за моят мобилен номер
Направо имам чувството ,че всички на мене ми звънят и днес като издухам с 200 от место баш на края на България , силно на запад дето няма и обхват (слава богу
) и съм му е*л майката
Кажете ми какво да направя и на вас звънят ли ви , тормозят ли ви ?
п.с. Съзнавам ,че темата не ми е много сериозна , моля за извинение колегите-модератори ,но в момента не стига ,че са ми 100 неща на главата които трябва да свърша бързо и много точно ,да съм на 3 места ами и като дрънчи телефона направо няма живот
Георги Пенчев

Усещам се ,че вече не ми се вдига на непознати телефони а не трябва така защото звънят и клиенти

Кажете ми какво да направя и на вас звънят ли ви , тормозят ли ви ?
п.с. Съзнавам ,че темата не ми е много сериозна , моля за извинение колегите-модератори ,но в момента не стига ,че са ми 100 неща на главата които трябва да свърша бързо и много точно ,да съм на 3 места ами и като дрънчи телефона направо няма живот

Георги Пенчев
- Transporter.e60
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 & ML320CDI
Мдааа колега и на мене са ми званяли да ме питат за фирмата и т.н
Тъпото е, че звънят и неделя.... ама кфо да ги правиш... 

burnout
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
има няколко похвата,жоре!
единия е вдигаш,чуваш ,че почват нещо да предлагат и затвараш без никакви обяснения! ше опитат още два-три пъти и ще се откажат. поне при мене тва стана.
втория е -вдигам и казвам "момент" и оставям телефона на масата и си чакат. като се начакат ,затварат ,опитват пак след малко,пак същия номер и се отказват.
има един - много упорит от некво за ценни книжа и акции ,но вече сме си почти приятели и не ми се сърдят като ги остава да чакат 3-4мин и затвора. май вече и те разбраха ,че съм дървена тиква.
единия е вдигаш,чуваш ,че почват нещо да предлагат и затвараш без никакви обяснения! ше опитат още два-три пъти и ще се откажат. поне при мене тва стана.
втория е -вдигам и казвам "момент" и оставям телефона на масата и си чакат. като се начакат ,затварат ,опитват пак след малко,пак същия номер и се отказват.
има един - много упорит от некво за ценни книжа и акции ,но вече сме си почти приятели и не ми се сърдят като ги остава да чакат 3-4мин и затвора. май вече и те разбраха ,че съм дървена тиква.
Нищо не можеш да направиш. Любимото занимание на много абсурдни фирми е да си правят бази данни с визитни картички. Аз затова не си и двавам телефоните...
Като чуеш че ти звънят за глупост, кажи им да не те безпокоят повече и няма да ти звънят от там вече. И те са хора и им е неприятно да ги псуват, но за това им плащат.
Като чуеш че ти звънят за глупост, кажи им да не те безпокоят повече и няма да ти звънят от там вече. И те са хора и им е неприятно да ги псуват, но за това им плащат.
Здрасти Жоре.Виждам,че и ти страдаш от болеста на технологиите.Искам да те успокоя--няма отърване от тоя тормоз.Гледам,че си съкратил и аватара си но и това няма да помогне.Просто си станал известен.Помагаш на хората,имаш бизнес е нормално е да те тормозят.Ти се радвай ,че си жив и здрав пък другото рано или късно ще отшуми.
Поздрави!
Поздрави!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- Penchev
- Сватбаря
-
SKISA написа:има няколко похвата,жоре!
Иво , това е идея човек

Тоя същия вампир с ценните книжа и мен ме тормози и много нахално без да се е предствил започва да задава лавинообразно въпроси за фирмата

liloff написа:Като чуеш че ти звънят за глупост, кажи им да не те безпокоят повече и няма да ти звънят от там вече. И те са хора и им е неприятно да ги псуват, но за това им плащат.
Оо аз съм много внимателен човек , гледам никой никога да не засягам и май затова сега си патя

valeri написа:Здрасти Жоре.Виждам,че и ти страдаш от болеста на технологиите.Искам да те успокоя--няма отърване от тоя тормоз.Гледам,че си съкратил и аватара си но и това няма да помогне.Просто си станал известен.Помагаш на хората,имаш бизнес е нормално е да те тормозят.Ти се радвай ,че си жив и здрав пък другото рано или късно ще отшуми.
Поздрави!
Здраво Вальо

Мале с теб от кога не сме се виждали-и-и

Както казваш това е важното , живи и здрави да сме пък все от нещо ще трябва да се умре

Много ви благодаря за отговорите

Георги Пенчев
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
Здравеи колега един приател има сащия проблем но тои си направи black list чрез оператора (тои е на глобул) като му звани непознат номер просто го слага в тая листа и е до там повече немогат да го набират
Като го вида сте го питам по подробно как става и сте пиша ако има интересуващисе разбирасе
Поздрави

Поздрави

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Незнам телефона ти какъв е, но за скромни пари можеш да го смениш с такъв, който има операционна система.
Има елементарен софтуеар, в който въвеждаш десетте номера дразнители и ги блокираш, по този начин като ти звънят, на тях им дава заето, а ти се радваш на живота. По този начин, няма да имат възможност да нахалстват повече от веднъж.
Има елементарен софтуеар, в който въвеждаш десетте номера дразнители и ги блокираш, по този начин като ти звънят, на тях им дава заето, а ти се радваш на живота. По този начин, няма да имат възможност да нахалстват повече от веднъж.

E34, E38
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Здравеи колега един приател има сащия проблем но тои си направи black list чрез оператора (тои е на глобул) като му звани непознат номер просто го слага в тая листа и е до там повече немогат да го набират Wink Като го вида сте го питам по подробно как става и сте пиша ако има интересуващисе разбирасе Ща схрускам Ща схрускам Ща схрускам
Поздрави Exclamation
Tова е полезно евала,аз на непознати номера не дигам ама е лошо защото има и фирми и познати сменили си номера и т.н,често получвам смс-и: ''Аз см еди кои си вдигни го тела ве!'':)))
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Жоре, ако си с Nokia със Symbian има една много полезна програмка за блокиране на нежеланите повиквания......
Аз така ги отучих повечето....
edit:Дублирали сме се с колегите по горе

Аз така ги отучих повечето....

edit:Дублирали сме се с колегите по горе

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
И мен нон стоп ми звънят за тия акции
При 20тото позвъняване не издържах и ги напсувах (макар, че аз почти никога не псувам). От тогава не са ми звъняли.

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз имах случай,заради ,който си затрих стария ник преди години и са изобретателни и имат много номера! звъняха некви гърли на клип и после като се обадя обратно и ме държат възможно най-дълго -явно бяха на импулсни и колкото и да ги запомнях -вадеха нови номера!случваше се и през нощта.
в крайна сметка намерих приятел от една служба,който им звънна на последния номер през централа неква и им изписа 166 на екрана и им каза в кой квартал са по клетката и ги подкани повече никога да не звънят на еди кой си номер и от тогава се спря...!! ма мисля ,че твоя случай не е толкова дебел и няма да ти се наложи да го ползваме моя опит...
в крайна сметка намерих приятел от една служба,който им звънна на последния номер през централа неква и им изписа 166 на екрана и им каза в кой квартал са по клетката и ги подкани повече никога да не звънят на еди кой си номер и от тогава се спря...!! ма мисля ,че твоя случай не е толкова дебел и няма да ти се наложи да го ползваме моя опит...
Защо просто не вдигнеш и като чуеш кодова дума "акции" или нещо такова просто да им кажеш, че не се интересуваш? Аз правя така. Ако продължат да говорят, просто им повтарям "Не се интересувам" с по-висок тон. Следващият път с още по-висок и т.н. Едва ли има някой, който ще продължи да те тормози ако му повториш няколко пъти "Не се интересувам", последния път крещейки
Другата опция е да затвориш и ако звънне пак - вдигаш и оставяш слушалката на масата
Крайния вариант колегата го спомена - 12 имп./мин., даваш на децата/секретарката/бабата телефона и ги инструктираш да задават много въпроси и да питат за всички детайли

Другата опция е да затвориш и ако звънне пак - вдигаш и оставяш слушалката на масата

Крайния вариант колегата го спомена - 12 имп./мин., даваш на децата/секретарката/бабата телефона и ги инструктираш да задават много въпроси и да питат за всички детайли

- Penchev
- Сватбаря
-
Имах Нокия 9300 Комуникатор , който на събора в първата нощ , когато се сцепи да вали умря в палатката от влагата и водата ,той беше с такава операционна система ... Сега времнно съм с една Нокия 6310 , която естествено удържа на "боя" по цял ден , но не след дълго като си взема модерен телефон - предполагам нещо сериозно обезателно ще си направя такава настройка ,много хубава идея
justboy , аз ще ти пратя моя номер на л.с. , прати ми и ти твоят ,защото август месец ще дойда по Добрич та да се видиме тамън
Дали Мтел имат такава опция за телефони ,които искам да бъдат филтрирани още в централата ?
Георги Пенчев

justboy , аз ще ти пратя моя номер на л.с. , прати ми и ти твоят ,защото август месец ще дойда по Добрич та да се видиме тамън

Дали Мтел имат такава опция за телефони ,които искам да бъдат филтрирани още в централата ?
Георги Пенчев
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3