Колеги , писна ми да му се невидяло

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Колеги , писна ми да му се невидяло

Мнение от Penchev » 31 Юли 2009, 11:29

Значи в последния месец не спират да ми звънят непознати хора от какви ли не реакламни компании да ми предлагат реклама за фирмата ни , оптимизации на уеб сайта и какво ли още не , разни непознати субекти ,които ми предлагат ценни книжа, управление на бизнеса ,само още малко не са ми поискали малкия Гошко за без пари по телефона :ranting: :maad: :censored: :comp:

Усещам се ,че вече не ми се вдига на непознати телефони а не трябва така защото звънят и клиенти :help: Не искам да ходя с повече от един телефон , и без това и него едва понасям на моменти и незнам как до сега не съм му направил един бърнаут в нервите от ей такива досадници ... Моят личен телефон ми е по визитките ,но тях ги раздавам на строго определен кръг от хора ,които също като на мен им звънят и тормозят предполагам и не ми се вярва от тях да е изтекла информация за моят мобилен номер :roll: Направо имам чувството ,че всички на мене ми звънят и днес като издухам с 200 от место баш на края на България , силно на запад дето няма и обхват (слава богу :angel: ) и съм му е*л майката :help:

Кажете ми какво да направя и на вас звънят ли ви , тормозят ли ви ?

п.с. Съзнавам ,че темата не ми е много сериозна , моля за извинение колегите-модератори ,но в момента не стига ,че са ми 100 неща на главата които трябва да свърша бързо и много точно ,да съм на 3 места ами и като дрънчи телефона направо няма живот :(

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e60 & ML320CDI

Мнение от Transporter.e60 » 31 Юли 2009, 11:31

Мдааа колега и на мене са ми званяли да ме питат за фирмата и т.н ;) Тъпото е, че звънят и неделя.... ама кфо да ги правиш... ;)
burnout

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 31 Юли 2009, 11:32

има няколко похвата,жоре!
единия е вдигаш,чуваш ,че почват нещо да предлагат и затвараш без никакви обяснения! ше опитат още два-три пъти и ще се откажат. поне при мене тва стана.
втория е -вдигам и казвам "момент" и оставям телефона на масата и си чакат. като се начакат ,затварат ,опитват пак след малко,пак същия номер и се отказват.
има един - много упорит от некво за ценни книжа и акции ,но вече сме си почти приятели и не ми се сърдят като ги остава да чакат 3-4мин и затвора. май вече и те разбраха ,че съм дървена тиква.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 31 Юли 2009, 11:35

Нищо не можеш да направиш. Любимото занимание на много абсурдни фирми е да си правят бази данни с визитни картички. Аз затова не си и двавам телефоните...

Като чуеш че ти звънят за глупост, кажи им да не те безпокоят повече и няма да ти звънят от там вече. И те са хора и им е неприятно да ги псуват, но за това им плащат.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valeri » 31 Юли 2009, 11:39

Здрасти Жоре.Виждам,че и ти страдаш от болеста на технологиите.Искам да те успокоя--няма отърване от тоя тормоз.Гледам,че си съкратил и аватара си но и това няма да помогне.Просто си станал известен.Помагаш на хората,имаш бизнес е нормално е да те тормозят.Ти се радвай ,че си жив и здрав пък другото рано или късно ще отшуми.
Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Юли 2009, 11:46

направи си го инпулсен телефона бре Жоре,така и некой лев ще изкараш

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 31 Юли 2009, 11:52

SKISA написа:има няколко похвата,жоре!
единия е вдигаш,чуваш ,че почват нещо да предлагат и затвараш без никакви обяснения! ше опитат още два-три пъти и ще се откажат. поне при мене тва стана.
втория е -вдигам и казвам "момент" и оставям телефона на масата и си чакат. като се начакат ,затварат ,опитват пак след малко,пак същия номер и се отказват.
има един - много упорит от некво за ценни книжа и акции ,но вече сме си почти приятели и не ми се сърдят като ги остава да чакат 3-4мин и затвора. май вече и те разбраха ,че съм дървена тиква.

Иво , това е идея човек :D Май ще трябва така да ги лекувам и да взема да им пускам "хеви метъл-а на Сръбската музика" - Мухарем Сербезовски айайайайай хахахаха :mhihi: Малии ще ги одуча :mhihi:

Тоя същия вампир с ценните книжа и мен ме тормози и много нахално без да се е предствил започва да задава лавинообразно въпроси за фирмата :shock: Аз го записах в указателя като "Не вдигай" :mhihi: и не вдигам а той звъни по три пъти всеки ден около 18:00 часа

liloff написа:Като чуеш че ти звънят за глупост, кажи им да не те безпокоят повече и няма да ти звънят от там вече. И те са хора и им е неприятно да ги псуват, но за това им плащат.

Оо аз съм много внимателен човек , гледам никой никога да не засягам и май затова сега си патя :help: Никога няма да се отнеса грубо с никого. Обаче лошото е ,че често и оттук от форума ми звънят колеги ,кой да ме чуе просто така ,кой да ме попита за информация а аз не искам да губя връзка с всички вас от другата страна и искам да съм насреща :help:

valeri написа:Здрасти Жоре.Виждам,че и ти страдаш от болеста на технологиите.Искам да те успокоя--няма отърване от тоя тормоз.Гледам,че си съкратил и аватара си но и това няма да помогне.Просто си станал известен.Помагаш на хората,имаш бизнес е нормално е да те тормозят.Ти се радвай ,че си жив и здрав пък другото рано или късно ще отшуми.
Поздрави!

Здраво Вальо :wave:
Мале с теб от кога не сме се виждали-и-и :uups: Не съм при брат ми та затова , но скоро ще се видим да знаеш :bchug:
Както казваш това е важното , живи и здрави да сме пък все от нещо ще трябва да се умре :mhihi: Сега е лудница ,но като знам после колко много ще съм умрял и ще ми е тихо та май ще го преглътна тормоза :mhihi:

Много ви благодаря за отговорите :D

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

Мнение от narcosan » 31 Юли 2009, 12:44

Здравеи колега един приател има сащия проблем но тои си направи black list чрез оператора (тои е на глобул) като му звани непознат номер просто го слага в тая листа и е до там повече немогат да го набират ;) Като го вида сте го питам по подробно как става и сте пиша ако има интересуващисе разбирасе :winky: :winky: :winky:
Поздрави :!:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 31 Юли 2009, 12:45

Незнам телефона ти какъв е, но за скромни пари можеш да го смениш с такъв, който има операционна система.
Има елементарен софтуеар, в който въвеждаш десетте номера дразнители и ги блокираш, по този начин като ти звънят, на тях им дава заето, а ти се радваш на живота. По този начин, няма да имат възможност да нахалстват повече от веднъж.
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 31 Юли 2009, 12:49

Здравеи колега един приател има сащия проблем но тои си направи black list чрез оператора (тои е на глобул) като му звани непознат номер просто го слага в тая листа и е до там повече немогат да го набират Wink Като го вида сте го питам по подробно как става и сте пиша ако има интересуващисе разбирасе Ща схрускам Ща схрускам Ща схрускам
Поздрави Exclamation

Tова е полезно евала,аз на непознати номера не дигам ама е лошо защото има и фирми и познати сменили си номера и т.н,често получвам смс-и: ''Аз см еди кои си вдигни го тела ве!'':)))
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 31 Юли 2009, 12:51

Жоре, ако си с Nokia със Symbian има една много полезна програмка за блокиране на нежеланите повиквания......
Аз така ги отучих повечето.... :)

edit:Дублирали сме се с колегите по горе :uups: :mhihi:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Мнение от gele76 » 31 Юли 2009, 12:53

И мен нон стоп ми звънят за тия акции :evil: При 20тото позвъняване не издържах и ги напсувах (макар, че аз почти никога не псувам). От тогава не са ми звъняли.
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 31 Юли 2009, 12:54

аз имах случай,заради ,който си затрих стария ник преди години и са изобретателни и имат много номера! звъняха некви гърли на клип и после като се обадя обратно и ме държат възможно най-дълго -явно бяха на импулсни и колкото и да ги запомнях -вадеха нови номера!случваше се и през нощта.
в крайна сметка намерих приятел от една служба,който им звънна на последния номер през централа неква и им изписа 166 на екрана и им каза в кой квартал са по клетката и ги подкани повече никога да не звънят на еди кой си номер и от тогава се спря...!! ма мисля ,че твоя случай не е толкова дебел и няма да ти се наложи да го ползваме моя опит...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 31 Юли 2009, 13:07

Защо просто не вдигнеш и като чуеш кодова дума "акции" или нещо такова просто да им кажеш, че не се интересуваш? Аз правя така. Ако продължат да говорят, просто им повтарям "Не се интересувам" с по-висок тон. Следващият път с още по-висок и т.н. Едва ли има някой, който ще продължи да те тормози ако му повториш няколко пъти "Не се интересувам", последния път крещейки ;)

Другата опция е да затвориш и ако звънне пак - вдигаш и оставяш слушалката на масата ;)

Крайния вариант колегата го спомена - 12 имп./мин., даваш на децата/секретарката/бабата телефона и ги инструктираш да задават много въпроси и да питат за всички детайли :mhihi:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 31 Юли 2009, 13:36

Имах Нокия 9300 Комуникатор , който на събора в първата нощ , когато се сцепи да вали умря в палатката от влагата и водата ,той беше с такава операционна система ... Сега времнно съм с една Нокия 6310 , която естествено удържа на "боя" по цял ден , но не след дълго като си взема модерен телефон - предполагам нещо сериозно обезателно ще си направя такава настройка ,много хубава идея :)

justboy , аз ще ти пратя моя номер на л.с. , прати ми и ти твоят ,защото август месец ще дойда по Добрич та да се видиме тамън 8)

Дали Мтел имат такава опция за телефони ,които искам да бъдат филтрирани още в централата ?

Георги Пенчев
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата