В какво състояние е Подбалканския път?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Здравейте колеги! Моля, ако някой е пътувал скоро по този път, да сподели в какво състояние е!?
Ще пътувам към морето но, ще ходя със скутера и не искам да карам по магистралата, че той не може да се движи с повече от 180-190 и е голяма скука
Ще пътувам към морето но, ще ходя със скутера и не искам да карам по магистралата, че той не може да се движи с повече от 180-190 и е голяма скука

- DjFace
- младши ентусиаст
-
- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
Колега наистина има много дупки и не е особенно приятно. Мой приятели миналата година минаваха от там на път за морето и отзивите не бяха добри. Аз също мислех да ходя със скутера (Piaggio X9 500 4v.i.e.) , но бях приятно изненадан от очакваното детенце
и плановете се промениха. Иначе преживяването е несравнимо, но по добре мини по дръг път.
Успех!!!

Успех!!!
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Пътят е отврат, само дупки. Ако можеш си мини по магистралата, за да нямаш проблеми. Хем няма да си строшиш колата, хем ще можеш да караш и по-бързо. Аз лично винаги си минавам по магистралата и съм забравил за Подбалканския път.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Я по царския път!
Подбалканската е разбита, има тирове, единственото предимство е, че се води по-живописен път.
Подбалканската е разбита, има тирове, единственото предимство е, че се води по-живописен път.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
Аз често минавам от там и да ти кажа на мен си ми харесва има много готини завойчета
и не е чак толкова разбит пътя има на места дупки ама не е чак толкова зле а и го позакърпиха скоро
Но ако непътуваш сам по - добре мини по магистралата че за пътниците ще е комфортно 

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
x3m написа:Аз често минавам от там и да ти кажа на мен си ми харесва има много готини завойчетаи не е чак толкова разбит пътя има на места дупки ама не е чак толкова зле а и го позакърпиха скоро
Но ако непътуваш сам по - добре мини по магистралата че за пътниците ще е комфортно
мен ме интересува до къде е читаво и къде става зле???
до последно след Антон ставаше зле пътя. А в момента какво е положението.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
кога е било зле след антон
... може би говориш за след козница и с голяма давност...
положението до карлово е следното... до гълъбец е добре, на самия проход има няколко дупки... след като слезеш до челопеч е ЗЛЕ .... говорим за 15-на километра... дето внимателно... кърпиха тук там, ама не е добре... след това до карлово е ок...
след карлово не знам как е, но там този път се използва доста интензивно, и не го забатачват толкова, поне по мои впечатления...
а колегата с тировете къде ги е видял ми е много интересно... ако не се налага да пътуват специално, едва ли ще предпочетат този път...

положението до карлово е следното... до гълъбец е добре, на самия проход има няколко дупки... след като слезеш до челопеч е ЗЛЕ .... говорим за 15-на километра... дето внимателно... кърпиха тук там, ама не е добре... след това до карлово е ок...
след карлово не знам как е, но там този път се използва доста интензивно, и не го забатачват толкова, поне по мои впечатления...
а колегата с тировете къде ги е видял ми е много интересно... ако не се налага да пътуват специално, едва ли ще предпочетат този път...
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
Владо написа:кога е било зле след антон... може би говориш за след козница и с голяма давност...
Че има тирове има ама има и места дето да ги изпревариш неса само завои има и доста дълги прави а и повечето като видят че бавят движението и отбиват и изчакват колите

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
Аз ходих на скоро до Копривщица и пътя си беше ЧУК,но за понатам незнам! 

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
NeedHead написа:Аз ходих на скоро до Копривщица и пътя си беше ЧУК,но за понатам незнам!
От Гълъбец до Челопеч не съм сигурен,че пътя ти е харесал

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2