Да решим проблема с "войната по пътищата"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525tds
Мечтае да кара: Винаги BMW

Да решим проблема с "войната по пътищата"

Мнение от №0123456789 » 03 Авг 2009, 19:33

Хубава идея! Даже и отговор имам.., но за съжаление предполагам , че само теоретичен.

Все пак ще обясня какво мисля:

Смятам конкретно за войната по пътищата, че вместо да сме против всичко и да плюем по-реда и закона, то ние трябва да го подкрепяме и напълно да съдействаме.
Например представете си че шофирате по-магистралата и забележите неадекватно движение на някой автомобил по пътното платно или доста подозрителен, или товарен камьон със застрашаващ от падане товар или профучаващ покрай вас "изстребител" и т.н.... Може спокойно да сигнализирате на органите на кат и на най-близката пътна полиция като по този начин ще предизвикате случването на две неща. Едното е повдигане авторитета на законовите органи от което ще събудите желание на полицията да си изпълнява стриктно задълженията като помага всячески на народа си и другото е , че ще породите страх у безрасъдните шофиори, престъпници и всички останали дръзнали да нарушат правилата за движение и закона нa РБ.

Просто трябва да се тръгне от някъде колеги защото инак утре може да си Ти или Аз легнали на пътя..................

Благодаря Ви!

:bgflag:
Последна промяна №0123456789 на 03 Авг 2009, 23:24, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525tds
Мечтае да кара: Винаги BMW

Мнение от №0123456789 » 03 Авг 2009, 19:40

Последна промяна №0123456789 на 03 Авг 2009, 23:28, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Авг 2009, 22:28

Няма оправия и няма да има докато някои добитъци на пътя не ги разрешат за отстрел :help:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 03 Авг 2009, 22:35

saleen написа:Няма оправия и няма да има докато някои добитъци на пътя не ги разрешат за отстрел :help:

Ще трябва да разрешат и ловен сезон за същите, не може целогодишно, че ще останем без "драйвъри":mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Авг 2009, 22:37

koko29 написа:
saleen написа:Няма оправия и няма да има докато някои добитъци на пътя не ги разрешат за отстрел :help:

Ще трябва да разрешат и ловен сезон за същите, не може целогодишно, че ще останем без "драйвъри":mhihi:

Е защо пък не, то все е вреден дивеч... :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 03 Авг 2009, 22:46

saleen написа:
koko29 написа:

За вредния дивеч от Горското дават пари.... за тоя нов вид добитък държавата дали ще дава по някой лев :?: Все пак ще й спестим честата смяна на мантинели :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 03 Авг 2009, 23:07

koko29 написа:
saleen написа:
koko29 написа:

За вредния дивеч от Горското дават пари.... за тоя нов вид добитък държавата дали ще дава по някой лев :?: Все пак ще й спестим честата смяна на мантинели :bchug:

Трябват сериозни мерки, иначе рояците от вида Rаcerikus Gazarikus ще изтребят всичко живо :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 03 Авг 2009, 23:11

За да спрем войната по пътищата трябва да направим едно-да спазваме ограниченията на скоростта.Макар че мноооооого трудно може да стане.Повечето катастрофи стават заради несъобразена скорост.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 03 Авг 2009, 23:39

Войната по пътищата няма да спре, но ще се намали ако всички се погрижиме за това!Хубава тема колега... :yes:
Аре нема нужда...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 03 Авг 2009, 23:43

като пуснат малдите щофиори с по 10 точки сичко че е по добре като направят по 1 нарушение и бам книжката и като я земат вротия път ще се замислят преди да правят глупости :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 03 Авг 2009, 23:45

Vikito_24 написа:Войната по пътищата няма да спре, но ще се намали ако всички се погрижиме за това!Хубава тема колега... :yes:

Дааа, виждам, че някои вече се грижат за това - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=160507
Жалко за жената. И отново главния герой е 20 годишен.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 03 Авг 2009, 23:48

Даам сега го прочетох, днеска три катастрофи с 5 загинали или ранени.. :no: ЖАЛКО Е!
Аре нема нужда...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 03 Авг 2009, 23:50

Познай какво си казва всеки, макар и всеки ден да се повтаря едно и също по медиите:) - "Не може да се случи на мен, 'щото съм супермен. Ако няма рима................"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 04 Авг 2009, 0:12

според мен може много по простичко да се направи - всички които са тук да станат пример за подражание - в града с 50, без дрифтове и простотии, извън града с 90 или там колкото е и точка. Стриктно да се спазват правилата. Просто когато тези които нарушават намалеят драстично останалите такива ще се откажат, защото в БГ всеки тарикатее по светофарите защото си казва - "Щом оня цървул с S-клата може, що и аз да не мога" и за това се усира ситуацията. Айде всеки от нас да пробва да спазва и да дава пример и просто да си премълчава чуждата селяния, и да видим след 3-4-5-6 месеца каква ще е ситуацията.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 04 Авг 2009, 0:28

Че аз това го правя от както се помня. И ефекта е, че разни п.... растчета ми викат, че съм купил БМВ и нямам пари за бензин, за това не го настъпвам :gives: Айде аз си лягам.

Следваща

Назад към Извън Темата