Кой има регистрация в ОПЕЛ форума
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
Кой има регистрация в ОПЕЛ форума
Колеги имам една молба към някой, имащ рег там.
Желая една тема в "купува" - компресор за климатик за Опел вектра Б 2.0и 16в 97ма. И да постне линк да мога да я следя
Обещавам 2 бири и хиляди благодарности
Желая една тема в "купува" - компресор за климатик за Опел вектра Б 2.0и 16в 97ма. И да постне линк да мога да я следя
Обещавам 2 бири и хиляди благодарности

- Transporter.e60
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 & ML320CDI
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
Re: Кой има регистрация в ОПЕЛ форума
dopestar написа:...компресор за климатик за Опел вектра Б 2.0и 16в 97ма.
Звънни на този номер 0888401476 Данчо колегата е от нашия форум и е точен. Има още един. Аз единия му го взех има и много части за Е36
- Банго
- младши ентусиаст
-
колега има ммноог лични за тоя компресор в опел форума ама били два вида и кои е твоя ето как ме питат:
Л.А1
kolega kakva marka e kompresora koito tursi6 4e sa dva vida ednite sa denso a drugite delhi
Л.С2
Имам компресор климатик от Тигра 98г катастрофирала,като едното нищо да са еднакви ,провери,ако ти върши работа пиши.Цената е 150лв без коментар.Поздрави!!!!!!!!
Л.С3
имам колега от GSI 16v новия мотроник 2.8 96-та година перфектен ако ти върши работа пиши мисля че са еднакви но несъм 100% сигурен...
Л.А1
kolega kakva marka e kompresora koito tursi6 4e sa dva vida ednite sa denso a drugite delhi
Л.С2
Имам компресор климатик от Тигра 98г катастрофирала,като едното нищо да са еднакви ,провери,ако ти върши работа пиши.Цената е 150лв без коментар.Поздрави!!!!!!!!
Л.С3
имам колега от GSI 16v новия мотроник 2.8 96-та година перфектен ако ти върши работа пиши мисля че са еднакви но несъм 100% сигурен...
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
7 мнения
• Страница 1 от 1