Колко прост трябва да си?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i '99г.

Колко прост трябва да си?!

Мнение от yellowsubmarine » 06 Авг 2009, 3:30

Искам да изкажа своето възмущение, за това ако звуча цензурно, моля да бъда извинен.
Едно насрещно движещо се 20 годишно лайно с ФВ Пасат Комби прави забранен ляв завой (двойно непрекъсната линия) на Т-образно кръстовище и не само това, но ми отнема и предимството след като аз се движа направо. Ударът беше лек поради навременната ми реакция, резултатът е спукана предна броня, фар, мигач и изкривен калник - колкото да ми опира в предна лява гума. Айде да кажем, случва се, ПТПта - в София са по 100 на ден, това ще го прежаля. Но !!!!
Лайното ми казва, че има 20 лв и ако може да не викаме КАТ ?!
Представяте ли си щети за 1000 лв, а онова нищожество ми предлага 20 лв?! Колко неадекватни хора има на този свят !!! И оставете това, ама извика и баща си, сигурно горкото не знае какво да прави, бая се беше понаакало. Това става на 20 метра от входа ми и съответно долу имаше така да го кажем "мои хора", които видяха всичко. Това лайнце трябва на тази дата да прави курбан, че му спасих животеца или най-малкото - гипсово корито!!! А да не говорим, че чичко Ушев пристигна след 1 час, въпреки че ПТПто стана в полунощ!
Исках да се възмутя, извинявам се пак, ако съм прекалено цензурен.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 06 Авг 2009, 4:09

кофти случка пич, ама си объркал подфорума
разбирам ти яда, но не мисля, че някой може да
ти помогне тука ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 06 Авг 2009, 4:11

Хора всякакви... Да не е бил надран, насран... де да знам ... Че е бил в нарушение, бил е ... Ма чак пък да не викате полиция... Има нещо :roll: Колата ще я оправиш, важна е била навременната ти реакция, колега... Виж какво ще кажат от каското... Може да те огрее почти сумата, колкото ще е ремонта... Според зависи... Успех
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Авг 2009, 7:03

темата е преместена от Е46

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 06 Авг 2009, 7:48

uCnaHeTcA написа:Хора всякакви... Да не е бил надран, насран... де да знам ... Че е бил в нарушение, бил е ... Ма чак пък да не викате полиция... Има нещо :roll: Колата ще я оправиш, важна е била навременната ти реакция, колега... Виж какво ще кажат от каското... Може да те огрее почти сумата, колкото ще е ремонта... Според зависи... Успех

Е те са извикали полиция, макар че ако попаднеш на точен човек, който на ръка да ти плати за ремонта си е добре и не виждам нищо лошо, лошото е, че на пътя има разни .... :censored: дето като те блъснат се молят да не викаш КАТ, а после те сами се обаждат и познай...избягал си от местопроизшествие, иди обяснявай, че не е твоя вината.
Никой не мое ма връне на селу!

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 06 Авг 2009, 9:18

Полицайте идват само при добро желание ако няма пострадали ...
Двустранно протоколче и си тръгвате след 10мин. , друг е въпроса, че с протокол е по-оферта .. пък и да си отнесе акта младежа, за отнемане на предимство и ПТП, добре ще си плати .. и забранен обратен ..
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 06 Авг 2009, 9:28

кажи ся за един фар,мигач и гипсовото корито че ми стана интерсно

ентусиаст
Аватар

Re: Колко прост трябва да си?!

Мнение от driver69 » 06 Авг 2009, 9:44

yellowsubmarine написа:Искам да изкажа своето възмущение, за това ако звуча цензурно, моля да бъда извинен.
Едно насрещно движещо се 20 годишно лайно с ФВ Пасат Комби прави забранен ляв завой (двойно непрекъсната линия) на Т-образно кръстовище и не само това, но ми отнема и предимството след като аз се движа направо. Ударът беше лек поради навременната ми реакция, резултатът е спукана предна броня, фар, мигач и изкривен калник - колкото да ми опира в предна лява гума. Айде да кажем, случва се, ПТПта - в София са по 100 на ден, това ще го прежаля. Но !!!!
Лайното ми казва, че има 20 лв и ако може да не викаме КАТ ?!
Представяте ли си щети за 1000 лв, а онова нищожество ми предлага 20 лв?! Колко неадекватни хора има на този свят !!! И оставете това, ама извика и баща си, сигурно горкото не знае какво да прави, бая се беше понаакало. Това става на 20 метра от входа ми и съответно долу имаше така да го кажем "мои хора", които видяха всичко. Това лайнце трябва на тази дата да прави курбан, че му спасих животеца или най-малкото - гипсово корито!!! А да не говорим, че чичко Ушев пристигна след 1 час, въпреки че ПТПто стана в полунощ!
Исках да се възмутя, извинявам се пак, ако съм прекалено цензурен.
Колега, поправи ме ако не съм прав, но за един фар, мигач (освен това има броня и калник предполагам) как ще вкараш момчето в гипсово корито??? Нали всички се молим държавата да си върши работата... Ако това което го казваш, не е само за да се запълни място, то тогава трябва леко да си помислиш заслужава ли си. С поста си не искам да обидя никой, който се познава в него.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bgmade » 06 Авг 2009, 9:53

Предполагам,че
гипсовото корито
щеше да е последствие
на катастрофата,
ако не беше реагирал
на време колегата...
8)
You'll Never Walk Alone!
Изображение
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 06 Авг 2009, 10:11

bgmade написа:Предполагам,че
гипсовото корито
щеше да е последствие
на катастрофата,
ако не беше реагирал
на време колегата...
8)

Ако е така му се извинявам :P

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 06 Авг 2009, 10:12

Ако му е първа катастрофа, то най-вероятно за това така се е изплашил...нормално е.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Re: Колко прост трябва да си?!

Мнение от Zagy » 06 Авг 2009, 10:23

yellowsubmarine написа:...спукана предна броня, фар, мигач и изкривен калник...

Вие четете ли? Това не е малка щета... Ако на мен ми го направи това и ми се държи като хванат с капан от гората ще му спукам кратуната. Ако се държи човешки съм сигурен, че ще се разберем, щото и аз съм разбран човек. А и ако му е първа катастрофа смятам, че ще е в доста голям шок... и оферти с 20 лева и без КАТ няма и да ги помисли.
Si non confectus, non reficiat.

Аватар

Мнение от IvanIlkovMinev » 06 Авг 2009, 13:15

:weed: сетил са е че има криза..па и да чичото със семките дет маа по цял ден идва ко има добро желание :cop: иначе го шащаш и му казваш с тия 20 гущера да ходи за хапчета и :box: :duel: :wave:
Изображение

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 06 Авг 2009, 14:30

kiko написа:кажи ся за един фар,мигач и гипсовото корито че ми стана интерсно
И огънат калник колега ;)

В една такава ситуация няма какво да се занимаваш с глупости колега,като няма пари хлапето викай си КАТ защото то е за теб, верно ще направиш услуга на момчето ако не извикаш ушев,но като няма парички другия път ще кара по-бавничко.Успех с ремонта от мен.

П.П 1000лева :?: за изправяне на калник,мигач,фар(фара ако ти е здрав си вземи само една пласмаска отпред на Бош,мисля че бабуна има) и предна стокова броня ;) намали малко,точно тази броня съм я сменял 2пъти :winky:
Изображение

Назад към Извън Темата