Колко прост трябва да си?!
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
Колко прост трябва да си?!
Искам да изкажа своето възмущение, за това ако звуча цензурно, моля да бъда извинен.
Едно насрещно движещо се 20 годишно лайно с ФВ Пасат Комби прави забранен ляв завой (двойно непрекъсната линия) на Т-образно кръстовище и не само това, но ми отнема и предимството след като аз се движа направо. Ударът беше лек поради навременната ми реакция, резултатът е спукана предна броня, фар, мигач и изкривен калник - колкото да ми опира в предна лява гума. Айде да кажем, случва се, ПТПта - в София са по 100 на ден, това ще го прежаля. Но !!!!
Лайното ми казва, че има 20 лв и ако може да не викаме КАТ ?!
Представяте ли си щети за 1000 лв, а онова нищожество ми предлага 20 лв?! Колко неадекватни хора има на този свят !!! И оставете това, ама извика и баща си, сигурно горкото не знае какво да прави, бая се беше понаакало. Това става на 20 метра от входа ми и съответно долу имаше така да го кажем "мои хора", които видяха всичко. Това лайнце трябва на тази дата да прави курбан, че му спасих животеца или най-малкото - гипсово корито!!! А да не говорим, че чичко Ушев пристигна след 1 час, въпреки че ПТПто стана в полунощ!
Исках да се възмутя, извинявам се пак, ако съм прекалено цензурен.
Едно насрещно движещо се 20 годишно лайно с ФВ Пасат Комби прави забранен ляв завой (двойно непрекъсната линия) на Т-образно кръстовище и не само това, но ми отнема и предимството след като аз се движа направо. Ударът беше лек поради навременната ми реакция, резултатът е спукана предна броня, фар, мигач и изкривен калник - колкото да ми опира в предна лява гума. Айде да кажем, случва се, ПТПта - в София са по 100 на ден, това ще го прежаля. Но !!!!
Представяте ли си щети за 1000 лв, а онова нищожество ми предлага 20 лв?! Колко неадекватни хора има на този свят !!! И оставете това, ама извика и баща си, сигурно горкото не знае какво да прави, бая се беше понаакало. Това става на 20 метра от входа ми и съответно долу имаше така да го кажем "мои хора", които видяха всичко. Това лайнце трябва на тази дата да прави курбан, че му спасих животеца или най-малкото - гипсово корито!!! А да не говорим, че чичко Ушев пристигна след 1 час, въпреки че ПТПто стана в полунощ!
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
кофти случка пич, ама си объркал подфорума
разбирам ти яда, но не мисля, че някой може да
ти помогне тука
разбирам ти яда, но не мисля, че някой може да
ти помогне тука

Хора всякакви... Да не е бил надран, насран... де да знам ... Че е бил в нарушение, бил е ... Ма чак пък да не викате полиция... Има нещо
Колата ще я оправиш, важна е била навременната ти реакция, колега... Виж какво ще кажат от каското... Може да те огрее почти сумата, колкото ще е ремонта... Според зависи... Успех

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
uCnaHeTcA написа:Хора всякакви... Да не е бил надран, насран... де да знам ... Че е бил в нарушение, бил е ... Ма чак пък да не викате полиция... Има нещоКолата ще я оправиш, важна е била навременната ти реакция, колега... Виж какво ще кажат от каското... Може да те огрее почти сумата, колкото ще е ремонта... Според зависи... Успех
Е те са извикали полиция, макар че ако попаднеш на точен човек, който на ръка да ти плати за ремонта си е добре и не виждам нищо лошо, лошото е, че на пътя има разни ....

Никой не мое ма връне на селу!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Полицайте идват само при добро желание ако няма пострадали ...
Двустранно протоколче и си тръгвате след 10мин. , друг е въпроса, че с протокол е по-оферта .. пък и да си отнесе акта младежа, за отнемане на предимство и ПТП, добре ще си плати .. и забранен обратен ..
Двустранно протоколче и си тръгвате след 10мин. , друг е въпроса, че с протокол е по-оферта .. пък и да си отнесе акта младежа, за отнемане на предимство и ПТП, добре ще си плати .. и забранен обратен ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Колко прост трябва да си?!
Колега, поправи ме ако не съм прав, но за един фар, мигач (освен това има броня и калник предполагам) как ще вкараш момчето в гипсово корито??? Нали всички се молим държавата да си върши работата... Ако това което го казваш, не е само за да се запълни място, то тогава трябва леко да си помислиш заслужава ли си. С поста си не искам да обидя никой, който се познава в него.yellowsubmarine написа:Искам да изкажа своето възмущение, за това ако звуча цензурно, моля да бъда извинен.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Колко прост трябва да си?!
yellowsubmarine написа:...спукана предна броня, фар, мигач и изкривен калник...
Вие четете ли? Това не е малка щета... Ако на мен ми го направи това и ми се държи като хванат с капан от гората ще му спукам кратуната. Ако се държи човешки съм сигурен, че ще се разберем, щото и аз съм разбран човек. А и ако му е първа катастрофа смятам, че ще е в доста голям шок... и оферти с 20 лева и без КАТ няма и да ги помисли.
Si non confectus, non reficiat.
- IvanIlkovMinev
-
-

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
И огънат калник колегаkiko написа:кажи ся за един фар,мигач и гипсовото корито че ми стана интерсно

В една такава ситуация няма какво да се занимаваш с глупости колега,като няма пари хлапето викай си КАТ защото то е за теб, верно ще направиш услуга на момчето ако не извикаш ушев,но като няма парички другия път ще кара по-бавничко.Успех с ремонта от мен.
П.П 1000лева

14 мнения
• Страница 1 от 1