Търси се спешно нов дом и стопани

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Търси се спешно нов дом и стопани

Мнение от blackrider » 06 Авг 2009, 22:25

Колеги ,няма да разказвам подробно защо и как,но това куче спешно се нуждае от нов дом.Любящи стопани с двор и къща! Не пазач на паркинг или нещо подобно! Ако скоро не му намерим нов дом ,го чака кучешкия изолатор! А там бавно и в тежки мъки и условия се умира!
Кучето е българско овчарско на 5 г мъжко! Дружелюбно,но оставено без стопани и грижи! Намира се в кв.Драгалевци гр.София.За инфо моля на лични. Аз немога да го взема ,защото имам вече един който спасих преди 3г от изолатора.Моя всеки път бие този пич от снимката и веднъж въпросния нападнал дедката/бил без без мойто куче. сам отивал на пазар/ съборил го и го нахапал здравата! Сега за да не се съдим и да не го убиват му търсим нови стопани! Защото кучето е продадено с къщата на новите собственици,а те не го искат! Кучето от яд и от глад си отмъщава.
:help:
Изображение
Изображение :help:
Последна промяна blackrider на 06 Авг 2009, 22:39, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 06 Авг 2009, 22:31

Колега, красиво куче! Жалко че за повече от две не мога да се грижа...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 06 Авг 2009, 22:32

имам 2 такива иначе бих го взел веднага ама знам кой може да го вземе даи само един телефон за връзка
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Авг 2009, 22:37

симпатяга
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Fr33Styl3r » 06 Авг 2009, 23:02

Извинявам се за оффа . Но винаги съм се чудел такива "поотраснали" кучета свикват ли лесно с нови стопани :dunno:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 06 Авг 2009, 23:12

Fr33Styl3r написа:Извинявам се за оффа . Но винаги съм се чудел такива "поотраснали" кучета свикват ли лесно с нови стопани :dunno:

Зависи от кучето,но принципно при добри грижи 90 процента свикват независимо от породата...важно е как се е грижил тоя преди тебе за кучето.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 06 Авг 2009, 23:19

Fr33Styl3r написа:Извинявам се за оффа . Но винаги съм се чудел такива "поотраснали" кучета свикват ли лесно с нови стопани :dunno:

Мисля ,че няма никакви проблеми. Днес взе хляб от ръцете ми. Нападнал е дядо ми защото го е запомнил ,че разхожда мойто куче. А той както казах го понатупва редовно! На размери са почти еднакви. Скивал го е сам на улицата ,и го повалил в гръб! Резултата бе разкъсано бедро,болници...и сега разправий ! Въпреки всичко съм се нагърбил да му намеря нов дом и стопани.Но ако това не стане скоро ще го убият или ще викнат кучкарите! И 3-ти вариянт който е временен седи си там където е в момента ,никой не го храни и пои и тои се озлобява и умира от глад!
А ето го и моя :
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 06 Авг 2009, 23:52

Ей, много красиво куче, дано да му се намери стопанин...
В кучкарския форум писа ли?
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 07 Авг 2009, 1:40

Принципно свикват при повече обич и внимание и отделено специално време. От опит го казвам. Съжалявам, че не мога да помогна лично, имам котка, а двор пък въобще, но ще разкажа и поразпитам приятели, дали не искат хубаво куче с характер. Дано бързо си намери стопанин, и да не отиде в кучкарника, при уличните кучета.
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 07 Авг 2009, 7:49

BMWPetar написа:Ей, много красиво куче, дано да му се намери стопанин...
В кучкарския форум писа ли?

Да има тема и в www.dog.bg

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 07 Авг 2009, 9:36

Eva* написа:

Принципно свикват при повече обич и внимание и отделено специално време. От опит го казвам. Съжалявам, че не мога да помогна лично, имам котка, а двор пък въобще, но ще разкажа и поразпитам приятели, дали не искат хубаво куче с характер. Дано бързо си намери стопанин, и да не отиде в кучкарника, при уличните кучета.

Колега, прав си за свикването.И аз имах още едно куче, което замина като подарък, защото в момента нямах време да го гледам, но хареса новите стопани и след няколко седмици те ми казаха, че дори не ръмжи като го галят.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 07 Авг 2009, 10:49

Много умно куче е тая марка :mhihi:
Имам такова,много вярно,перфектен стопанин.....уважаваш ли го и то ще те уважава.....много са добри,не нападат без причина.......НО удариш ли го,ще те помни до живот-и все някога ще ти го върне......така се случи и с един комшийка,която мн дълго време го торзмоше мойто,добре че бях там когато атакува,че щеше да я бракува иначе :1: даже незнам как прескочи ограда,като почна жената пак да го дразни
Ако пък е с теб и някой се опита да ти навреди-тежко му :mhihi: :mhihi: :mhihi
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 09 Авг 2009, 13:16

Хайде колеги какво стана? Никой ли няма желание да гледа този хубавец? :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 09 Авг 2009, 13:22

хубаво куче колга ... ама и аз имам куче и 2 котки няма как ... не го даваи в кучкарник :(

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 10 Авг 2009, 21:41

От далеко сам,колега иначе с удоволствие щте го взема. А и ще се чувства страхотно и свободно.

Следваща

Назад към Извън Темата