Търси се спешно нов дом и стопани
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Търси се спешно нов дом и стопани
Колеги ,няма да разказвам подробно защо и как,но това куче спешно се нуждае от нов дом.Любящи стопани с двор и къща! Не пазач на паркинг или нещо подобно! Ако скоро не му намерим нов дом ,го чака кучешкия изолатор! А там бавно и в тежки мъки и условия се умира!
Кучето е българско овчарско на 5 г мъжко! Дружелюбно,но оставено без стопани и грижи! Намира се в кв.Драгалевци гр.София.За инфо моля на лични. Аз немога да го взема ,защото имам вече един който спасих преди 3г от изолатора.Моя всеки път бие този пич от снимката и веднъж въпросния нападнал дедката/бил без без мойто куче. сам отивал на пазар/ съборил го и го нахапал здравата! Сега за да не се съдим и да не го убиват му търсим нови стопани! Защото кучето е продадено с къщата на новите собственици,а те не го искат! Кучето от яд и от глад си отмъщава.

Кучето е българско овчарско на 5 г мъжко! Дружелюбно,но оставено без стопани и грижи! Намира се в кв.Драгалевци гр.София.За инфо моля на лични. Аз немога да го взема ,защото имам вече един който спасих преди 3г от изолатора.Моя всеки път бие този пич от снимката и веднъж въпросния нападнал дедката/бил без без мойто куче. сам отивал на пазар/ съборил го и го нахапал здравата! Сега за да не се съдим и да не го убиват му търсим нови стопани! Защото кучето е продадено с къщата на новите собственици,а те не го искат! Кучето от яд и от глад си отмъщава.

Последна промяна blackrider на 06 Авг 2009, 22:39, променена общо 2 пъти
- Банго
- младши ентусиаст
-
имам 2 такива иначе бих го взел веднага ама знам кой може да го вземе даи само един телефон за връзка
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
Извинявам се за оффа . Но винаги съм се чудел такива "поотраснали" кучета свикват ли лесно с нови стопани 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Fr33Styl3r написа:Извинявам се за оффа . Но винаги съм се чудел такива "поотраснали" кучета свикват ли лесно с нови стопани
Зависи от кучето,но принципно при добри грижи 90 процента свикват независимо от породата...важно е как се е грижил тоя преди тебе за кучето.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Fr33Styl3r написа:Извинявам се за оффа . Но винаги съм се чудел такива "поотраснали" кучета свикват ли лесно с нови стопани
Мисля ,че няма никакви проблеми. Днес взе хляб от ръцете ми. Нападнал е дядо ми защото го е запомнил ,че разхожда мойто куче. А той както казах го понатупва редовно! На размери са почти еднакви. Скивал го е сам на улицата ,и го повалил в гръб! Резултата бе разкъсано бедро,болници...и сега разправий ! Въпреки всичко съм се нагърбил да му намеря нов дом и стопани.Но ако това не стане скоро ще го убият или ще викнат кучкарите! И 3-ти вариянт който е временен седи си там където е в момента ,никой не го храни и пои и тои се озлобява и умира от глад!
А ето го и моя :
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Ей, много красиво куче, дано да му се намери стопанин...
В кучкарския форум писа ли?
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Принципно свикват при повече обич и внимание и отделено специално време. От опит го казвам. Съжалявам, че не мога да помогна лично, имам котка, а двор пък въобще, но ще разкажа и поразпитам приятели, дали не искат хубаво куче с характер. Дано бързо си намери стопанин, и да не отиде в кучкарника, при уличните кучета.
Да караш Peugeot е страст!
- blackrider
- младши ентусиаст
-
BMWPetar написа:Ей, много красиво куче, дано да му се намери стопанин...
Да има тема и в www.dog.bg
Eva* написа:Fr33Styl3r написа:Извинявам се за оффа . Но винаги съм се чудел такива "поотраснали" кучета свикват ли лесно с нови стопани
Принципно свикват при повече обич и внимание и отделено специално време. От опит го казвам. Съжалявам, че не мога да помогна лично, имам котка, а двор пък въобще, но ще разкажа и поразпитам приятели, дали не искат хубаво куче с характер. Дано бързо си намери стопанин, и да не отиде в кучкарника, при уличните кучета.
Колега, прав си за свикването.И аз имах още едно куче, което замина като подарък, защото в момента нямах време да го гледам, но хареса новите стопани и след няколко седмици те ми казаха, че дори не ръмжи като го галят.
Много умно куче е тая марка
Имам такова,много вярно,перфектен стопанин.....уважаваш ли го и то ще те уважава.....много са добри,не нападат без причина.......НО удариш ли го,ще те помни до живот-и все някога ще ти го върне......така се случи и с един комшийка,която мн дълго време го торзмоше мойто,добре че бях там когато атакува,че щеше да я бракува иначе
даже незнам как прескочи ограда,като почна жената пак да го дразни
Ако пък е с теб и някой се опита да ти навреди-тежко му
:mhihi

Имам такова,много вярно,перфектен стопанин.....уважаваш ли го и то ще те уважава.....много са добри,не нападат без причина.......НО удариш ли го,ще те помни до живот-и все някога ще ти го върне......така се случи и с един комшийка,която мн дълго време го торзмоше мойто,добре че бях там когато атакува,че щеше да я бракува иначе

Ако пък е с теб и някой се опита да ти навреди-тежко му

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2