Твърдо 120км/ч лява лента!
Модератор: Общи модератори
- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
Твърдо 120км/ч лява лента!
Днес вече чашата на търпението ми преля!......
Тръгнах по работа от София към Хисар по пловдивската магистрала. Ако щете вярвайте, но за това разстояние може би само двадесеттина коли включая и себе си спазвахме ограничението от 120км./ч. и другите по малки такива. Всички останали автомобили направоо... прелитаха където бе възможно това. Забелязвам , че тази малоумщина вече става застрашаваща практика в големи размери
Доста често (да не кажа постоянно) пътувам из страната и ми прави впечатление, че това безочливо поведение на пътното платно взима все повече последователи. Е, питам аз: Желание да се мре страст ли стана вече или мода?
Навръщане щом се качих на магистралата настъпих направо на 120км/ч и от разклонението Карлово-Пловдив-София почти до караулката на входа на София НЕ МРЪДНАХ НА НИКОЙ БЪРЗАК ОТ ЛЯВАТА ЛЕНТА! Твърдо 120км/ч и твърдо крайна лява. До софия всички "ксенончета..биксенончета или се съобразяваха със скоростта или ме изпреварваха не много често при възможност отдясно... Дойде ми до гуша вече! Щесе бием ли ще се съдим ли все ми е тая... Имам семейство и дете и ме е страх да ги кача в колата заради такива "безсмъртници" дето могат да ни затрият на мига. Ако някой колега от форума днес е бил зад мен (казвам го щото имаше ужасно много БеМ..Вета )и ме е споменавал за това, ще му кажа: да ти се връща, пишман от такива!
Поздрави на всички !
Добавям мнение по- повод болшинството от изказаните коментари в тази тема:
Аре стига! Много станахте критиците нещо? Хубаво, окей застрашавам Ви като карам с 120км/ч (или по-скоро исках да визирам максимално разрешената 130км.ч)
Тогава Ви казвам, че както винаги до сега и занапред ще използвам лявата лента само за изпреварване, а дясната за постоянно каране, ноо.......... ей тука го казвам,..... че ако някой малоумник като този от клипа http://jwak.net/media/8610/ ме отнесе някой ден докато си карам в средната лента и взема че остана жив , то нека бъде сигурен , че ще го гръмна от упор без съд и присъда. бам! бам!
Миропомазании!!!!!!! Ше ми кара с 160..200...300 и било нормално!! Вземи си гъзарията и ходи на летището да се надбягваш със самолетите или на морето с чайките..
После ще ми говорят кое било комплексарщина и завист.
Така, че начетох се на философски исказвания или на хора дето се хващат за думата 120км/ч.
Тръгнах по работа от София към Хисар по пловдивската магистрала. Ако щете вярвайте, но за това разстояние може би само двадесеттина коли включая и себе си спазвахме ограничението от 120км./ч. и другите по малки такива. Всички останали автомобили направоо... прелитаха където бе възможно това. Забелязвам , че тази малоумщина вече става застрашаваща практика в големи размери

Навръщане щом се качих на магистралата настъпих направо на 120км/ч и от разклонението Карлово-Пловдив-София почти до караулката на входа на София НЕ МРЪДНАХ НА НИКОЙ БЪРЗАК ОТ ЛЯВАТА ЛЕНТА! Твърдо 120км/ч и твърдо крайна лява. До софия всички "ксенончета..биксенончета или се съобразяваха със скоростта или ме изпреварваха не много често при възможност отдясно... Дойде ми до гуша вече! Щесе бием ли ще се съдим ли все ми е тая... Имам семейство и дете и ме е страх да ги кача в колата заради такива "безсмъртници" дето могат да ни затрият на мига. Ако някой колега от форума днес е бил зад мен (казвам го щото имаше ужасно много БеМ..Вета )и ме е споменавал за това, ще му кажа: да ти се връща, пишман от такива!
Поздрави на всички !

Добавям мнение по- повод болшинството от изказаните коментари в тази тема:
Аре стига! Много станахте критиците нещо? Хубаво, окей застрашавам Ви като карам с 120км/ч (или по-скоро исках да визирам максимално разрешената 130км.ч)
Тогава Ви казвам, че както винаги до сега и занапред ще използвам лявата лента само за изпреварване, а дясната за постоянно каране, ноо.......... ей тука го казвам,..... че ако някой малоумник като този от клипа http://jwak.net/media/8610/ ме отнесе някой ден докато си карам в средната лента и взема че остана жив , то нека бъде сигурен , че ще го гръмна от упор без съд и присъда. бам! бам!
Миропомазании!!!!!!! Ше ми кара с 160..200...300 и било нормално!! Вземи си гъзарията и ходи на летището да се надбягваш със самолетите или на морето с чайките..
После ще ми говорят кое било комплексарщина и завист.
Така, че начетох се на философски исказвания или на хора дето се хващат за думата 120км/ч.
Последна промяна №0123456789 на 07 Авг 2009, 13:55, променена общо 2 пъти
Едва ли ще промениш нещо , колега, най-много някой да ти влезе в колата барабар с багажника... Ако правиш това, не вози хора отзад... даже изобщо не вози никой... Просто съвет...
П.С. А дали дори за миг се бе сетил , за ония, които НАИСТИНА бързат... Операции в други градове... Изпити... Записвания... Раждания... И какво ли още не ?! Остави ги хората , търсещи адреналин или себедоказване, натиснали десния педал до долу... Питам те за НАИСТИНА бързащите ... Нали се сещаш, че на някои от тях и 1 секунда им е много...
П.С.2 Разбирам да го правиш на натоварен участък от пътя, на междуградски пътища и т.н. , но баш на магистрала
Деа знам... Живота, семейството, решението и колата са си твои... Късмет 

П.С. А дали дори за миг се бе сетил , за ония, които НАИСТИНА бързат... Операции в други градове... Изпити... Записвания... Раждания... И какво ли още не ?! Остави ги хората , търсещи адреналин или себедоказване, натиснали десния педал до долу... Питам те за НАИСТИНА бързащите ... Нали се сещаш, че на някои от тях и 1 секунда им е много...
П.С.2 Разбирам да го правиш на натоварен участък от пътя, на междуградски пътища и т.н. , но баш на магистрала

Последна промяна uCnaHeTcA на 07 Авг 2009, 1:07, променена общо 1 път
Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- IvanIlkovMinev
-
-
епа нема да си първия я
даже като тръгнат да та МИНАВАТ от десно им сечи пътя и после като са претрепят НЯМА да имаш грам вина

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
не че нещо, ама ограничението от доста години е 130 км/ч. така че приемливата скорост за движение си е 140 км/ч в тази лента. аз не бих се гордял с това, което си направил... големия проблем за мен са изпреварванията без видимост и умишлено срещу движението на пътища без мантинела...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
Ограничението на магаистралата е 130км/ч, а и както колегата казва едва ли ще промениш нещо. До някъде иначе споделям твоите виждания за нещата...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Кире аз те подркрепям, като мога да ти кажа че го практикурам същото независимо в града ли е или извън. 

- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:Кире аз те подркрепям, като мога да ти кажа че го практикурам същото независимо в града ли е или извън.
Стоянчо

Ще го направим с теб и на двете ленти някой ден....
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
№0123456789 написа:_65536_kb_sec_ написа:Кире аз те подркрепям, като мога да ти кажа че го практикурам същото независимо в града ли е или извън.
Стоянчо![]()
![]()
Ще го направим с теб и на двете ленти някой ден....
хахаха на Е32 сбирките пълним по 3 ленти където има

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ше те бутам с бенца по наклона на пасарел 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
130км/ч е било ограничението когато тук са се експлоатирали автомобили като москвич и лада. За пример ГАЗ24 която бих я сравнил с нашите кораби. Виж спирачките на Волгата
барабанки а на килограми не е малка. Виж на БМВ-то какви са.
За това според мен трябва да го актуализират малко това за магистралата.

За това според мен трябва да го актуализират малко това за магистралата.
- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
голяма гордост просто по-умно неможа да го измислиш. и кво постигаш и ти не знаеш. заслужаваш тиквена нобелова награда за мир
със сигурност повече опасни ситуации създаваш по-този начин.
и [steen] правилно отбеляза, че отдавна по закон разрешената скорост по магистралата е 130 , т.е. разумната възможна е 170-180

и [steen] правилно отбеляза, че отдавна по закон разрешената скорост по магистралата е 130 , т.е. разумната възможна е 170-180

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-