BMW
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
BMW
Догодина ставам на 18 и мечтата ми е да карам БМВ и ще помоля знаещите да споделят някой неща с мен , например каква горе - долу е цената на старите 3йки 5ици и най вече какво биха ми препоръчали за начало ?
благодаря засега !

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Хубава мечта имаш и ти като мойта преди години ами за цените виж тук http://bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=46 а за какъв модел като за начало една е30ска и толкова може да ти хареса че после да не си земеш друга защото всеки БМВ ентусиаст рано или късно си купува е30 

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Добре дошъл , първо разгледай съответните подфоруми,после в продава автомобили и тогава си отговори сам на въпроса,който не е за тук.
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
На мен също ми предстой избор вече имам една доволна сума , която още малко ще набъбне , за да съм по - сигурен. така от доста колеги във форума , с които съм говорил оставам с убеждение , че най-добрия избор е някоя 4-цилиндрова 36-ца , макар и да съм заклет фен на е30 може и да й изневеря като за начало колкото и да не ми се иска 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Re: BMW
sa6omh написа:Догодина ставам на 18 и мечтата ми е да карам БМВ и ще помоля знаещите да споделят някой неща с мен , например каква горе - долу е цената на старите 3йки 5ици и най вече какво биха ми препоръчали за начало ?благодаря засега !
брат,трябва да бачкаш за да може да си я подържаш,че частите не са и от най евтините

ХУБАВО Е ЧЕ СИ РЕШИЛ ДА СТАВАШ ЕДИН ОТ НАС

УСПЕХ

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
sa6omh написа:Догодина ставам на 18 и мечтата ми е да карам БМВ и ще помоля знаещите да споделят някой неща с мен , например каква горе - долу е цената на старите 3йки 5ици и най вече какво биха ми препоръчали за начало ?благодаря засега !
3ка Е36 - 4 хил.
5ца Е34 - 4 хил. 500лв.
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
drift_streets написа:Хубава мечта имаш и ти като мойта преди години ами за цените виж тук http://bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=46 а за какъв модел като за начало една е30ска и толкова може да ти хареса че после да не си земеш друга защото всеки БМВ ентусиаст рано или късно си купува е30

Ryapoff написа:sa6omh написа:Догодина ставам на 18 и мечтата ми е да карам БМВ и ще помоля знаещите да споделят някой неща с мен , например каква горе - долу е цената на старите 3йки 5ици и най вече какво биха ми препоръчали за начало ?благодаря засега !
3ка Е36 - 4 хил.
5ца Е34 - 4 хил. 500лв.
Ако вземе е36 за 4 хил. лв. има доста да сменя после по нея!
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
GANIN написа:Ако вземе е36 за 4 хил. лв. има доста да сменя после по нея!
Дет се казва в едно предаване "Нйе сигурну". Има оферти за 320-ки на такава цена, със сервизни книжки. Е, външния вид малко позанемарен, ама все си мисля, че автора не очаква за 4к да се сдобие с лъскачка на 100к с всички екстри.

- IvanIlkovMinev
-
-
абе и аз съм се разтърсил
за е30 ама нещо много пари ми се виждат ... те.... 316 вървят оп скъпо от 318
В МОБАИЛА естествено 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Мой не се вкарвай във Филми.. скивай първо джобчетата колко ще са ти пълни като спреш да разчиташ на мама и тате и тогава избирай марката..

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2