камери и радари

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

камери и радари

Мнение от muskat8 » 07 Авг 2009, 14:22

Колеги,а някой знае ли с колко КМ трябва да си превишил допустимата скорост,за да ти направят снимка?
Не говоря за нарушения,червен сфетофар,забранено влизането и т.н.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от luda_banichka » 07 Авг 2009, 14:55

Принципно е 5 км. превишена скорост и те щракват но ако е 4 не. Ноо не съм сигорен как са направени тези нашите :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Re: камери и радари

Мнение от BMW_RIDER » 07 Авг 2009, 14:56

muskat8 написа:Колеги,а някой знае ли с колко КМ трябва да си превишил допустимата скорост,за да ти направят снимка?
Не говоря за нарушения,червен сфетофар,забранено влизането и т.н.

Зависи от мястото. Попринцип на големите булеварди и магистралата играят на едро и камерата снима ако превишиш с над 30км/ч. Демек ако ограничението на Цариградско е 80 като минеш със 112 те снимат. Има и друга уловка ,че всичките камерите не са включени нон-стоп, а работят на определено време на определни места. Друг е въпроса ,че ако решиш да се циганиш ако те викнат в кат и да ги съдиш, все още е такъв закона ,че само на основание снимка немогат да спечелят делото.

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 07 Авг 2009, 15:13

На мен ми казаха(полицаи) че всеки път настройвали камерата според случая-мен ме снимаха с 22км отгоре :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 335i LCI Xdrive
Мечтае да кара: каквото кара
Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd

Мнение от kapitanat » 08 Авг 2009, 18:53

Мене мещракнаха с 49 отгоре :) и след няколко дена ще си взема книжката след 2 много дълги месеца , препоръката ми е да не се превишава скоростта , много боли без книжка .
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996

Назад към Извън Темата