камери и радари
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
камери и радари
Колеги,а някой знае ли с колко КМ трябва да си превишил допустимата скорост,за да ти направят снимка?
Не говоря за нарушения,червен сфетофар,забранено влизането и т.н.

- luda_banichka
- Потребител
-
Принципно е 5 км. превишена скорост и те щракват но ако е 4 не. Ноо не съм сигорен как са направени тези нашите

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Re: камери и радари
muskat8 написа:Колеги,а някой знае ли с колко КМ трябва да си превишил допустимата скорост,за да ти направят снимка?
Зависи от мястото. Попринцип на големите булеварди и магистралата играят на едро и камерата снима ако превишиш с над 30км/ч. Демек ако ограничението на Цариградско е 80 като минеш със 112 те снимат. Има и друга уловка ,че всичките камерите не са включени нон-стоп, а работят на определено време на определни места. Друг е въпроса ,че ако решиш да се циганиш ако те викнат в кат и да ги съдиш, все още е такъв закона ,че само на основание снимка немогат да спечелят делото.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
На мен ми казаха(полицаи) че всеки път настройвали камерата според случая-мен ме снимаха с 22км отгоре 

- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
Мене мещракнаха с 49 отгоре
и след няколко дена ще си взема книжката след 2 много дълги месеца , препоръката ми е да не се превишава скоростта , много боли без книжка .

Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
5 мнения
• Страница 1 от 1