MAХАЩИЯ ХОЛАНДЕЦ
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Никой не мое ма връне на селу!
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Два пъти съм виждал регулировчик да се опитва да въвежда ред на кръстовище със знаците описани в Закона за Движение по пътищата,еми почти 90 процента от шоферчетата не знаеха кой жест какво означава.Накрая пича се отказа,захвана я като този на дадения клип и работата се оправи.
Та тия жестикулации тип овчи напътствия са разбираеми за всички.
И нека автора на темата застане в средата на едно кръстовище и се опита да въдвори ред,и 3 минути няма да издържи,ама да постнем тема с цел подигравка сме безценни.
Та тия жестикулации тип овчи напътствия са разбираеми за всички.
И нека автора на темата застане в средата на едно кръстовище и се опита да въдвори ред,и 3 минути няма да издържи,ама да постнем тема с цел подигравка сме безценни.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
абе тъпунгери... не виждате ли че има пилотна кола с линейка бе... или викате ако ви возят вас вътре, да е по правилник
иване, и пиши с малки букви... тях също ги четем... колкото и да са неадекватни...

иване, и пиши с малки букви... тях също ги четем... колкото и да са неадекватни...
Последна промяна Владо на 08 Авг 2009, 15:33, променена общо 1 път
1во... Май, май си има тема за тия видеота...
2ро... Недей се кара...
3то... Вярно 80% от шофьорите не знаят знаците по правилник на регулировчика и така за двете страни е по-добре...
4то... Как се казва песента, че снощи на концерта на Славито я чух за сефте и останах с впечатление, че е много арна

2ро... Недей се кара...
3то... Вярно 80% от шофьорите не знаят знаците по правилник на регулировчика и така за двете страни е по-добре...
4то... Как се казва песента, че снощи на концерта на Славито я чух за сефте и останах с впечатление, че е много арна

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ако бях аз, щях да хвърлям и палката освен всичко, по колите
Такива олигофрени има, та за мен е нормално пича да прави така!
П.С. някой се заслушаха към песента, хубава е... И много показателна, това важи и за автора и за хората, които се присмиваха на катаджията!

Такива олигофрени има, та за мен е нормално пича да прави така!

П.С. някой се заслушаха към песента, хубава е... И много показателна, това важи и за автора и за хората, които се присмиваха на катаджията!
10 мнения
• Страница 1 от 1