МОДЕРАТОРИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ЗАЩО МОДЕРАТОРИТЕ СА ОЗЛОБЕНИ КЪМ ВСЯКА НОВА ТЕМА

Анкетата свършва на 07 Сеп 2009, 17:14

не са си пили хапчетата
16
25%
не са спали от 3 дена
10
16%
не им се е сбъднала детската мечта (която още си им е мечта)
13
20%
нямат 25 години
9
14%
защото темите нарушават правилата на форума
16
25%

Общо гласове : 64

Аватар

МОДЕРАТОРИ

Мнение от IvanIlkovMinev » 08 Авг 2009, 17:14

абе .. гледам всяка моя тема в която има и един отговор веднага е нападната от заветен индивид с правата на МОДЕРАТОР които е решил че в тая тема няма да се пише...пък и не мисля че съм само аз :mhihi: таааа нека в тази тема да обсъждаме модераторите ...кои какво каде и как е пренебрегнал заключил и т.н. НЕ СМЯТАМ ДА ОТГОВАРЯМ НА ЗЛОБНИТЕ МОДЕРАТОРСКИ ПИСЪМЦА ИЗ СКАИП....ТОВА ЧЕ СЪМ ГО ДАЛ НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ТРЯБВА ДА МЕ ТОРМОЗИТЕ :help:
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 08 Авг 2009, 17:19

След малко ще ти заключат и тази тема :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 08 Авг 2009, 17:23

Не знам какво не доволстваш от модераторите ама поне раздела да беше уцелил.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 08 Авг 2009, 17:25

Човече, много си се афектирал нещо, а в такова състояние често се говорят глупости ;) Няма безгрешни хора, ама като гледам възможните отговори в анкетата, ти просто не даваш човек да има мнение, различно от твоето :) Виждам, че нямаш още 100 поста, така че моят съвет би бил да изчакаш още, да видиш ти ли грешиш или някой друг и нещата (надявам се) ще си дойдат на мястото ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525tds
Мечтае да кара: Винаги BMW

Re: МОДЕРАТОРИ

Мнение от №0123456789 » 08 Авг 2009, 17:42

IvanIlkovMinev написа:абе .. гледам всяка моя тема в която има и един отговор веднага е нападната от заветен индивид с правата на МОДЕРАТОР които е решил че в тая тема няма да се пише...пък и не мисля че съм само аз

Колега! Не съм ти чел постовете, нито ще те защитавам или нападам.... само искам да ми или по -скоро да си отговориш на един въпрос: Знаеш ли какво е власт?

Поздрави :wave:
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 08 Авг 2009, 17:54

Аз пък бих те питал имаш ли ти поне 25 години,даже и да имаш--какво от това,ако шофьорския и житейския опит ти куцат.
Форумите са за да може всеки да дава свобода на словото си и да бъде чут и ако може да е полезен с нещо на останалите потребители,а модераторите са за това тази свобода да не се превръща в свободия и някои от потребителите да не наакват /дефекират/ много често положението.
Ето една тема в която ти блесваш в цялото си красноречие,а после другите ти криви:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=161098
Май блондинката в случая си ти.

Аватар

Мнение от IvanIlkovMinev » 08 Авг 2009, 18:00

jordanpar написа:Аз пък бих те питал имаш ли ти поне 25 години,даже и да имаш--какво от това,ако шофьорския и житейския опит ти куцат.
Форумите са за да може всеки да дава свобода на словото си и да бъде чут и ако може да е полезен с нещо на останалите потребители,а модераторите са за това тази свобода да не се превръща в свободия и някои от потребителите да не наакват /дефекират/ много често положението.
Ето една тема в която ти блесваш в цялото си красноречие,а после другите ти криви:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=161098
Май блондинката в случая си ти.
ами след като и ти нямаш представа що не ми написа лично :roll:
Изображение

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 08 Авг 2009, 18:07

Човек е хубаво преди да обвинява да помисли дали той нещо не е сгафил.Може би не нацелваш правилните подфоруми ,където пускаш темите,може би е нещо друго.Без нищо няма да ти заключат темата.Бих казал ,че тоя форум е много либерален и толерантен.Скоро в друг форум заради неправилно пусната обява(без телефонен номер ) получих бан без предупреждение така ,че направи си извода. С такива анкети не печелиш нищо,мое мнение.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 08 Авг 2009, 18:10

Да и аз се чудя що ти ги заключват, толкова смисъл струи от тях (темите ти) ?!?!

Аватар

Мнение от IvanIlkovMinev » 08 Авг 2009, 18:12

CONAN написа:Човек е хубаво преди да обвинява да помисли дали той нещо не е сгафил.Може би не нацелваш правилните подфоруми ,където пускаш темите,може би е нещо друго.Без нищо няма да ти заключат темата.Бих казал ,че тоя форум е много либерален и толерантен.Скоро в друг форум заради неправилно пусната обява(без телефонен номер ) получих бан без предупреждение така ,че направи си извода. С такива анкети не печелиш нищо,мое мнение.
ами те и затова са модератори ДА МЕСТЯТ ТЕМИТЕ В ПРАВИЛНИЯ РАЗДЕЛ а не да ги заключват на поразия ... АЗ ОТСКОРО ПИША но форума го гледам от наи малко година :winky: и преди да почна да пиша съм го изчел целия (ако щете вярваите) и не съм видял на много места заключени теми без причина :shock: или поне като я заключат да кажат защо как каде кога..... :roll: нещо.. цъки бъки ... ма НЕМА ... така че ... :winky:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Авг 2009, 18:15

ми в случая не знам защо ,щото не съм ти чел темите,ма че има и много другии ,дето не знаят защо пишат е верно.
ма то има там некъв раздел-натирен на края на форума-може да пробваш там да си пуснеш тема за неволите. опитай ,ма обикновено не стаа...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 08 Авг 2009, 18:20

Ами колега, ако говориш за темата, която пусна и във видео и тук, направи си извода защо са я заключили(ако е заключена, де)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 08 Авг 2009, 18:23

Защото трябва да има ред . Нещо което се обсъждаше тук преди ти да се регистрираш.
Това не е бит пазар .

А тази твоя " тема " е поредната, която ще се заключи .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 08 Авг 2009, 18:39

Защото си има правила,и много се съмнявам дали си ги чел. :idea:
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 08 Авг 2009, 18:41

Аз съм ги чел 3 пъти и пак ме изумява чат пат някое своеволие на МОДЕРНИТЕ така,че ...

Следваща

Назад към Извън Темата