МОДЕРАТОРИ
Модератор: Общи модератори
- IvanIlkovMinev
-
-
МОДЕРАТОРИ
абе .. гледам всяка моя тема в която има и един отговор веднага е нападната от заветен индивид с правата на МОДЕРАТОР които е решил че в тая тема няма да се пише...пък и не мисля че съм само аз
таааа нека в тази тема да обсъждаме модераторите ...кои какво каде и как е пренебрегнал заключил и т.н. НЕ СМЯТАМ ДА ОТГОВАРЯМ НА ЗЛОБНИТЕ МОДЕРАТОРСКИ ПИСЪМЦА ИЗ СКАИП....ТОВА ЧЕ СЪМ ГО ДАЛ НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ТРЯБВА ДА МЕ ТОРМОЗИТЕ 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Човече, много си се афектирал нещо, а в такова състояние често се говорят глупости
Няма безгрешни хора, ама като гледам възможните отговори в анкетата, ти просто не даваш човек да има мнение, различно от твоето
Виждам, че нямаш още 100 поста, така че моят съвет би бил да изчакаш още, да видиш ти ли грешиш или някой друг и нещата (надявам се) ще си дойдат на мястото 

- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
Re: МОДЕРАТОРИ
IvanIlkovMinev написа:абе .. гледам всяка моя тема в която има и един отговор веднага е нападната от заветен индивид с правата на МОДЕРАТОР които е решил че в тая тема няма да се пише...пък и не мисля че съм само аз
Колега! Не съм ти чел постовете, нито ще те защитавам или нападам.... само искам да ми или по -скоро да си отговориш на един въпрос: Знаеш ли какво е власт?
Поздрави

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Аз пък бих те питал имаш ли ти поне 25 години,даже и да имаш--какво от това,ако шофьорския и житейския опит ти куцат.
Форумите са за да може всеки да дава свобода на словото си и да бъде чут и ако може да е полезен с нещо на останалите потребители,а модераторите са за това тази свобода да не се превръща в свободия и някои от потребителите да не наакват /дефекират/ много често положението.
Ето една тема в която ти блесваш в цялото си красноречие,а после другите ти криви:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=161098
Май блондинката в случая си ти.
Форумите са за да може всеки да дава свобода на словото си и да бъде чут и ако може да е полезен с нещо на останалите потребители,а модераторите са за това тази свобода да не се превръща в свободия и някои от потребителите да не наакват /дефекират/ много често положението.
Ето една тема в която ти блесваш в цялото си красноречие,а после другите ти криви:
- IvanIlkovMinev
-
-
ами след като и ти нямаш представа що не ми написа личноjordanpar написа:Аз пък бих те питал имаш ли ти поне 25 години,даже и да имаш--какво от това,ако шофьорския и житейския опит ти куцат.

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Човек е хубаво преди да обвинява да помисли дали той нещо не е сгафил.Може би не нацелваш правилните подфоруми ,където пускаш темите,може би е нещо друго.Без нищо няма да ти заключат темата.Бих казал ,че тоя форум е много либерален и толерантен.Скоро в друг форум заради неправилно пусната обява(без телефонен номер ) получих бан без предупреждение така ,че направи си извода. С такива анкети не печелиш нищо,мое мнение.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- IvanIlkovMinev
-
-
ами те и затова са модератори ДА МЕСТЯТ ТЕМИТЕ В ПРАВИЛНИЯ РАЗДЕЛ а не да ги заключват на поразия ... АЗ ОТСКОРО ПИША но форума го гледам от наи малко годинаCONAN написа:Човек е хубаво преди да обвинява да помисли дали той нещо не е сгафил.Може би не нацелваш правилните подфоруми ,където пускаш темите,може би е нещо друго.Без нищо няма да ти заключат темата.Бих казал ,че тоя форум е много либерален и толерантен.Скоро в друг форум заради неправилно пусната обява(без телефонен номер ) получих бан без предупреждение така ,че направи си извода. С такива анкети не печелиш нищо,мое мнение.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми в случая не знам защо ,щото не съм ти чел темите,ма че има и много другии ,дето не знаят защо пишат е верно.
ма то има там некъв раздел-натирен на края на форума-може да пробваш там да си пуснеш тема за неволите. опитай ,ма обикновено не стаа...
ма то има там некъв раздел-натирен на края на форума-може да пробваш там да си пуснеш тема за неволите. опитай ,ма обикновено не стаа...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Защото трябва да има ред . Нещо което се обсъждаше тук преди ти да се регистрираш.
Това не е бит пазар .
А тази твоя " тема " е поредната, която ще се заключи .
Това не е бит пазар .
А тази твоя " тема " е поредната, която ще се заключи .
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5