каско и следи и камъчета по бронята
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
каско и следи и камъчета по бронята
Някой знае ли, дали мога да ги мина като щета?
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
най-вероятно няма. Всички такива дреболии ги гледат дали са пресни и ако оценителя прецени че са стари няма да стане. А те най-вероятно са стари - надали питаш за точно определена дупка станала прения ден.
За това направо взимай един ключ и я драсни по предния капак - така ще мине за щета на паркинг. Верно е лека измама, ама и застрахователите само се чудят за какво да се хванат за да не платят. Искам да знам че като имам "ПЪЛНО" каско, ми покрива всичко. А не някакъв побългарен вариант - ако няма останали парчета, ако не е умишлено (умишлен палеж не плащат), ако са повече от 3 детайла искат портокол от полицията (а те за такива дреболии много обичат да идват)
За това направо взимай един ключ и я драсни по предния капак - така ще мине за щета на паркинг. Верно е лека измама, ама и застрахователите само се чудят за какво да се хванат за да не платят. Искам да знам че като имам "ПЪЛНО" каско, ми покрива всичко. А не някакъв побългарен вариант - ако няма останали парчета, ако не е умишлено (умишлен палеж не плащат), ако са повече от 3 детайла искат портокол от полицията (а те за такива дреболии много обичат да идват)
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
еми един приятел кара една корса и предната му броня беше заприличала на нищо от камъчета и все не я оценяваха и един ден се нервира нещо и я подпря в едно дърво колкото да я спука и му я изплатиха 

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Кой ти е застрахователя ?
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Escape написа:най-вероятно няма. Всички такива дреболии ги гледат дали са пресни и ако оценителя прецени че са стари няма да стане. А те най-вероятно са стари - надали питаш за точно определена дупка станала прения ден.
За това направо взимай един ключ и я драсни по предния капак - така ще мине за щета на паркинг. Верно е лека измама, ама и застрахователите само се чудят за какво да се хванат за да не платят. Искам да знам че като имам "ПЪЛНО" каско, ми покрива всичко.
Мойта беше цялата надрана и си я описах...миналата седмица я боядисах.
Ако са повече от четири детайла, трябва да я описваш няколко дни, но това е.
Драскотините бяха стари...

- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
Is написа:Кой ти е застрахователя ?
бул инс
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
Re: каско и следи и камъчета по бронята
netsurfer_bg написа:Някой знае ли, дали мога да ги мина като щета?
В Бул Инс ходих преди година за завеждане на щета подобна на твоята. Предния капак на един Сеат Леон който карах имаше дупки по боята от камъчета и даже не бяха много нови, надраскана леко предна броня. Всичко описаха хората и след време изплатиха.
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
Dani Dupeto написа:обади се ако ще идваш за щета в Бояна
мерси, непременно ще се възползвам от жокера, но на есен

/ BMW е90 318d