Аутлет в София
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Аутлет в София
Някой може ли да ме насочи към аутлет в софия, който наистина да е аутлет, и да има избор от качествени дрехи и кожени якета. Тези които знам нямат нищо общо с идеята на тези магазини - поне според мен. Например в т.нар. Принцес аутлет в Младост (бившия Кореком) до Хит или има дрехи които са абсолютни боклуци или цени на дънките между 180 и 260 лв. Разбира се говоря за магазини в София
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ако този от аватара си ти, по-добре се ориентирай към дрехи по поръчка. Laugh
Този от аватара е Денис Джеймс!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Nukem написа:Ако този от аватара си ти, по-добре се ориентирай към дрехи по поръчка. Laugh
Този от аватара е Денис Джеймс!
Кво му обясняваш...явно е тука само за да спами.Аз едно смислено мнение не видях от него
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- betona
- младши ентусиаст
-
Наистина цените нещо не ми се връзват за аутлетски при положение, че често в нормални магазини се намират същите стоки на по ниски цени. Идеята ми беше ако някой има преки впечатления от такива магазини, от изброените май само от Росиньол на бул. Черни връх съм намирал нещо наистина изгодно
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
В БГ откриват София Аутлет Център.... до Метро и Техномаркет на цариградско шосе.... октомври, ноември е откриването 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ето ти един линк, малко е куц,ама
http://bgmaps.com/fmmappaint.ashx?sid=7 ... 33&s=sofia^m5k^bg&ext=.png
тва е в Дружба 1,точно до митницата,има офис на Първа частна Банка, беше техномаркет,сега е оутлет,има на тънки цени дънки,обувки,якета,тениски -хубави марки,невинаги добър избор,но за съжаление са доооооста стари нещата (сигурно от на баба ми бала
) 

тва е в Дружба 1,точно до митницата,има офис на Първа частна Банка, беше техномаркет,сега е оутлет,има на тънки цени дънки,обувки,якета,тениски -хубави марки,невинаги добър избор,но за съжаление са доооооста стари нещата (сигурно от на баба ми бала

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- betona
- младши ентусиаст
-
така е.... наистина аутлет в бг няма, дано в карфур направят нещо което да отговаря на концепцията на тези магазини, как може в нормалните държави, където стандарта на живот е в пъти по висок, да има цени които са в пъти по ниски от нашите 

До нас има аутлет ... Princes се казва .... или който го знае бившия кореком в младост 2.Доста е голям ... ама само да ти кажа да не си губиш времето да ходиш там .. няма абсолютно нищо,освен един магазин до адидаса дето има некфи дрешки на добри цени.
Ноооо иначе абсолютно нищо .... а и цените там са от типа,свалено от 400 на 200 .. т.е никъф аутлет не е.
Ноооо иначе абсолютно нищо .... а и цените там са от типа,свалено от 400 на 200 .. т.е никъф аутлет не е.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
В Принцеса освен Хот Спот-а, аз в друг магазин читава дрешка не съм видял .. за адидас-а там не искам да коментирам изобщо какво продават, ама то като в повечето аутлети ..
В момента всички праскат някакви намаления от по 50-70%, та разгледай първо моловете - за 3 до 4 часа работа е и после търси аутлети ако нищо не си намериш на добри пари ..

В момента всички праскат някакви намаления от по 50-70%, та разгледай първо моловете - за 3 до 4 часа работа е и после търси аутлети ако нищо не си намериш на добри пари ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
сега на всякаде има яко намаления,така че повечето аутлети кадето само името им е такова няма сми да се обикаля в принцес в младост ходих скоро-пълна скръб, в мола на бенетон има -50% намаление и си заслужава,в СЛС на черни връх също има префектни работи с намаление в момента
15 мнения
• Страница 1 от 1