Шофиране с GB книжка.
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- amilord
- Потребител
-
- Кара: BMW 740il `07
- Мечтае да кара: M6 Cabrio
Шофиране с GB книжка.
Здравейте. Тъй като съм на 17 години изкарах Provisional License и имам следното питане мога ли да шофирам в България с тази книжка.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
тц
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
е защо да неможе тои е правоспособен шофиор няма значение къде я е изкарал нали сме в Европеиския съюз (да се е*ем в европеиците) 

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Кара: '07 BMW 740il
Наборе, като станеш на 20, самолетчето на летище сарафово спокойно можеш да си го паркираш....

- Vikito_24
- кандидат ентусиаст
-
LizarD написа:Кара: '07 BMW 740ilНаборе, като станеш на 20, самолетчето на летище сарафово спокойно можеш да си го паркираш....
Долавям известна завист колега

Аре нема нужда...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ти знаеш ли какво значи provisional license и кое (ако има) му е еквивалентът в БГp0wEr написа:е защо да неможе тои е правоспособен шофиор няма значение къде я е изкарал нали сме в Европеиския съюз (да се е*ем в европеиците)

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Full driving license ти трябва .Тоя Provisional License си го ползвай тук в Англия.В БГ не важи !!!
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
човек отиди на двла.ко.ук и почети - провижънъл не е книжка а просто ти дава право да караш (да се учиш да караш) кола в Англия САМО ако до теб седи човек с английска книжка от поне 3 години. Този провижънъл важи за 2 години и дотогава трябва да се явиш на зипит и да си вземеш английската книжка.
Няма никаква стойност в БГ, нямаш право да караш изобщо
Няма никаква стойност в БГ, нямаш право да караш изобщо
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- amilord
- Потребител
-
LizarD написа:Кара: '07 BMW 740ilНаборе, като станеш на 20, самолетчето на летище сарафово спокойно можеш да си го паркираш....
Е писна ми на х*я от такива като тебе. И кво са като немаш 2лв в джоба кой ти е виновен? Ходи се хвани на работа... НИЩО ЛИЧНО !!!
Относно темата: Мене ме интересува конкретен закон.
Благодаря ви за отговорите
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
amilord написа:LizarD написа:Кара: '07 BMW 740ilНаборе, като станеш на 20, самолетчето на летище сарафово спокойно можеш да си го паркираш....
Е писна ми на х*я от такива като тебе. И кво са като немаш 2лв в джоба кой ти е виновен? Ходи се хвани на работа... НИЩО ЛИЧНО !!!
Относно темата: Мене ме интересува конкретен закон.
Благодаря ви за отговорите
Батенце изкарай си Б1.

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Не бе колега, не се сърди, принципно на младежите ни отиват 3-ки и 6-чки, седмака е за чичковци, това имах предвид. А това за самолета, беше стил днеска седмак, утре самолет догодина ракета
нищо лично, със здраве да си я караш, извинявай ако съм те обидил нещо
А инак си бачкам.
12 часа заетост, с разрешение от инспекцията по труда,( защото съм на 17) трудов договор и 4 почивки на месец. И не на последно място нося отговорност за живота на над 3 000 човека на ден, докато рискувам и моя. Не че е нещо кой знае какво, но все пак на 17 малко хора могат да се похвалят със същото

А инак си бачкам.

- amilord
- Потребител
-
LizarD написа:Не бе колега, не се сърди, принципно на младежите ни отиват 3-ки и 6-чки, седмака е за чичковци, това имах предвид. А това за самолета, беше стил днеска седмак, утре самолет догодина ракетанищо лично, със здраве да си я караш, извинявай ако съм те обидил нещо
А инак си бачкам.12 часа заетост, с разрешение от инспекцията по труда,( защото съм на 17) трудов договор и 4 почивки на месец. И не на последно място нося отговорност за живота на над 3 000 човека на ден, докато рискувам и моя. Не че е нещо кой знае какво, но все пак на 17 малко хора могат да се похвалят със същото
![]()
Брао супер си! Майтапа настрана. попринцип мене ме кефи и сам навит на M6 а 7 баща ми я кара. И аз съжалявам ама е така има некой хора като почнат и от яд червени стават. За похвала си! Keep Going

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2