Приключенски туризъм -''за'' и ''против''?
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Приключенски туризъм -''за'' и ''против''?
Здравейте колеги, повод за поредната анкета е съобщението,което получих в пощата си от някакъв клуб за приключенски туризъм,от което стана ясно,че имам покана за посещение на гости на някакъво момиче от ...Израел . По-долу става ясно,че аз също трябва да приема някакви гости от ..Уганда.. Някой май се е регистрирал вместо мен в някакви клубове за пътешествия използвайки моя e-mail адрес...Вие какво мислите относно тези пътешествия -да приемете някой непознат в къщи или Вие да отидете на гости на някой ,с който си пишете само ..Не говоря за повсеместният чат и на гости на някое гадже в България с цел взаимно опознаване. Говоря ви за пътешествие до дестинация извън пределите на Родината ни и на гости на някой,с който само сте си писали ...Стиска ли Ви или се страхувате поради причината,че не знаете какво да очкавате и да не се разочаровате.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Хахха досега всички сме дали различно мнение.
Аз лично гласувах за номер 2, поне звучи интересно. Пожелавам ти го.

E34, E38
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Ами аз лично преди 3 години започнах да си пиша е една българка от Швейцария.Писахме си около 2 месеца,после тя си дойде и се видяхме.Продължихме да си кореспондираме и след това и накрая аз и отидох на гости.
Вярно че момичето е българка,ама няма нищо лошо в това човек да кореспондира с хора и от други националности.
Аз лично бих приел да отида на гости някаде и на мен да ми дойдат на гости,независимо от къде ще са те.
Вярно че момичето е българка,ама няма нищо лошо в това човек да кореспондира с хора и от други националности.
Аз лично бих приел да отида на гости някаде и на мен да ми дойдат на гости,независимо от къде ще са те.

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Не звучи зле, приключение си е, но е хубаво максимално да си опознал човека преди това...
Обаче тва дето са се регистрирали от твое има...не звучи много добре
Обаче тва дето са се регистрирали от твое има...не звучи много добре
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
sineok_pi4_ написа:Здравейте колеги, повод за поредната анкета е съобщението,което получих в пощата си от някакъв клуб за приключенски туризъм,от което стана ясно,че имам покана за посещение на гости на някакъво момиче от ...Израел . По-долу става ясно,че аз също трябва да приема някакви гости от ..Уганда.. Някой май се е регистрирал вместо мен в някакви клубове за пътешествия използвайки моя e-mail адрес...Вие какво мислите относно тези пътешествия -да приемете някой непознат в къщи или Вие да отидете на гости на някой ,с който си пишете само ..Не говоря за повсеместният чат и на гости на някое гадже в България с цел взаимно опознаване. Говоря ви за пътешествие до дестинация извън пределите на Родината ни и на гости на някой,с който само сте си писали ...Стиска ли Ви или се страхувате поради причината,че не знаете какво да очкавате и да не се разочаровате.

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
blacksapphire написа:човекът-анкета
Това е изкуство - от всичко, което ти дойде на акъла да направиш анкета

попринцип е ок
имам познати дето се запознаха в игра и сега са семейство. Даже май са 2 бр
А конкретния случей с този сайт и е-майл ми звучи като измама...- Истината е да си се запознал наистина случайно от чат или игра/симулация тип ММОРПГ или Секънд Лайф, смей да заява твърдо,че найстина има приатели на който мога да разчитам без даже да сме се виждали
имам познати дето се запознаха в игра и сега са семейство. Даже май са 2 бр

А конкретния случей с този сайт и е-майл ми звучи като измама...- Истината е да си се запознал наистина случайно от чат или игра/симулация тип ММОРПГ или Секънд Лайф, смей да заява твърдо,че найстина има приатели на който мога да разчитам без даже да сме се виждали

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
rado_e30m40b16 написа:Да, ако сме си писали доста дълго време и съм се убедил,че може да му се гласува доверие
+1

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бих отишъл само на секс-туризум и бих поканил подобни в дома ми
поради предполагаемият наплив след това ми мнение моля да се има в предвид че харесвам слабички моми,циците не са от значение и да не са бедни,че бедноста ми действа анти

поради предполагаемият наплив след това ми мнение моля да се има в предвид че харесвам слабички моми,циците не са от значение и да не са бедни,че бедноста ми действа анти

14 мнения
• Страница 1 от 1