Въпрос за Дебитна карта....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Въпрос за Дебитна карта....

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Авг 2009, 19:01

Здравейте, колеги... Искам да Ви попитам, в коя банка ще е най-добре да си извадя Дебитна карта... Като цяло от нея искам да мога да си внасям и тегля пари ( => таксите да са по-ниски при такива операции) , да пазарувам от Интернет с нея , да ми пращат пари от чужбина по нея... И като цяло това... Бях чел условията на ДСК , но ме интересува и вашето мнение какво е, понеже съм сигурен, че има хора тук , по-навътре в нещата...
П.С. Тъй като има определени карти за определена възраст, на 18 съм :uups: :mhihi:
П.С.2 Благодаря предварително на отзовалите се ;)
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 17 Авг 2009, 20:02

Виза Електрон от Райфайзен банк ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 17 Авг 2009, 20:10

ПИБ дебитна карта
няма такси и такива глупости, парите ти стоят като на влог и имат 3% лихва, мисля че е супер
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 17 Авг 2009, 20:19

520i написа:Виза Електрон от Райфайзен банк ;)

:shock: лично мнение, но Райфайзен е най-смотаната банка в БГ. Досега май си първия който е доволен. Имам камара познати който искат да си закрият сметките там...... не знам какво ти е направило момчето че искаш да го набуташ. Ето само 3 от нещата които според мен са АБСУРДНИ като изисквания....
1. Всяко теглене на пари от банкомат на друга банка е 70 ст.....ако е банкомат на Раифайзен 0.20 ст. (за сведение в ПИБ е 20 ст от банкомат на друга банка и БЕЗ пари от техните)
2. От картова сметка НЕ може да се тегли на гише от самата банка :evil: и любезно те препращат към ПОС терминал дето си цъкват 2-та лева ..... и ако сумата е нас 2000лв + % от сумата
3. Електронното им банкиране е с толкова хиляди изисквания и документация която трябва да се попълва, че нервите ми стигнаха само да си извадя Read-only account. Демек не мога да правя преводи, а само да си преглеждам сметката. е мерси ....за какъв х*й ми е тогава.

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 17 Авг 2009, 23:12

това е твоята банка и това е твоята карта ;)

http://fibank.bg/bg/page/108/tab/109
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 17 Авг 2009, 23:15

Висаелектрон на Булбанк :arrow: Ако внасяш на каса в техен клон е бързо и не се иска да пишеш платежно нареждане ако си титуляра, демек картата да е на твое име, както и не се взима такса за внасянето в случая и всичко става само с лична карта(мисля, че и при другите банки би трябвало да е така). Тегленето с висаелектрон става от всеки банкомат и безплатно ако е на булбанк АТМа. Лесно на място в клона където е извадена картата се трансферират пари от влог към карта пак без да се налага да се пишат много бумащини ;). Парите стигат в картата след около 2 часа от внасянето на каса и т.н.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 17 Авг 2009, 23:42

Един глас и от мен за ПИБ-вече имат и опцията он-лайн да си проверяваш сметките,което мисля е супер!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 17 Авг 2009, 23:49

speeder88 написа:ПИБ дебитна карта
няма такси и такива глупости, парите ти стоят като на влог и имат 3% лихва, мисля че е супер

:yes: :yes: :yes:
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 17 Авг 2009, 23:54

Картата ти е само една - Visa Electron. Още повече щом ти трябва за интернет. Останалите карти не важат в интернет. Говоря ти за българските измислици от типа "еди-си-каква" дебитна карта - Дайнърс клуб, ПИБ и т.н.
Банката няма особено значение, стига да са изгодни условията. Без такси за транзакции в интернет, възможност за интернет/смс проверка на транзакциите. При теглене - безплатно от банкомати на банката и такса, не по-голяма от 0.50лв. за теглене от банкомати на чужди банки. Зависи и с колко пари ще разполагаш в картата де.
Всичките ми карти са на ЦКБ, поради изгодни условия и доста познати там.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 17 Авг 2009, 23:59

martin_g60 написа:Един глас и от мен за ПИБ-вече имат и опцията он-лайн да си проверяваш сметките,което мисля е супер!

Колега, би ли споделил къде и как може да се проверят преводите по сметката в ПИБ, че нещо не го видях в сайта им, а тази опция доста ще ме улесни :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 18 Авг 2009, 0:04

Archangel написа:Картата ти е само една - Visa Electron. Още повече щом ти трябва за интернет. Останалите карти не важат в интернет.

Аз имам Visa Electron от ОББ и ми казаха, че не можело да се пазарува в интернет с нея. :uups: Трябвало ми кредитна. :help:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 18 Авг 2009, 0:06

X-citer написа:
martin_g60 написа:Един глас и от мен за ПИБ-вече имат и опцията он-лайн да си проверяваш сметките,което мисля е супер!

Колега, би ли споделил къде и как може да се проверят преводите по сметката в ПИБ, че нещо не го видях в сайта им, а тази опция доста ще ме улесни :)

това е електронно банкиране за което се изисква активиране на място в банката, абонамент за определени опции и ежемесечна такса за тях ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 18 Авг 2009, 0:08

Аз също съм твърдо за ПИБ :!:
Имам 2 карти от там, Виса Електрон и Маестро.
До сега проблеми не съм имал и нещо много важно, главните клонове на банката работят и в СЪБОТА до обяд :!:
Простно не можете да си представите какво удобство е да ти трябват пари спешно и да можеш да ги получиш когато си поискаш :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 18 Авг 2009, 0:08

Archangel написа:Картата ти е само една - Visa Electron..

Не всички Висаелектрон БГ дебитни карти стават ;) Някои сайтове за онлайншопинг отхвърлят дадени карти от определени банки ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 18 Авг 2009, 0:13

Аз с мойта залагам в спортингбет през интернет - удобна работа! ;)
Изображение Изображение Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата