Въпрос за Дебитна карта....
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Въпрос за Дебитна карта....
Здравейте, колеги... Искам да Ви попитам, в коя банка ще е най-добре да си извадя Дебитна карта... Като цяло от нея искам да мога да си внасям и тегля пари ( => таксите да са по-ниски при такива операции) , да пазарувам от Интернет с нея , да ми пращат пари от чужбина по нея... И като цяло това... Бях чел условията на ДСК , но ме интересува и вашето мнение какво е, понеже съм сигурен, че има хора тук , по-навътре в нещата...
П.С. Тъй като има определени карти за определена възраст, на 18 съм
П.С.2 Благодаря предварително на отзовалите се
П.С. Тъй като има определени карти за определена възраст, на 18 съм

П.С.2 Благодаря предварително на отзовалите се

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
ПИБ дебитна карта
няма такси и такива глупости, парите ти стоят като на влог и имат 3% лихва, мисля че е супер
няма такси и такива глупости, парите ти стоят като на влог и имат 3% лихва, мисля че е супер

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
520i написа:Виза Електрон от Райфайзен банк

1. Всяко теглене на пари от банкомат на друга банка е 70 ст.....ако е банкомат на Раифайзен 0.20 ст. (за сведение в ПИБ е 20 ст от банкомат на друга банка и БЕЗ пари от техните)
2. От картова сметка НЕ може да се тегли на гише от самата банка

3. Електронното им банкиране е с толкова хиляди изисквания и документация която трябва да се попълва, че нервите ми стигнаха само да си извадя Read-only account. Демек не мога да правя преводи, а само да си преглеждам сметката. е мерси ....за какъв х*й ми е тогава.
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Висаелектрон на Булбанк
Ако внасяш на каса в техен клон е бързо и не се иска да пишеш платежно нареждане ако си титуляра, демек картата да е на твое име, както и не се взима такса за внасянето в случая и всичко става само с лична карта(мисля, че и при другите банки би трябвало да е така). Тегленето с висаелектрон става от всеки банкомат и безплатно ако е на булбанк АТМа. Лесно на място в клона където е извадена картата се трансферират пари от влог към карта пак без да се налага да се пишат много бумащини
. Парите стигат в картата след около 2 часа от внасянето на каса и т.н.

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Един глас и от мен за ПИБ-вече имат и опцията он-лайн да си проверяваш сметките,което мисля е супер!
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
speeder88 написа:ПИБ дебитна карта

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Картата ти е само една - Visa Electron. Още повече щом ти трябва за интернет. Останалите карти не важат в интернет. Говоря ти за българските измислици от типа "еди-си-каква" дебитна карта - Дайнърс клуб, ПИБ и т.н.
Банката няма особено значение, стига да са изгодни условията. Без такси за транзакции в интернет, възможност за интернет/смс проверка на транзакциите. При теглене - безплатно от банкомати на банката и такса, не по-голяма от 0.50лв. за теглене от банкомати на чужди банки. Зависи и с колко пари ще разполагаш в картата де.
Всичките ми карти са на ЦКБ, поради изгодни условия и доста познати там.
Банката няма особено значение, стига да са изгодни условията. Без такси за транзакции в интернет, възможност за интернет/смс проверка на транзакциите. При теглене - безплатно от банкомати на банката и такса, не по-голяма от 0.50лв. за теглене от банкомати на чужди банки. Зависи и с колко пари ще разполагаш в картата де.
Всичките ми карти са на ЦКБ, поради изгодни условия и доста познати там.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
martin_g60 написа:Един глас и от мен за ПИБ-вече имат и опцията он-лайн да си проверяваш сметките,което мисля е супер!
Колега, би ли споделил къде и как може да се проверят преводите по сметката в ПИБ, че нещо не го видях в сайта им, а тази опция доста ще ме улесни

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Archangel написа:Картата ти е само една - Visa Electron. Още повече щом ти трябва за интернет. Останалите карти не важат в интернет.
Аз имам Visa Electron от ОББ и ми казаха, че не можело да се пазарува в интернет с нея.

X-citer написа:martin_g60 написа:Един глас и от мен за ПИБ-вече имат и опцията он-лайн да си проверяваш сметките,което мисля е супер!
Колега, би ли споделил къде и как може да се проверят преводите по сметката в ПИБ, че нещо не го видях в сайта им, а тази опция доста ще ме улесни
това е електронно банкиране за което се изисква активиране на място в банката, абонамент за определени опции и ежемесечна такса за тях

Мъжът струва точно толкова,
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Аз също съм твърдо за ПИБ
Имам 2 карти от там, Виса Електрон и Маестро.
До сега проблеми не съм имал и нещо много важно, главните клонове на банката работят и в СЪБОТА до обяд
Простно не можете да си представите какво удобство е да ти трябват пари спешно и да можеш да ги получиш когато си поискаш

Имам 2 карти от там, Виса Електрон и Маестро.
До сега проблеми не съм имал и нещо много важно, главните клонове на банката работят и в СЪБОТА до обяд

Простно не можете да си представите какво удобство е да ти трябват пари спешно и да можеш да ги получиш когато си поискаш

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
martin_g60 написа:Един глас и от мен за ПИБ-вече имат и опцията он-лайн да си проверяваш сметките,което мисля е супер!
Аз с мойта залагам в спортингбет през интернет - удобна работа!

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3