Не на войната по пътищата
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Не на войната по пътищата
Искам да кажа, че клипчето е много тъжно... Искам да разбера какво мислите за това клипче. Трябва ли да се правим на гъзари с нашите коли пред приятелите си или някои мацки на пътя?...........
http://www.vbox7.com/play:cb758a54
Тъй като съм нов в този форум, искам да се извиня предварително, ако някой преди е публикувал това клипче във форума. Благодаря ви за разбирането
http://www.vbox7.com/play:cb758a54
Тъй като съм нов в този форум, искам да се извиня предварително, ако някой преди е публикувал това клипче във форума. Благодаря ви за разбирането

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Тия клипчета са пускани доста пъти...Дано да има ефект,макар че ме съмнява -като се има предвид народопсихологията
П.П. От аватара и подписа ти определено се замисля човек

П.П. От аватара и подписа ти определено се замисля човек

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Не е лошо и в Голф форума нкой с регистрация да го пусне за опресняване на знанията. Казвам го с пристрастие, защото преди една семица един класик с Двойка щеше да ме нацели челно на завой в момент когато возех цялото си семейство. Та както е тръгнало някой да го пусне и във форума на японските миксери(Хонда Сивик), защото като че ли напоследък те заместват Голфовете по простотия. Иначе няма лошо, че се пуска това клипче през определен период от време, така не го забравяме и внимаваме по пътищата.
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
ukelichko написа:Не е лошо и в Голф форума нкой с регистрация да го пусне за опресняване на знанията. Казвам го с пристрастие, защото преди една семица един класик с Двойка щеше да ме нацели челно на завой в момент когато возех цялото си семейство. Та както е тръгнало някой да го пусне и във форума на японските миксери(Хонда Сивик), защото като че ли напоследък те заместват Голфовете по простотия. Иначе няма лошо, че се пуска това клипче през определен период от време, така не го забравяме и внимаваме по пътищата.
Клипчето е уникално нека хората който немогат да карат да се замислят и да си купят колело !!!
не само хондаджийте и голфаджийте са малумни вече имам чуството че 90% от шофьорите са неадекватни и секи кара за него си само като им видя тъпите мутри ми става ясно кой що за стока е

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Войната по пътищата няма да спре от безброй рекламни кампании, колкото и да е гадно трябва да измрат самоубийците и понеже сме с отрицателен прираст на населението лека полека ще затихне войната по пътищата. Тва не начина, друг няма!
П.С. Миналата неделя на връщане към София по АМ Тракия към 20-21 часа аз карах със 140 и единствено тировете бяха по бавни от мен, скорост под 180 нямаше, а 80% от автомобилите се караха на 5 или 6-та миг преди да ги спре прекъсвача. Единствения самоубиец да кара толкова бавно явно бях аз и рискувах да ме отнесат всеки един момент застигащите ме, но те бяха "РАЗУМНИ" и културно ме изпреварваха или през аварийната лента или през тревата отдясно, ако няма канафка. Лява лента беше забранена за автомобили, които не могат да вдигат поне 250, а карането на дълги е задължително.
П.С. Миналата неделя на връщане към София по АМ Тракия към 20-21 часа аз карах със 140 и единствено тировете бяха по бавни от мен, скорост под 180 нямаше, а 80% от автомобилите се караха на 5 или 6-та миг преди да ги спре прекъсвача. Единствения самоубиец да кара толкова бавно явно бях аз и рискувах да ме отнесат всеки един момент застигащите ме, но те бяха "РАЗУМНИ" и културно ме изпреварваха или през аварийната лента или през тревата отдясно, ако няма канафка. Лява лента беше забранена за автомобили, които не могат да вдигат поне 250, а карането на дълги е задължително.

obi_fix написа:ukelichko написа:Не е лошо и в Голф форума нкой с регистрация да го пусне за опресняване на знанията. Казвам го с пристрастие, защото преди една семица един класик с Двойка щеше да ме нацели челно на завой в момент когато возех цялото си семейство. Та както е тръгнало някой да го пусне и във форума на японските миксери(Хонда Сивик), защото като че ли напоследък те заместват Голфовете по простотия. Иначе няма лошо, че се пуска това клипче през определен период от време, така не го забравяме и внимаваме по пътищата.
Клипчето е уникално нека хората който немогат да карат да се замислят и да си купят колело !!!
не само хондаджийте и голфаджийте са малумни вече имам чуството че 90% от шофьорите са неадекватни и секи кара за него си само като им видя тъпите мутри ми става ясно кой що за стока е
Taка е, по-малко отвсякога колата е определяща. Олигофрени има във всякакви автомобили!

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Клипчето е доста въздействащо и е пускано много пъти но не всички мислят еднакво и може би ще мине доста време за да станем европейци във всяко едно отношение.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Без да споря с предходно писалите искам да кажа че адски ме дразни натрапването на въпросния израз "войната по пътищата". Не че няма маса идиоти които са за затвора, но чрез този израз вината за катастрофите и смъртността по пътищата някак много удобно се вменява само на шофьорите.
Истината е по-различна и без да съм експерт все пак съм понатрупал километри из Европа и няма как да не ми направи впечатление огромната разлика в качеството на пътищата, маркировката, сигнализацията и организацията на движение тук и там. Без да преувеличавам смятам, че поне 50% от ПТП-тата са следствие от почти пълната липса на адекватни пътища и всичко останало свързано пряко и косвено с автомобилите и движението у нас. От начина за получаване на книжки през годишните прегледи, корупцията на КАТ и т.н.
За това вина има държавата и не ми е никак приятно, нито е в общ интерес да се прехвърля вината за всичко само върху бедната шофьорска глава.
Много е лесно и евтино така, но истинския виновник за ситуацията е държавата и докато тя не си свърши работа както трябва хора ще умират в катастрофи.
Истината е по-различна и без да съм експерт все пак съм понатрупал километри из Европа и няма как да не ми направи впечатление огромната разлика в качеството на пътищата, маркировката, сигнализацията и организацията на движение тук и там. Без да преувеличавам смятам, че поне 50% от ПТП-тата са следствие от почти пълната липса на адекватни пътища и всичко останало свързано пряко и косвено с автомобилите и движението у нас. От начина за получаване на книжки през годишните прегледи, корупцията на КАТ и т.н.
За това вина има държавата и не ми е никак приятно, нито е в общ интерес да се прехвърля вината за всичко само върху бедната шофьорска глава.
Много е лесно и евтино така, но истинския виновник за ситуацията е държавата и докато тя не си свърши работа както трябва хора ще умират в катастрофи.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Прав си.
Само да допълня, че в Германия например с удоволствие се кара според правилата докато у нас това е мазохизъм и дори е опасно.
Поставени в човешки условия с лекота и без излишни нерви се шофира и дори толерантността е друга, а тук сме оставени да се оправяме едва ли не по законите на джунглата и друсаме нерви което няма как да не се отразява.
Само да допълня, че в Германия например с удоволствие се кара според правилата докато у нас това е мазохизъм и дори е опасно.
Поставени в човешки условия с лекота и без излишни нерви се шофира и дори толерантността е друга, а тук сме оставени да се оправяме едва ли не по законите на джунглата и друсаме нерви което няма как да не се отразява.
NeoPrint написа:Прав си.
Аз пък напук на това ти твърдение забелязвам увеличение в броя хора, които карат по правилата, че дори и бавно, не бързайки за никъде, именно с 5та серия BMW-та е34 е39.
Но то си е и до манталитет. Но определено като видя някои марки и модели коли знам какво да очаквам от шофьорите им и обикновено съм доста прав.
Защото какъвто ти е стила на каране, такава кола ще си купиш. И обратното.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
obi_fix написа:ukelichko написа:Не е лошо и в Голф форума нкой с регистрация да го пусне за опресняване на знанията. Казвам го с пристрастие, защото преди една семица един класик с Двойка щеше да ме нацели челно на завой в момент когато возех цялото си семейство. Та както е тръгнало някой да го пусне и във форума на японските миксери(Хонда Сивик), защото като че ли напоследък те заместват Голфовете по простотия. Иначе няма лошо, че се пуска това клипче през определен период от време, така не го забравяме и внимаваме по пътищата.
Еее чак пък малоумни

Поздрави!!!
THINK POSITIV
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2