Цените падат
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Цените падат
ей сега се ровя в мобилето и попадам на БМВ 2003 година комби-150 коня Е46 ,обаждам се и се оказва реална обявата,малко да се замислят колегите с Е36 и Е46 за сумите дето са обадили за техните
вмизате в мобилете и пишете БМВ 320 2003 година и пишете до 7000 х.лева
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Теб май нещо те е заболяла главата или не си се наспал.... кат почнете с тия "изявления" и "разсъждения" и човек да се чуди как да реагира...
"една птичка пролет не прави"

"една птичка пролет не прави"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Цените падат
Е.Димитров написа:ей сега се ровя в мобилето и попадам на БМВ 2003 година комби-150 коня Е46 ,обаждам се и се оказва реална обявата,малко да се замислят колегите с Е36 и Е46 за сумите дето са обадили за техните

Емо я си кажи чия кола дебнеш у форума?

Стреляй направо, че така ако чакаш всички да се замислят...

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: Цените падат
Е.Димитров написа:ей сега се ровя в мобилето и попадам на БМВ 2003 година комби-150 коня Е46 ,обаждам се и се оказва реална обявата,малко да се замислят колегите с Е36 и Е46 за сумите дето са обадили за техните
Определено нещо не я схващам тази тема.
Цената я определя ПРОДАВАЧА

Всеки сам си преценява за колко ще си продаде колата

Още повече хубавите коли са си СКЪПИ. Винаги е било така, и така ще бъде. Хубаво, гледано и поддържано Е36 струва повече от тоя варел на снимката.
Но май като гледам е по-добре да купиш кола, да я скъсаш от каране и никаква поддръжка и да я продадеш на "ценители" като теб

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
че моята за колко мислите че си я взех,верно че една птичка пролет не прави,но пък не мисля че някой си купува коли именно от тукашният под-форум за продажби,никого не визирам,но се появяват едни цени на автомобили дето и нови не са стрували толкова...
Абе как и да е,не искам да си я купувам защото вече имам такава и още една друга-чорба няма да си правя,само споделям и правя услуга на хора които искат да карат подобен автомобил че би могло да се намери и за далеч по-ниска цена
п/п
Към колегата по-горе,
Бе къде виде варел,на снимката изглежда добре,освен това аз моята я взех за подобна цена(по-ниска) от италия,и мога да ти кажа че не само беше сменена ходовата част,не само беше сменен и катализатора,ами е в безупречен вид,имаше леко ударен калник(които още не съм оправил-просто нямам време)
и как и да е,само споделям,боли ме кой каква кола си купува,само дето балъците малко поумират напоследък
Абе как и да е,не искам да си я купувам защото вече имам такава и още една друга-чорба няма да си правя,само споделям и правя услуга на хора които искат да карат подобен автомобил че би могло да се намери и за далеч по-ниска цена
п/п
Към колегата по-горе,
Бе къде виде варел,на снимката изглежда добре,освен това аз моята я взех за подобна цена(по-ниска) от италия,и мога да ти кажа че не само беше сменена ходовата част,не само беше сменен и катализатора,ами е в безупречен вид,имаше леко ударен калник(които още не съм оправил-просто нямам време)
и как и да е,само споделям,боли ме кой каква кола си купува,само дето балъците малко поумират напоследък

Последна промяна Е.Димитров на 19 Авг 2009, 12:26, променена общо 1 път
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Stanchev написа:ми дай да купим твоята на 6000 лв
моята не се продава,предлага ли са ми но аз съм си я взел за мен,не съм търговец
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Е.Димитров написа:Stanchev написа:ми дай да купим твоята на 6000 лв
моята не се продава,предлага ли са ми но аз съм си я взел за мен,не съм търговец
ами как тогава направи това заключение, че цените падат?
като си пуснеш колата за продан и кажеш, момчета понеже цените падат продавам си колата на 5000лв ще се съглася с теб

за справка си отвори аутоскаут24.де или мобиле.де задай същите параметри и гледай от колко и до колко стигат

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ако беше Е36-320 цената щеше да е по- висока, понеже те бягат повече
Сега сериозно-явно колата има някакъв сериозен дефект, за да я "подаряват" така, реалната цена е поне 2 пъти колкото тази в обявата, ако говорим за запазен автомобил.

Сега сериозно-явно колата има някакъв сериозен дефект, за да я "подаряват" така, реалната цена е поне 2 пъти колкото тази в обявата, ако говорим за запазен автомобил.
Никой не мое ма връне на селу!
- stillo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Cabrio с M52B28
- Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен
То пък много хубаво че цените на колите падат така рязко....
иначе тая обява ми изглежда много съмнителна....никой ли още не е ходил да я види колата...та да каже за кво става реч...
иначе тая обява ми изглежда много съмнителна....никой ли още не е ходил да я види колата...та да каже за кво става реч...
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
stillo написа:То пък много хубаво че цените на колите падат така рязко....
Аз се обадих и човека отсреща каза че всичко и било на ред,била в димитровград,верно е че докато не се види-не се знае каква е работата ,но в италия има автомобили от нашата марка и специално Е46 които могат да се вземат на 2-3к евро и то в добро състояние
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4