Гражданите ще могат да следят в интернет работата на КАТ
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Гражданите ще могат да следят в интернет работата на КАТ
horizont.bnr.bg
Гражданите вече ще могат да следят в интернет как върви работата в столичния КАТ. Новият интернет портал позволява в реално време да се следят електронните табла в салона, обясни Минко Лазаров, управител на фирмата, разработила системата. Минко Лазаров: Уебадресът на страницата е www.i-kat.org. Набирате го, в менюто има камери. Отивайки на меню „камери” вече може да видите двете табла, като има вариант във флаш и има вариант в стационарни страници от гледна точка на това, че все още не всички телефони и компютри поддържат флаш плейъри. При стационарната страница сами трябва да си рифрешвате на определено време екрана, докато при мобилната флаш версия това нещо автоматично се случва. Вие просто наблюдавате таблото, което ви е необходимо. Системата ще бъде доразвита до края на годината. Предвижда се запазването на ред за административните услуги в КАТ да става чрез интернет или чрез есемес.
--реализирани са с камера от оптична мишка 
Гражданите вече ще могат да следят в интернет как върви работата в столичния КАТ. Новият интернет портал позволява в реално време да се следят електронните табла в салона, обясни Минко Лазаров, управител на фирмата, разработила системата. Минко Лазаров: Уебадресът на страницата е www.i-kat.org. Набирате го, в менюто има камери. Отивайки на меню „камери” вече може да видите двете табла, като има вариант във флаш и има вариант в стационарни страници от гледна точка на това, че все още не всички телефони и компютри поддържат флаш плейъри. При стационарната страница сами трябва да си рифрешвате на определено време екрана, докато при мобилната флаш версия това нещо автоматично се случва. Вие просто наблюдавате таблото, което ви е необходимо. Системата ще бъде доразвита до края на годината. Предвижда се запазването на ред за административните услуги в КАТ да става чрез интернет или чрез есемес.

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
какво да им гледаме на таблата? да снимат гишетата, вместо да си правят мохабет да бачкат
това трябва да се случи във всички държавни инстанций, нема да им плащаме да си лафят

това трябва да се случи във всички държавни инстанций, нема да им плащаме да си лафят

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- orange yellow
- Потребител
-
- Кара: 320d
http://www4.fsc.bg/insn/Search.aspx
дава инфо за гражданска отговорност;) по рама или рег.номер, задаването на номера трябва да е на латиница иначе не става
дава инфо за гражданска отговорност;) по рама или рег.номер, задаването на номера трябва да е на латиница иначе не става
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
А афишираха как на тази страница ще може да се прверяват точки, да се плащат задължения през нея и максимално да се облекчи посещението в КАТ... А тя каква стана - пропаганда за вдигане на глобите, от там и рушветите, нищо повече. Жалко, тъкмо реших, че нещо може да се промени към добро в Дървеница 

Never mistake motion for action...
- orange yellow
- Потребител
-
- Кара: 320d
Leon написа:А афишираха как на тази страница ще може да се прверяват точки, да се плащат задължения през нея и максимално да се облекчи посещението в КАТ... А тя каква стана - пропаганда за вдигане на глобите, от там и рушветите, нищо повече. Жалко, тъкмо реших, че нещо може да се промени към добро в Дървеница
според мен работят по сайта и е въпрос на време, съмнява ме след като са го обявили после да се откажат..все пак е в техен интерес по един или друг начин да си съберат глобите;п
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Тия камери за таблата са интересни за хора от района(като мен), които честичко се явяват в КАТ -
Примерно аз мога да отида за преиздаване на книжка, да си взема номерчето и да се прибера до нас, да си пийвам кафенце сутринта и да следя на камерите колко остава до моя ред. Вместо да чакам 3 часа
Примерно аз мога да отида за преиздаване на книжка, да си взема номерчето и да се прибера до нас, да си пийвам кафенце сутринта и да следя на камерите колко остава до моя ред. Вместо да чакам 3 часа

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
Принципно ми се вижда адски тъпа идея , както каза колегата по-горе
Едно обаче ми хареса от целият проект - това е песента която са избрали за сайта си
баси и тъпото,по добре да сложат камерите дето са по улиците,по-забавно ще е
Едно обаче ми хареса от целият проект - това е песента която са избрали за сайта си
и особено черната Е36-цаWelcom to Bulgaria and have a nice път!

10 мнения
• Страница 1 от 1