19.19 s на 200 м спринт- Юсеин Болт!!!
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
19.19 s на 200 м спринт- Юсеин Болт!!!
Това момче пише история!!!! Той не е човек
. Просто онемях при това бягане!!!!

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
И от тази химия някой от пътите в който се опитва да подобри рекорда си,така хубаво ще му се пръсне сърцето.Всичко е химия,и дори сега да е на върха след време,ще съжалява.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
alx написа:най-обичам някой да прави история която не ме касае по никакъв начин...
единствената полза е в напредъка на химията която сега ще трябва да се напъне да му разгадае с какво се е назобил...
Ти го каза, че българина е мнителен. Щом някой постигнал нещо повече от обикновеното, начи има нещо гнило

Че е зобил няма съмнение, но не е редно да отричаме и къртовския труд, лишения и талант за да бъдеш СВЕТОВЕН ШАМПИОН.
bmw520i5063 написа:И от тази химия някой от пътите в който се опитва да подобри рекорда си,така хубаво ще му се пръсне сърцето.Всичко е химия,и дори сега да е на върха след време,ще съжалява.
По-добре да съжалява, че е умрял в името на нещо, а не защото е бил наркоман, алкохолик или най-обикновена дроб сърма. Обзалагам се, че сърцето му е и ще бъде в много по-добра форма, отколкото на много от нас

аз съм ужасно мнителен и не го крия. по-скоро съм.. предпазлив - трудно и бавно си формирам мнение за каквото и да е било. но при мене е професионална деформация и мисля, че ми е простено
а за хюсейн- просто не ме интересува защото неговото постижение няма никакво отражение върху моето битие. един вид- гледам си в моята паничка защото нито е българин, нито съм заложил пари на него, нито ми е приятел. постижението му е впечатляващо, но безполезно за мене и тези около мене.

а за хюсейн- просто не ме интересува защото неговото постижение няма никакво отражение върху моето битие. един вид- гледам си в моята паничка защото нито е българин, нито съм заложил пари на него, нито ми е приятел. постижението му е впечатляващо, но безполезно за мене и тези около мене.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
nigh7lif3 написа:Скоро имаше една тема за думите, характеризиращи българите, като народ....Направо ги препотвърдихте. Жалко, че докато някой си скъсват задника за да постигнат нещо, което наистина ще се помни винаги, други само знаят да плюят и да омаловажават всичко! Жалко найстина
не. просто има хора които гледат напред и не се разсейват с неща които не ги касаят. брой ме за един от тях...
а ако бях "истински" българин, щях да ходя да го спъна на финала...
надявам се разбираш разликата.
да не говориме че когато в един "стар" спорт които е оптимизиран отвсякъде и става въпрос за стотни от първия до втория... някой дръпне 10 метра от най-силните на света и то само за 200 метра- такова животно няма. това е все едно във ф1 победителя да затвори втория със една обиколка. затова и съм песимистичен (от чисто научно-популярна страна) за реалноста на резултатите му.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:nigh7lif3 написа:Скоро имаше една тема за думите, характеризиращи българите, като народ....Направо ги препотвърдихте. Жалко, че докато някой си скъсват задника за да постигнат нещо, което наистина ще се помни винаги, други само знаят да плюят и да омаловажават всичко! Жалко найстина
не. просто има хора които гледат напред и не се разсейват с неща които не ги касаят. брой ме за един от тях...
а ако бях "истински" българин, щях да ходя да го спъна на финала...
надявам се разбираш разликата.
да не говориме че когато в един "стар" спорт които е оптимизиран отвсякъде и става въпрос за стотни от първия до втория... някой дръпне 10 метра от най-силните на света и то само за 200 метра- такова животно няма. това е все едно във ф1 победителя да затвори втория със една обиколка. затова и съм песимистичен (от чисто научно-популярна страна) за реалноста на резултатите му.
като не те касае, защо коментираш за химията, май си сложил пари на някой от другите

сравнението с ф1 не е много правилно... както писах по-горе и физиката му, и техниката му много превъзхождат тези на опонентите,
ако си се занимавал с лека атлетика мисля, че е очевидно....
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
браво беее!!!евала!!
то понеже нали тука сичко ни касае директно ,та и мнението на некои не ни касае!
евала на болт! такова бягане просто не се гледа често!
а особено много ни касае кой как мислел ,че влияе химията на глобалното затопляне!
още веднъж -евала на човека! върховно бягане! ако е зимал -да го хванат,ако не го -затвара им устите с дългия си крак!!!
то понеже нали тука сичко ни касае директно ,та и мнението на некои не ни касае!
евала на болт! такова бягане просто не се гледа често!
а особено много ни касае кой как мислел ,че влияе химията на глобалното затопляне!
още веднъж -евала на човека! върховно бягане! ако е зимал -да го хванат,ако не го -затвара им устите с дългия си крак!!!
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2