Кола за скрап
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Кола за скрап
Колеги имам една фиеста която трябва да дам за желязо,понеже седи вече 4-5 години и само пречи.
Интересува ме коя фирма дава прилични пари и идва на място да прибира старите коли?
Някои ако е запознат и има телефони ще съм му много благодарен!!!
Интересува ме коя фирма дава прилични пари и идва на място да прибира старите коли?
Някои ако е запознат и има телефони ще съм му много благодарен!!!
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
само баи манго може ти помогне

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Чича ти Гугъл .....
Аз там си намерих най-добрата оферта .... за мерца
На една морга го дадох ...,но има и обяви за скрап
Само дето не мога да се сетя телефона,но на едно място ми даваха близо 300 лв.,като не ги интересува какво има по колата ....

Само дето не мога да се сетя телефона,но на едно място ми даваха близо 300 лв.,като не ги интересува какво има по колата ....
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Louis написа:дай да и направим един тотализейшън он-оффроуд тест нейде из баирите ако пали и върви![]()
пък после по моргите
Е аз я бях дал на брат ми да се вози и той се е погрижил подобаващо

Само карбуратор и трябва и е огън!
Гледах досега обяви в гугъл за скрападжии и искат със записване за след 1 седмица

Няма ли някои които се занимава с това или има познат?
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
- Банго
- младши ентусиаст
-
аб ети луд ли си кои е фалирал миналата седмица върнах една кола в надин обади ми се да ти дам телефона 

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
cherveia написа:аб ети луд ли си кои е фалирал миналата седмица върнах една кола в надин обади ми се да ти дам телефона
Даваи телефона!
11 мнения
• Страница 1 от 1