Форум ****

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Форум ****

Мнение от Acceleration » 25 Авг 2009, 11:03

Здравейте колеги мобиле има вече форум http://******.bg/ , ако имате желание и време можете да попълните малко информация за автомобилите (било тя история за някой модел или марка или технически данни или често срещани проблеми) за тези които са тръгнали да си купуват коли, а нямат и идея за какво става въпрос! Благодаря предварително ! :wink:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acceleration » 25 Авг 2009, 11:13

Идеята е да се вържат обявите за колите с полезна информация за всяка една от тях, а и ще си е с пълната функционалност на голям авто форум ( не само авто де :) ). И за това реших първо да пусна тук темата да видя какви ще са отзивите и дали ще има малка помощ от колегите по автофорумите :)

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 25 Авг 2009, 11:47

ми...хубаво де, дано да излезе нещо от това :P
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acceleration » 25 Авг 2009, 11:51

ако имате някакви предложения също за кусури за изчистване можете да ги споделяте, както се забелязва е чисто новичък :D аз почнах да слагам вече по някоя и друга статиика :) от тук

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 25 Авг 2009, 12:28

И аз се регнах :D
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acceleration » 25 Авг 2009, 12:41

Благодаря предварително колеги ! :) :clap:

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 25 Авг 2009, 13:07

Е как може да правите такива шашми? Защо из форума няма препрадки към moblie.bg а към някъв друг сайт?
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acceleration » 25 Авг 2009, 13:11

той попринцип още не е пуснат за реклама :) в момента правиме предпремиера :D и въпроса е да сложиме нещо вътре да е някакво начало :) мисля че утре другиден вече ще е пуснат за реклама

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 25 Авг 2009, 13:13

Acceleration написа:той попринцип още не е пуснат за реклама :) в момента правиме предпремиера :D и въпроса е да сложиме нещо вътре да е някакво начало :) мисля че утре другиден вече ще е пуснат за реклама
В смисъл правите си реклама на гърба на mobile.bg
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acceleration » 25 Авг 2009, 13:22

LizarD написа:
Acceleration написа:той попринцип още не е пуснат за реклама :) в момента правиме предпремиера :D и въпроса е да сложиме нещо вътре да е някакво начало :) мисля че утре другиден вече ще е пуснат за реклама
В смисъл правите си реклама на гърба на mobile.bg

не имам предвид че още не е добавен в сайта мобиле че има такъв форум :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acceleration » 25 Авг 2009, 15:05

Иначе какво Ви е мнението за форума как е като дизайн като подредба? Аз имам една идея да има реклама на всеки автофорум в раздела на марката, какво ще кажете ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 25 Авг 2009, 15:19

Acceleration написа:Иначе какво Ви е мнението за форума как е като дизайн като подредба? Аз имам една идея да има реклама на всеки автофорум в раздела на марката, какво ще кажете ?

Ще започна с малко градивна критика :mhihi:
Емот иконките не ми допадат и ми се вижда малко претрупано.

ПС Сигурно защото още не съм свикнал,иначе е добре.

Успех!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acceleration » 25 Авг 2009, 15:24

той уж е последната версия на phpBB ама нещо верно са малко емотиконите и ме изнервят иконите на мнението или темата, ама тряя да се консултирам с шефа за всяко нещо да няма санкция :D

Слави
Аватар

Мнение от © » 25 Авг 2009, 20:07

Acceleration написа:ако имате някакви предложения също за кусури за изчистване можете да ги споделяте, както се забелязва е чисто новичък :D аз почнах да слагам вече по някоя и друга статиика :) от тук

Колега не е ли редно първо да попиташ авторите на темите от тук дали може да бъдат копирани в твоя форум преди да ги пействаш там?
На мен това въобще не ми харесва, предполагам и на тях
Да не говорим, че си правиш напълно безплатна реклама на своя форум тук и съм сигурен, че не си съгласувал това с никой

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Авг 2009, 20:38

Ae аз си мисля, че изобщо всичко написано на "територията" на bmwpower-bg.net е с авторско право към този сайт и не може да бъде копирано без разрешение... в предвид това тук:

"2. Информация от сайта и форума може да бъде цитирана без съгласие от страна на www.bmwpower-bg.net, като задължително трябва да се упомене източника на тази информация, в случая сайтът на www.bmwpower-bg.net и източникът (авторът), като ако информацията се цитира в интернет, трябва да бъде придружена и с хиперлинк към сайта на www.bmwpower-bg.net.
Всички останали случаи на ползване на информация от този сайт, без изричното писмено съгласие на www.bmwpower-bg.net, е напълно забранено; представлява нарушение на чл. 97 от Закона за авторско право и сродните му права и ще бъде преследвано. "

Не знам Acceleration как прави подобни "изпълнения" без дори за малко да се е запознал за кво иде реч...

P.S. предполагам е имало вариант да се ползват ОЩЕ ПО-МАЛКИ букви за изписването на "извадено от bmwpower-bg.net", а след като е речено да се изпише, поне да се добави "...без разрешението нито на Администраторите на форума/сайта, нито на автора на темата..."

Следваща

Назад към Извън Темата