Кофти случка
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Кофти случка
Здравейте, колеги! Днес пътувам от Широка лъка ( много красиво място ) към Хасково. Пътят не е много хубав, затова и не карам бързо(макар, че ми се налагаше), а зад мен едно рено, новичко( около 2000г.). Стигаме до права отсечка и пича натиска да ме изпревари. Понеже няма коли пред нас, не намалям много скороста, а по едно време чувам свирене като от руски чайник зимно време в Сибир
. Поглеждам към реното и гледам
задна дясна гума задържа и вече син пушек, а пича вътре не усеща. Изпревари ме, мигам му с дългите и му ръкомахам да намали, оня не гледа явно. После тръгна да изпреварва и още една кола пред мен, като при маневрата гумата му гръмна. И къде да отидат малките парчета, в моето стъкло. Сега има две люспи на стъклото, а реното леко се завъртя, и момчето спря и излезе да види кво е станало
. Сега погледнах и за други щети - няма, за щастие. Как не направи ПТП не знам.

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Ryapoff написа:Бе то задно, че няма - няма, ама много грозно стоят тези люспи на стъклото.
КОлега, гледам че си от Хасково. Пловдив не ти е много далече. Пещерско шосе посока Хирургиите -подминаваш ги и има една бензиностанция на ''ЕКО'' .Завиваш преди нея в дясно по един път и след като караш около 100 м, асвалта свършва и има един черен път ,а на ъгъла един висок орех .Тръгваш по черният път и си при човека, който ще ти оправи стъклото срещу скромната сумичка от няколко лева...
АКо имаш автокаско, направо си го пиши щета и си сменяй стъклото ..
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Люспи или олюпено, не разбрах?
Олюпеното мисля, че се коментираше в една тема как се запълва с някакъв полимер и не си личи. Питай в някоя фирма, която се занимава с автостъкла.
Олюпеното мисля, че се коментираше в една тема как се запълва с някакъв полимер и не си личи. Питай в някоя фирма, която се занимава с автостъкла.
Последна промяна Archangel на 25 Авг 2009, 22:20, променена общо 1 път
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Класика, едно време на Витоша гледам едно рено с блокирала задна гума, пак ново беше... Махаме му на човека а той вика, че това му била екстрата и псува ....
Мерси за информацията, скоро имам път към София, сигурно ще мина. Отлюпено парче от стъклото. Дупката е 4мм х 3мм. Дълбоко 1мм. Не е болка за умиране, но си личи.sineok_pi4_ написа:Ryapoff написа:Бе то задно, че няма - няма, ама много грозно стоят тези люспи на стъклото.
КОлега, гледам че си от Хасково. Пловдив не ти е много далече. Пещерско шосе посока Хирургиите -подминаваш ги и има една бензиностанция на ''ЕКО'' .Завиваш преди нея в дясно по един път и след като караш около 100 м, асвалта свършва и има един черен път ,а на ъгъла един висок орех .Тръгваш по черният път и си при човека, който ще ти оправи стъклото срещу скромната сумичка от няколко лева...
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Тия французи измислиха френската любов-ОК, ама с тия напъни да правят коли...рено се римува с...да не казвам какво
Колега, сменяй целято стъкло, защото ми се струва, че една такава шупла може да почне да ре разраства и така или иначе стъклото ще ходи в контейнера.

Никой не мое ма връне на селу!
- DriftKing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 `98
sineok_pi4_ написа:Ryapoff написа:Бе то задно, че няма - няма, ама много грозно стоят тези люспи на стъклото.
и аз съм ходил на един приятел стъклото беше тръгнало и пича за 3-4лв го оправи и оттогава никакви проблеми..... така че ако имаш път към пловдив това в човека...

11 мнения
• Страница 1 от 1