Мениджмънт на жилищна сграда

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мениджмънт на жилищна сграда

Мнение от Penchev » 25 Авг 2009, 21:23

Здравейте , искам да запитам тези от вас , които живеете в кооперации/жилищни блокове и ползвате услугите на т.нар. пропърти мениджмънт компании кой от коя компания е доволен и съответно какво се заплаща на квадратен метър от РЗП на сградата ?

С останалите ми съкооператори сега се налага да потърсим и съберем оферти за блока в който живея за това една фирма да се грижи за денонощна охрана , озеленяване на двора , поддържане на чистота в общите части на сградата включая гараж и останалите функции ,които по панелките ги изпълняват домоуправителите а при нас просто няма кой да се занимава с тези работи.

Знам със сигурност ,че можете да ми дадете насоки много ще съм ви благодарен да ме информирате с информация по темата :D

Георги Пенчев
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 25 Авг 2009, 23:02

Това в България ли? : )))

А иначе по темата - не съм чувал за такова нещо, а живея в огромен блок, просто повечето неща са под контрола на Управителен Съвет на блока, а за фирми не съм чувал.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от PLUX » 25 Авг 2009, 23:07

Колега, ние ползваме услигите на http://elsika-bg.com/. Не мога да ти кажа точни цени, но знам, че при проучването което правихме те държаха най-ниски цени. Мисля, че предлагат всичко което те интересува. Иначе сме много доволни от услугите на фирмата.

Поздрави!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Авг 2009, 9:31

PLUX написа:Колега, ние ползваме услигите на http://elsika-bg.com/. Не мога да ти кажа точни цени, но знам, че при проучването което правихме те държаха най-ниски цени. Мисля, че предлагат всичко което те интересува. Иначе сме много доволни от услугите на фирмата.

Поздрави!

Колега ,много благодаря за информацията :) Ще се свържа с тях да ми изготвят оферта и да видим какво решение ще се вземе на следващото общо събрание.

Ако още някой има опит нека сподели ,много благодаря предварително :D

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 26 Авг 2009, 21:43

Още едни такива: http://www.dobritesasedi.bg/.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 26 Авг 2009, 22:57

Нашата компания го прави за един комплекс в София: София Хаус
Предлагаме 24ч охрана, професионален озеленител, грижим се за басейна, почистваме и т.н.
В момента сме в процес да поемем и втори комплекс: Маунтайн&Гардън Вю.....

Ако искаш ми пиши на ivan@ibdbg.com или на 0878280238

Иван Игнатов
Апартмънт Сълюшънс ЕООД

Назад към Извън Темата