Застраховка за е36
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- mastersa6o
- Потребител
-
Застраховка за е36
Мамчета колко горе доло ви е застраховката за е36 между 94-та и 96-та година? И има ли разлика в цената, в зависимост дали е за компакт, купе или седан. Също при кои застрахователи си правите каско и защо? 

- hakerov
- Потребител
-
- Кара: без книжка
- Мечтае да кара: M5
bmw
Няма никакво значение дали е купе,седан,кабрио.Всичко е до кубатура.Ето ти цени за сравнение:
http://otgovornost.hit.bg/
http://otgovornost.hit.bg/
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Застраховка за е36
mastersa6o написа:Мамчета колко горе доло ви е застраховката за е36 между 94-та и 96-та година? И има ли разлика в цената, в зависимост дали е за компакт, купе или седан. Също при кои застрахователи си правите каско и защо?
Колега , няма значение типа на купето ... Има значение годината , какви екстри има колата и в какво състояние е .... Аз моята я застраховам в Булстрад ... Излиза по-скъпо в сравнение с повечето други застрахователи , но ти оценяват колата веднъж за крабка и отделно за ПТП или други произшествия ... Като сумата за ПТП е по -голяма от сумата при кражба .... Например моята е оценена на 8000лв при краба и на 12000 при ПТП.... Тоест ако недай си боже се удариш имаш нещо като кредит от който черпиш (тоест тези 12000) , а ако ти открадната колата директно ти изплащат 8000 или ако е ТОТАЛ (недай боже ...).
Последна промяна metodi80 на 27 Авг 2009, 20:54, променена общо 1 път
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
vladi_a_i написа:Също така се гледа и годината
А до колкото знам вече се гледа и шофьорския стаж и броя ПТП-та ако има водача.
Така ми каза приятел при който си правя застраховката.

- metodi80
- старши ентусиаст
-
biogame написа:vladi_a_i написа:Също така се гледа и годината
При някои застрахователи е така , при други все още не е ... но ще стане май при всички така ... (нали па сме вече европейци

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
metodi80 написа:biogame написа:vladi_a_i написа:Също така се гледа и годината
При някои застрахователи е така , при други все още не е ... но ще стане май при всички така ... (нали па сме вече европейци).
Моята гражданска отговорност също е в Булстрад,
и моя приятел ми показа за тази година как са цените.
При мен се увеличава с около 10-15 лв застраховката.
Най много се увеличава за тези с малко стаж,а имат ли птп тогава става още по зле за тях.

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Гледат и къде е регистрирана колата... баща ми работи в Пловдив и кара колата само там.. но е със 'С' регистрация и са му обяснили че за това се увеличава цената
Обяснил им че колата я карам само там... ама тва е.. Иначе да гледат и стаж и точки и ПТП-та щуротий.. опитват се като в Щатите да го направят.. там нали ти слагат GPS в колата и те гледат дали превишаваш скороста... след месец-2 отиваш и ако не си превишавал скороста през това време ти е по евтино етакива работи 

- muk_83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 2-ка Б и BMW E46 2-ка Д
.
Има значение каква е колата седан ,компакт или нещо от сорта с колко врати е колата неможе кола с 2 ел. стькла да струва колкото кола с 4 ел.стькла нали, сьщо така има значение и мотора какьв е всички букви са важни дали е ТД или ТДС И или ИС сьщо бензин или дизел има значение за каското вече за гражданската няма значение там е само на кубатура а относно годините стаж това е само в някои измислени фирми заповядаите в офиса на булевард Вьскресение 7 срещу Булстрад в квартал Красна поляна и там ще Ви бьде обяснено всичко.Да ако колата е с различна регистрация от големите градове като СФ., Варна ,Бургас Пловдив и още някои гражданската е по евтина с окло 30 лв. там някаде беше разликата няма значение кьде се кара колата. Заповядаите и щего измислим.
Последна промяна muk_83 на 27 Авг 2009, 21:32, променена общо 1 път
- mastersa6o
- Потребител
-
600 лв не е ли много за кола на 15 годиниGarribaldi написа:Около 600 лв каско и гражданска с някви отстъпки там.. БУЛ ИНС

- muk_83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 2-ка Б и BMW E46 2-ка Д
.
колеги като незнаете не пишете моляви наи ниско е наистина в лев инс но е 250 минимална застрахователна сума следвана от армеец 300 лв. и така и така нататьк вече има едни 20% ако клиента желае но това вече е друга тема. Колеги заповядаите в офиса на бул. Вьзкресени 7 срещу булстрад в кв. красна поляна
Последна промяна muk_83 на 01 Сеп 2009, 14:30, променена общо 1 път
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2