drifting-bg.com
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- borislav
- младши ентусиаст
-
drifting-bg.com
Защо ми пише,че сайта е докладван като атакуващ.Някой да има някаква информация.....
Сайтът е докладван като „атакуващ“!
Сайтът www.drifting-bg.com е докладван като „атакуващ“ и беше блокиран.
Атакуващите сайтове се опитват да инсталират програми, които крадат лична информация, повреждат компютъра ви или го използват за атака на други компютри.
Някои от тези сайтове го правят съзнателно, но много са просто жертва и собствениците им не знаят нищо за това. :
Сайтът е докладван като „атакуващ“!
Сайтът www.drifting-bg.com е докладван като „атакуващ“ и беше блокиран.
Атакуващите сайтове се опитват да инсталират програми, които крадат лична информация, повреждат компютъра ви или го използват за атака на други компютри.
Някои от тези сайтове го правят съзнателно, но много са просто жертва и собствениците им не знаят нищо за това. :
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
с Мозила трябва да се направи това упражнение - Tools - Options - Security - Tell me if I'm visiting suspected site...
Без страх, без спирачка!
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Това става, понеже Google е минал през сайта и е засекъл някакви вредни кодове във сайта, които могат да заразят компютъра на хората, които го отварят. Самия браузър Мозила отправя запитване към Гугъл, когато отваряш даден сайт, дали съответния сайт е чист, и в случая гугъл е отчел, че сайта е опасен за потребителите. Уебмастъра на сайта трябва да изчисти тези зловредни неща от сайта, бота на гугъл да обходи сайта отново и като види, че всичко е наред, ще може отново да се отваря и със Мозила. Незнам, но предполагам и със Гугъл Хром ще е същото, не съм пробвал. А интернет експлорър съксва и е яко анти секюр, и за това си се отваря - няма проблем
Иначе и фирмата, където се хоства сайта, са стабилни и съм сигурен, че ще се изчистят нередностите съвсем скоро.
Иначе долу в дясно може да му цъкнеш - Ignore Warning и да си влезнеш, но на свой риск, като цяло се съмнявам да ти стане нещо много сериозно на компа.

Иначе и фирмата, където се хоства сайта, са стабилни и съм сигурен, че ще се изчистят нередностите съвсем скоро.
Иначе долу в дясно може да му цъкнеш - Ignore Warning и да си влезнеш, но на свой риск, като цяло се съмнявам да ти стане нещо много сериозно на компа.
- n.kostadinov
- кандидат ентусиаст
-
MatriX_Fucked написа:с Мозила трябва да се направи това упражнение - Tools - Options - Security - Tell me if I'm visiting suspected site...
благодаря колега оправи се работата вече се отваря без да ми излизат предупреждения

- borislav
- младши ентусиаст
-
n.kostadinov написа:MatriX_Fucked написа:с Мозила трябва да се направи това упражнение - Tools - Options - Security - Tell me if I'm visiting suspected site...
благодаря колега оправи се работата вече се отваря без да ми излизат предупреждения
и аз го оправих,мерси

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Така де - от време на време го махайте, да видите дали не са махнали дрифта от листата на "подозрителните" сайтове, защото по принцип това предупреждение си е добре да го има за други "заплахи"! 

Без страх, без спирачка!
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
- Ogi
-
Плевен тийм