Поздравления към Бг полицията
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Поздравления към Бг полицията
От заведението ми , жена от персонала ми открадна лаптопа . Почудих се какво да правя , викам близко е 4то , даи да ида да пусна една жалба , пък ако стане нещо стане , ако не ще се оправям как си знам. Та отивам аз , с леко недоверие в раионното , обесних на човека отвън за какво става въпрос , тои се обади на следовател и ми казаха да изчакам (първите ми мисли бяха , ето почна се , сега стои 2 часа все едно си нямаш работа ) . Неочаквано след 5 минути докато изпуша 1 цигара слезна човека отпред , распита ме за какво става въпрос , изслуша ме съвсем съвестно , въпреки , че го дърпаха за какво ли не и си имаше доста работа. Обесни ми да копирам документите на лаптопа и да ида на другия ден ( четвъртак). Отивам аз , изчаках пак около 5 минути , покани ме горе , распита ме още веднъж , помогна ми да си напиша жалбата и всичко , абе перфектно обслужване дееба все едно съм в частна фирма , аз в шок , обикновенно са незаинтересовани бг полицаите та
дадах аз данните на човека които го открадна , взеха моя телефон , жалби всичко как си е реда и си тръгнах. В петък ( на следващия ден) ми звани телефона към 12.30 часа на обед , вдигам и се обажда следователя. Казва ми заповядаите в 2 часа в раионното , лаптопа и жената ще са тук , но държи да пресъствате. Отивам аз 2 часа , всичко точно , в оговорения час , събраха ни 2мата , върнаха ми лаптопа , распитаха ни един пред друг за случая и следователя изпрати жената. После ми вика пич глеи ся , лаптопа ти е тук , смятам , че всичко е точно ? Викам да , мерси много всичко е супер така и така. Вика ми , ако искаш да не се занимаваш повече , пък и да не и правиш мръсно , можеш да си оттеглиш жалбата. Викам си , кво пък , аз си взех лаптопа , повече не искам и така и направих. Искам да благодаря на полицаите от 4то рпу в Пловдив за бързата намеса , перфектното обслужване и добре свършената работа , дано някога във всички управления и служби ни посрещат така 

It`s party time !
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Ситуацията беше следната , че аз имах доста проблеми и се обадих в ресторанта , обесних , че 3-4 дена няма да ходя , а тя точно тогава трябваше да взима заплата. Казах и , да изчака и като се върна на работа , ще си направим ревизията и ще си получи заплатата. Обаче тя , решила , че е по лесно да вземе лаптопа и да ходи по заложните къщи да иска да го залага и напускала . На всичкото отгоре и нагла , отишла в заложна къща която е срещу ресторанта , момчетата всеки ден обядват при мен та те ми казаха , че го и залагала. Тогава аз отидах в полицията и си пусхан жалбата , иначе преди това моята идея си беше да и се обадя и да и кажа с доброто , ела си вземи парите остави ми лаптопа и да не се разправяме. Ама като чух , че обикаля и заложните къщи си викам по добре да деиствам нещо , защото явно е много проста . А тя работи 2 месеца при мен и никога не е имала проблем с заплата , на всеки 15 дена точно си ги е взимала парите и отношението ми към нея е било много добро , направо не го очаквах точно от този човек , да направи такава простотия за 3-4 дена и то за 100 лева ! В полицията обесни , че имала да плаща вноска на банката и парите и трябвали на момента и затова посегнала към лаптопа. Главно си взех жалбата защото е жена на 55 години . Както и да е , просот исках да похваля полицаите 

It`s party time !
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Чакай да ти разкажа една "смешна "история,майка ми е жена пенсионерка,баща ми също,пари не им липстват(имам и сестра и брат и им помагаме естествено) но майка ми не е всикнала да стои без работа,та тръгнала моля ти се да си търси работа,с което на мен ми създава грижи,последно беше в някаква ...кебабчииница (счетоводител по образование е майка ми) та там някакъв олигоелемент не стига че ги държи по 12 часа,пълна мръсотия ,ами и майка ми реши да напусне на 5 тия ден,обаче собственика не искаше да и плати 5 дена а само 2...защото другите 3 били "обучение",естествено когато имах време отидох,само където не го бих(не ми е запарите а за отношението) и сега викам тези от НАП и санитарните инспекции,тези от нап за да му праснат глоба че не ги е осигурявал хората ,а тези от РИОКОЗ за мръсотията,чака го затваряне и глоба от 5000 до 15000 лева...
Имам няколко въпроса към теб...ти осигуряваше ли служителката си-ако да...сканирай договора,щото съм убеден че е НЕ
С какво право спираш заплатата на служителката си,ревизията е друго нещо,тя материално отговорно лице ли е???
И като финал,очевидно тази жена си няма синове ,за това е постъпила така,което не я оневинява,полицаят е разбрал това и един вид и епомогнал,щото ако заведеш преписка срещу нея...туко виж се обърнали нещата,защото тя ако вземе да заведе иск срещу теб-много лошо,очевидно е простовата жена ,можеше да изкара повече ако те "наклепа" пред НАП
Поздрави
Имам няколко въпроса към теб...ти осигуряваше ли служителката си-ако да...сканирай договора,щото съм убеден че е НЕ
С какво право спираш заплатата на служителката си,ревизията е друго нещо,тя материално отговорно лице ли е???
И като финал,очевидно тази жена си няма синове ,за това е постъпила така,което не я оневинява,полицаят е разбрал това и един вид и епомогнал,щото ако заведеш преписка срещу нея...туко виж се обърнали нещата,защото тя ако вземе да заведе иск срещу теб-много лошо,очевидно е простовата жена ,можеше да изкара повече ако те "наклепа" пред НАП
Поздрави

- borislav
- младши ентусиаст
-
Цялата полиция не е такава,просто си случил на човек.На него трябва да благодариш,че си е свършил съвестно работата.....
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Те такива ги ловят.Като си отишъл при него с името и адреса на човека и този човек е господин Никой в престъпния свят и бизнес средите, естествено, че ще го хванат.
След продължителна следствена работа по набирането на телефона на опасния престъпник, последния респектиран от професионализма и уменията на служителя на МВР сам се е предал доброволно.Благодарение на свръхчовешките усилия и къртовска работа на служителя е постигнато извънсъдебно споразумение между страните, опасността за обществото е премахната.Служителя е предложен за награждаване.
Показателен е факта колко хора бяха учудени от факта, че полицията си върши добре работата и недоверието към тях.Това все пак е новина:
Полицията разкри престъпление- е, с малко помощ и жокер от потърпевшия, но няма да издребняваме.Браво на полицая.
След продължителна следствена работа по набирането на телефона на опасния престъпник, последния респектиран от професионализма и уменията на служителя на МВР сам се е предал доброволно.Благодарение на свръхчовешките усилия и къртовска работа на служителя е постигнато извънсъдебно споразумение между страните, опасността за обществото е премахната.Служителя е предложен за награждаване.
Показателен е факта колко хора бяха учудени от факта, че полицията си върши добре работата и недоверието към тях.Това все пак е новина:
Полицията разкри престъпление- е, с малко помощ и жокер от потърпевшия, но няма да издребняваме.Браво на полицая.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Браво-добре си се оправил.То това е един от малкото случаи,в които полицията си е свършила работата!
Е.Димитров написа:Чакай да ти разкажа една "смешна "история,майка ми е жена пенсионерка,баща ми също,пари не им липстват(имам и сестра и брат и им помагаме естествено) но майка ми не е всикнала да стои без работа,та тръгнала моля ти се да си търси работа,с което на мен ми създава грижи,последно беше в някаква ...кебабчииница (счетоводител по образование е майка ми) та там някакъв олигоелемент не стига че ги държи по 12 часа,пълна мръсотия ,ами и майка ми реши да напусне на 5 тия ден,обаче собственика не искаше да и плати 5 дена а само 2...защото другите 3 били "обучение",естествено когато имах време отидох,само където не го бих(не ми е запарите а за отношението) и сега викам тези от НАП и санитарните инспекции,тези от нап за да му праснат глоба че не ги е осигурявал хората ,а тези от РИОКОЗ за мръсотията,чака го затваряне и глоба от 5000 до 15000 лева...
Поздрави
Абе вие тука само някви батки сте се събрали бе. Или батки или нинджи. Хем незнаете ква е ситуацията хем пак. Ма там мнения да се трупат че е важно разбираш ли. Ти пък кой беше че чак договор да ти сканират. Тва луда работа бе. Да си докара жената сина да се разправя. Само отворковци бе. секи бие трепе. еее спрете бе...
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Като и имаше адреса, а не искаш да я наказваш защо се е стигало до полиция изобщо? Защото това не е свършена работа, като има престъпление, още повече кражба .. и то от човек, на когото ти плащаш, не е ли логично да има и наказание? Като ти е било само за лаптопа, отиваш у тях и си го прибираш, без да се разкарваш 3 пъти до районното.
.. предполагам, че не от хубаво го е откраднало момичето и сте постъпили много човешки просто.
.. предполагам, че не от хубаво го е откраднало момичето и сте постъпили много човешки просто.

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2