Някой пътуващ Бургас - Сл. Бряг (Св. Влас) ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Някой пътуващ Бургас - Сл. Бряг (Св. Влас) ?

Мнение от CheGevara » 29 Авг 2009, 9:11

... срещу разумно заплащане да ме вземе от Бургаското летище във вторник (1.септември) в 10 часа сутринта и да ме закара до Влас?

Сега се сетих, че ще ми трябва и едни майстор, който е добре в ръцете, за едни дребни поправки в един апартамент във Влас. Работата е малко в банята (разклатили са се разни работи) и една преграда на терасата трябва да се закрепи. Трябва ми човек дето е сериозен и си върши работата а не дето чака да го хранят и поят. Мисля си че работата е за не повече от 1 ден и е желателно сряда или четвъртък да се върши - времето няма значение ...

благодаря предварително
контакт или на ЛС или на тел. 0884538853

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 29 Авг 2009, 21:45

Ако не се намери до понеделник някой, който така или иначе ще пътува в тази посока, драсни едно лично и ще го организираме.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 29 Авг 2009, 22:04

AGD написа:Ако не се намери до понеделник някой, който така или иначе ще пътува в тази посока, драсни едно лично и ще го организираме.

Благодаря AGD !
Колегата menchev се обади и обеща да ме вземе.

Назад към Извън Темата