INTERAMERICAN оценка ...???
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
INTERAMERICAN оценка ...???
Здравейте , как се процедира когато не си доволен от оценката на застрахователя - Е36 , 96г , застраховано за около 6000 лв.
За одрани калник и врата / не е много но са си за боя отвсякаде / застрахователя ми изплаща колосалната сума от 16 лв.
Как се процедира в такъв случай - да ходя за повторен оглед - има ли смисъм?
Благодаря
п.с. горе долу стигат за горивото ....
За одрани калник и врата / не е много но са си за боя отвсякаде / застрахователя ми изплаща колосалната сума от 16 лв.
Как се процедира в такъв случай - да ходя за повторен оглед - има ли смисъм?
Благодаря
п.с. горе долу стигат за горивото ....
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Еми принципно трябва да се подаде молба за преразглеждане във главния офис на застрахователя
Най-добре отиди там и питай на място или по телефона
А иначе и аз имах същия случей само че с Дженерали - 2 врати за боя - 14.50лв и още един - фар, мигач, капак, калник и маска, като калника и капака бяха за изчукване - 18.90лв
Бащата ходи да се разправя че аз не бях в София после, с невъобразим скандал с изпълнителния директор и прекратяване на договор за фирмените му камиони и неустойки за това ми беше преразгледана щетата и решиха да се бръкнат за 2-те щети - 231.45лв
Само за справка колата ми беше застрахована за 10 000 лева и вноската ми беше около 750 лева за годината

Най-добре отиди там и питай на място или по телефона

А иначе и аз имах същия случей само че с Дженерали - 2 врати за боя - 14.50лв и още един - фар, мигач, капак, калник и маска, като калника и капака бяха за изчукване - 18.90лв

Бащата ходи да се разправя че аз не бях в София после, с невъобразим скандал с изпълнителния директор и прекратяване на договор за фирмените му камиони и неустойки за това ми беше преразгледана щетата и решиха да се бръкнат за 2-те щети - 231.45лв

Само за справка колата ми беше застрахована за 10 000 лева и вноската ми беше около 750 лева за годината

http://www.interamerican.bg/uploads/fil ... cepted.pdf - чети внимателно и обърни внимание на точка 18-та от "Условия на застраховка Каско.
http://www.paragraf22.com/pravo/naredbi/20078.html - тук ще намериш Приложние 1 и 5. Това е закон регулиран от държавата и никой не може да върви против него. На твоя автомобила трябва да му платят около 120-150 лв. за детайл. Ако откажат пиши оплакване до застрахователя си и до Комисията по финансов надзор.
http://www.paragraf22.com/pravo/naredbi/20078.html - тук ще намериш Приложние 1 и 5. Това е закон регулиран от държавата и никой не може да върви против него. На твоя автомобила трябва да му платят около 120-150 лв. за детайл. Ако откажат пиши оплакване до застрахователя си и до Комисията по финансов надзор.
Благодаря за коментарите, лошото е че събота и неделя не работят , ще трябва да чакам до понеделник.
Последна промяна nandrolon на 29 Авг 2009, 12:39, променена общо 1 път
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
мой съвет - обжалвай, взимай си парите и сменяй компанията.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
МОИ съвет- караи само на кражба ако си я удариш си я правиш сам ако не я удариш си напред с кинтите
аз когато си правя застраховки на колите с кеф гледам как се насират да ми разказват апокалипсис а аз се смея и викам : знам знам даваи пиши наи ниската стоиност и само за кражба и те ма как наи ниската ми ако ви откраднат колата а аз: като ми откраднат колата ваште хора ще извадят 100000 причини и пак ще ми платят 80% от минималната стоиност на колата така че пиши и не ме плаши
АЗ СЪМ В АРМЕЕЦ

аз когато си правя застраховки на колите с кеф гледам как се насират да ми разказват апокалипсис а аз се смея и викам : знам знам даваи пиши наи ниската стоиност и само за кражба и те ма как наи ниската ми ако ви откраднат колата а аз: като ми откраднат колата ваште хора ще извадят 100000 причини и пак ще ми платят 80% от минималната стоиност на колата така че пиши и не ме плаши

Последна промяна Мишу на 29 Авг 2009, 15:29, променена общо 1 път
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Еми като правите каско при най-"малоумните" ЗК... аз досега с Булстрад не съм имал никви грижи... три щети съм завеждал, като последната беше за ПТП... платиха си дори за ///М бронята, без дори да им вадя фактура за нея, а беше слагана след закупуване на колата (стандартно си беше с facelift бронята).
Длъжен съм да отбележа , че е станало известно недоразумение.
Хората просто са си удържали следващите 2 вноски и тези 16 лева са просто остатъка.Дори това да е практика си мисля че са длъжни да ме уведомят за случващото се навреме.
Както и да е всичко е точно , донякаде грешката е моя.Благодарности на колегата koko29 за полезната информация , както и на останалите kолеги!
Поздрави
Хората просто са си удържали следващите 2 вноски и тези 16 лева са просто остатъка.Дори това да е практика си мисля че са длъжни да ме уведомят за случващото се навреме.
Както и да е всичко е точно , донякаде грешката е моя.Благодарности на колегата koko29 за полезната информация , както и на останалите kолеги!
Поздрави
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
buny_boy11 написа:Без каско наи добре.

да бе,
само дето моята никой не иска да я вземе безследно...

що не ходите на проверени застрахователи... на мен зимата не само премията ми се изби, но нагласих колата да върви даже(е верно малко шарена, ама сега щеше много да ме е яд)
14 мнения
• Страница 1 от 1