да се похваля...(конкурс по физика)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

да се похваля...(конкурс по физика)

Мнение от ngc7052 » 18 Фев 2005, 23:54

С един съученик участваме в един конкурс по физика за web страница...И така реших да се похваля ...Моята роля е в писането на текста ,намирането на филмчето и изображанията...от правене на страници не разбирам ... :uups: но съм доволен от това ,което се получи...
http://www.ferraribg.net/stringtheory/ -tova e nashia sait
http://geocities.com/fizika_bg/ -tva e saita na konkursa kadeto moje da vidite vsichki saitove... :roll:
But does a human form display to those who dwell in realms of day

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 220

Мнение от Osmicata » 19 Фев 2005, 4:11

Много приятен сайт, с удоволствие прегледах вси4ко, минах и теста 9 от 10 :). Изключително прегледен и ясен, надявам се да има успех. Имам само една забележка, превода на някои термини може да се изглади и е добре стила на текста да мине една-две коректури, сайта само ще спе4ели. Поздравления за работата!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от acrimonious » 19 Фев 2005, 9:21

Браво, браво... Доста интересно сте го направили... :yes:

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 19 Фев 2005, 10:17

много добре направен - личи си че сте се трудили !

забалежка: на "използвана литература" не се личат връзките, тъй като фона е също син!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 19 Фев 2005, 11:20

Баво много добре сте го направили :D само си прегледайте теста ;)
Направи ми впечатление че когато въведох 10 от 10 верни(които след тва сверих с отговорите) ти показва резултат 9 от 10

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 19 Фев 2005, 16:01

Мерси за похвалите...В теста наистина има грешка и при 10 верни отгоора показва 9?10 ,но проблема ще бъде отстранен ,мерси че ми казахте че можеше и така да си остане :uups: :uups: :uups: За термините ,просто съм дал тези които са използвани във всичката научна литература ,която съм чел...знам че на места има много повторения и словореда е малко объркващ ,но просто няма абсолютни никакви синоними ,защото все пак е научен текст, и повторенията са неибежни...мерси отново за коментарите...На места съм превеждал , на други съм взимал готов текст от книги ,а някои неща съм ги писал и аз...Само да спомена че на когото му е интересно може да си потърси една поредица Elegant Universe на NOVA ...не знам дали ч има в бг сърварите ,туй като аз я свалих от локалния сайта на Евроком Пд...
Ако има заинтересовани мога да помоля пича ,с когото сме праили страницата да качи предаванията (те са 3 по 1час всяко) в data.bg...страхотни са просто са направени перфектно и расискат най-фундаменталните физични преоблеми в момента...
But does a human form display to those who dwell in realms of day

Назад към Извън Темата