и пак роми вилнеят срещу полицаи !!! ДОКОГА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

и пак роми вилнеят срещу полицаи !!! ДОКОГА

Мнение от super_mario » 30 Авг 2009, 11:15

Двама братя с кримидосиета по няколко педи и с присъди стреляха безпричинно по районното управление на МВР в Долна Митрополия, а после влязоха в ръкопашна схватка с изпратените да ги задържат полицаи.Митко Петров (34 г.) и брат му Асен (25 г.) минавали с маздата си край управлението в петък към 19,30 ч. На двора имало четирима униформени от групата за бързо реагиране, които работели по случая с разкрита нарколаборатория за канабис. Без всякакъв повод РОМИТЕ стреляли с пистолет три пъти по посока към униформените, засипвайки полицаите с обиди и псувни. После тръгнали с маздата, без да се подчиняват на заповедта да спрат. След гонка по улиците колата била застигната пред ромската махала. При опита да бъдат задържани мургавите се нахвърлили с юмруци срещу служителите на реда. Скъсали пагоните на единия от тях, друг полицай бил ритан и влачен по земята. Въпреки яростната съпротива бабаитите били оковани с белезници и откарани в ареста. Оказало се, че пистолетът, с който стреляли братята, е газов.Зад волана на маздата бил Митко Петров. Той бил с отнета книжка с присъда от юли т.г. За брат му Асен пък това е второ покушение срещу полицай. Преди 2 г. той премаза краката на кварталния на село Върбица Анатоли Владимиров, който се опитал да спре ладата му за проверка. Асен избяга тогава от мястото на инцидента и бе издирван цяла нощ.
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 30 Авг 2009, 11:21

ехее,баси своеволията,после как да им се работи на тия полицаи,а и за тия пари къде вземат

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Авг 2009, 11:22

:shock: принципно в белите държави, такива ги оставят на място... а тези брикети най-вероятно ще се разминат с 24ч.
После някакви комитетчета пишат, как в България имало дискриминация...
Последна промяна ///peter на 30 Авг 2009, 11:23, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 30 Авг 2009, 11:23

Да еба и мангалите..... :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 30 Авг 2009, 11:28

indianeca написа:Да еба и мангалите..... :bang:

още малко трябваше ХИТЛЕР да бъде жив и сега нямаше да има думата "циганин"
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Авг 2009, 11:28

Хм...полицията ни една с най- силните правомощия, прокуратурата ни е перфектна и само гледа на кой циганин да повдигне обвинение, съдът ни пък е толкова...некорумпиран! И все гледа да вкарва такива елементи на топло, никога не отсъжда глоба, по бюджета на съдебната власт, винаги гледа интереса на честните данъкоплатци :mhihi: Българският хелзинкски комитет пък само им дърпа ушите на ромите за "дребните" им прегрешения и никога не ги защитава и хич не прави живота черен на всеки, който е защитил нещо от техните посегателства. Аз направо съм изумен как е възможно още да има такива случки ;)
Е , ония палячовци от Европата твърдят обратното във всичките си анализи, ама те какво разбират, аматьори....
Последна промяна saleen на 30 Авг 2009, 11:31, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 30 Авг 2009, 11:29

Ееееее, ай пак мангалите...

Преди 1 час прочетох тая статия във вестника и останах възмутен БЕЗ В СТАТИЯТА ДА СЕ СПОМЕНАВА, ЧЕ СА ЦИГАНИ.
Някои колеги май евентуално биха ги похвалили тия двамата ако не бяха мангали...
Законът е еднакъв за всички - бели или черни.
Друг е въпросът колко е ефективен...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 30 Авг 2009, 11:31

indianeca написа:Да еба и мангалите..... :bang:
Тихо, тихо, има агенти тука :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 30 Авг 2009, 11:32

ама обърнали ли сте внимание огоромна част от мангалите се казват Асен и винаги съм го свързвал с една единствена променена гласна вместо "Е" "А" или Асан страшна крадлива напаст са тия окупирали кръстовищата и просят дърпат всичко каквото им падне и накрая от наще осигуровки живеят ....... :evil:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 30 Авг 2009, 11:42

а четохте ли за онези от столипиново... май са забравили генерала и танка.... :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 30 Авг 2009, 11:48

Хахаха циганите се ебават с тях... и ги правят не 2 стотинки... и после тия си го изкарват на нас .... ;) Нямам жал към полицай вече !!! Да ги ебават.. ебати полицайте... фанали ги 2ма мангала и ги пребили :mhihi: Вадят палки пистолети и тия на земята.. стига бе... утре ще стане нещо не дай си боже на някой от нас... ще извикаме полиция... ще дойдат... и вместо да ни помогнат ще ги набият... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 30 Авг 2009, 12:17

Garribaldi написа:Хахаха циганите се ебават с тях... и ги правят не 2 стотинки... и после тия си го изкарват на нас .... ;) Нямам жал към полицай вече !!! Да ги ебават.. ебати полицайте... фанали ги 2ма мангала и ги пребили :mhihi: Вадят палки пистолети и тия на земята.. стига бе... утре ще стане нещо не дай си боже на някой от нас... ще извикаме полиция... ще дойдат... и вместо да ни помогнат ще ги набият... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега защо говориш такива пълни глупости не ми е ясно?А?Мислиш ли че на ченгето не му е най-лесно да извади патлака и да ги натръшка ши....те мангали а?Сещаш ли се обаче после колко ще лежи в пандиза?Защото посмъртно няма да мине за самозащите понеже законите ни са такива!Още повече че е стрллял по роми!Имаш ли представа че закона грам не защитава ПАЗИТЕЛИТЕ НА ЗАКОНА?Нете познавам лично но някога в РПУ влизал ли си?Знаеш ли че веднъж след побой между наша компания и пияни роми(бяхме абсолютно невинни) сме прибрани в РПУ-то,гражданина ром беснее нещо и крещи там на нас и полицаите,аз не издържах и му скочих и го заритах у РПУ-то!И му викам ще те утрепя бе!Цяла вечер ченгето ми вика тихо бе момче спокойно бе момче!И накрая влязох за показания и викам на ченгето-ко ги защитаващ тея бе?И обня вика ти какво искаш? Знаеш ли че утре сутринта може да си на топло,а въпросния субект да е навън?Искаш каза оня да се оплаче че си го бил в полицията и аз ставам свидетел веднага(полицая е свидетел) и вика нито мога да откажа нито нищо!Закона е на тяхна страна!
и така по тоя въпрос!Не защитавам полицаите но бъдете по разбрани към тях закона им връзва ръцете!А те също са хора със семейства!

Без лоши чувства и с уважение!!!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3-ка Black Edition
Мечтае да кара: много неща...
Детайли за колата: много черна....

Мнение от PiMPi » 30 Авг 2009, 13:06

Аз пък да споделя една случка от личен опит - докато бях в USA 2006-та година на 20метра от мен 6 полицаи застреляха едно негро и шестимата защото извади пистолет (ПРЕДИ ДА ГО ИЗПОЛЗВА !!!). Застреляха го като куче, дойде линейка провериха го дали мърда с подритване и се врътнаха ! За мен щом стреляш по полицай ПОЛИЦАЯТ ТРЯБВА ДА СТРЕЛЯ ПО ТЕБ ! Разбира се не да става стрелбище по улиците, но престъпниците трябва да знаят, че и на тях има какво да им се случи ! Колегата по-горе е прав закона в тази страна е на страната на престъпниците независимо мангали или не ! Това е което трябва да се промени. Не е странно, че се стреля по полицаите - правят го навсякъде по света, странното е реакцията на нашата полиция да обърне и другата буза !? Дано бат Бойко вземе мерки по този и въпрос ! И да уточня нито съм полицай нито ги обичам, дори напротив много ме дразнят повечето, но за добро или лошо те трябва да всяват ред и респект, а при сегашната ситуация всяват само смях и подигравки ! Утре тея мангали ще посегнат на моето семейство и полицията няма да ми помогне, ще се наложи аз да ги застрелям и да ме съдят като убиец !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Авг 2009, 14:16

Garribaldi написа:Хахаха циганите се ебават с тях... и ги правят не 2 стотинки... и после тия си го изкарват на нас .... ;) Нямам жал към полицай вече !!! Да ги ебават.. ебати полицайте... фанали ги 2ма мангала и ги пребили :mhihi: Вадят палки пистолети и тия на земята.. стига бе... утре ще стане нещо не дай си боже на някой от нас... ще извикаме полиция... ще дойдат... и вместо да ни помогнат ще ги набият... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:gives: Иди с тия евтини лафове в Столипиново, така ще накефиш манговците, че ще се върнеш :gay:
Никой не мое ма връне на селу!

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 30 Авг 2009, 14:21

Да, в нормалните държави независимо мангал ли си, какъв си, ако извадиш пистолет и само го насочиш към полицай си с няколкостотин грама олово по-тежък. А тук-беззаконие и какво ли не...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Следваща

Назад към Извън Темата