и пак роми вилнеят срещу полицаи !!! ДОКОГА
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
и пак роми вилнеят срещу полицаи !!! ДОКОГА
Двама братя с кримидосиета по няколко педи и с присъди стреляха безпричинно по районното управление на МВР в Долна Митрополия, а после влязоха в ръкопашна схватка с изпратените да ги задържат полицаи.Митко Петров (34 г.) и брат му Асен (25 г.) минавали с маздата си край управлението в петък към 19,30 ч. На двора имало четирима униформени от групата за бързо реагиране, които работели по случая с разкрита нарколаборатория за канабис. Без всякакъв повод РОМИТЕ стреляли с пистолет три пъти по посока към униформените, засипвайки полицаите с обиди и псувни. После тръгнали с маздата, без да се подчиняват на заповедта да спрат. След гонка по улиците колата била застигната пред ромската махала. При опита да бъдат задържани мургавите се нахвърлили с юмруци срещу служителите на реда. Скъсали пагоните на единия от тях, друг полицай бил ритан и влачен по земята. Въпреки яростната съпротива бабаитите били оковани с белезници и откарани в ареста. Оказало се, че пистолетът, с който стреляли братята, е газов.Зад волана на маздата бил Митко Петров. Той бил с отнета книжка с присъда от юли т.г. За брат му Асен пък това е второ покушение срещу полицай. Преди 2 г. той премаза краката на кварталния на село Върбица Анатоли Владимиров, който се опитал да спре ладата му за проверка. Асен избяга тогава от мястото на инцидента и бе издирван цяла нощ.
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

После някакви комитетчета пишат, как в България имало дискриминация...
Последна промяна ///peter на 30 Авг 2009, 11:23, променена общо 1 път
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
indianeca написа:Да еба и мангалите.....
още малко трябваше ХИТЛЕР да бъде жив и сега нямаше да има думата "циганин"
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Хм...полицията ни една с най- силните правомощия, прокуратурата ни е перфектна и само гледа на кой циганин да повдигне обвинение, съдът ни пък е толкова...некорумпиран! И все гледа да вкарва такива елементи на топло, никога не отсъжда глоба, по бюджета на съдебната власт, винаги гледа интереса на честните данъкоплатци
Българският хелзинкски комитет пък само им дърпа ушите на ромите за "дребните" им прегрешения и никога не ги защитава и хич не прави живота черен на всеки, който е защитил нещо от техните посегателства. Аз направо съм изумен как е възможно още да има такива случки
Е , ония палячовци от Европата твърдят обратното във всичките си анализи, ама те какво разбират, аматьори....

Е , ония палячовци от Европата твърдят обратното във всичките си анализи, ама те какво разбират, аматьори....
Последна промяна saleen на 30 Авг 2009, 11:31, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
Ееееее, ай пак мангалите...
Преди 1 час прочетох тая статия във вестника и останах възмутен БЕЗ В СТАТИЯТА ДА СЕ СПОМЕНАВА, ЧЕ СА ЦИГАНИ.
Някои колеги май евентуално биха ги похвалили тия двамата ако не бяха мангали...
Законът е еднакъв за всички - бели или черни.
Друг е въпросът колко е ефективен...
Преди 1 час прочетох тая статия във вестника и останах възмутен БЕЗ В СТАТИЯТА ДА СЕ СПОМЕНАВА, ЧЕ СА ЦИГАНИ.
Някои колеги май евентуално биха ги похвалили тия двамата ако не бяха мангали...
Законът е еднакъв за всички - бели или черни.
Друг е въпросът колко е ефективен...
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
ама обърнали ли сте внимание огоромна част от мангалите се казват Асен и винаги съм го свързвал с една единствена променена гласна вместо "Е" "А" или Асан страшна крадлива напаст са тия окупирали кръстовищата и просят дърпат всичко каквото им падне и накрая от наще осигуровки живеят ....... 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Хахаха циганите се ебават с тях... и ги правят не 2 стотинки... и после тия си го изкарват на нас ....
Нямам жал към полицай вече !!! Да ги ебават.. ебати полицайте... фанали ги 2ма мангала и ги пребили
Вадят палки пистолети и тия на земята.. стига бе... утре ще стане нещо не дай си боже на някой от нас... ще извикаме полиция... ще дойдат... и вместо да ни помогнат ще ги набият...

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Garribaldi написа:Хахаха циганите се ебават с тях... и ги правят не 2 стотинки... и после тия си го изкарват на нас ....Нямам жал към полицай вече !!! Да ги ебават.. ебати полицайте... фанали ги 2ма мангала и ги пребили
Вадят палки пистолети и тия на земята.. стига бе... утре ще стане нещо не дай си боже на някой от нас... ще извикаме полиция... ще дойдат... и вместо да ни помогнат ще ги набият...
![]()
![]()
Колега защо говориш такива пълни глупости не ми е ясно?А?Мислиш ли че на ченгето не му е най-лесно да извади патлака и да ги натръшка ши....те мангали а?Сещаш ли се обаче после колко ще лежи в пандиза?Защото посмъртно няма да мине за самозащите понеже законите ни са такива!Още повече че е стрллял по роми!Имаш ли представа че закона грам не защитава ПАЗИТЕЛИТЕ НА ЗАКОНА?Нете познавам лично но някога в РПУ влизал ли си?Знаеш ли че веднъж след побой между наша компания и пияни роми(бяхме абсолютно невинни) сме прибрани в РПУ-то,гражданина ром беснее нещо и крещи там на нас и полицаите,аз не издържах и му скочих и го заритах у РПУ-то!И му викам ще те утрепя бе!Цяла вечер ченгето ми вика тихо бе момче спокойно бе момче!И накрая влязох за показания и викам на ченгето-ко ги защитаващ тея бе?И обня вика ти какво искаш? Знаеш ли че утре сутринта може да си на топло,а въпросния субект да е навън?Искаш каза оня да се оплаче че си го бил в полицията и аз ставам свидетел веднага(полицая е свидетел) и вика нито мога да откажа нито нищо!Закона е на тяхна страна!
и така по тоя въпрос!Не защитавам полицаите но бъдете по разбрани към тях закона им връзва ръцете!А те също са хора със семейства!
Без лоши чувства и с уважение!!!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- PiMPi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3-ка Black Edition
- Мечтае да кара: много неща...
- Детайли за колата: много черна....
Аз пък да споделя една случка от личен опит - докато бях в USA 2006-та година на 20метра от мен 6 полицаи застреляха едно негро и шестимата защото извади пистолет (ПРЕДИ ДА ГО ИЗПОЛЗВА !!!). Застреляха го като куче, дойде линейка провериха го дали мърда с подритване и се врътнаха ! За мен щом стреляш по полицай ПОЛИЦАЯТ ТРЯБВА ДА СТРЕЛЯ ПО ТЕБ ! Разбира се не да става стрелбище по улиците, но престъпниците трябва да знаят, че и на тях има какво да им се случи ! Колегата по-горе е прав закона в тази страна е на страната на престъпниците независимо мангали или не ! Това е което трябва да се промени. Не е странно, че се стреля по полицаите - правят го навсякъде по света, странното е реакцията на нашата полиция да обърне и другата буза !? Дано бат Бойко вземе мерки по този и въпрос ! И да уточня нито съм полицай нито ги обичам, дори напротив много ме дразнят повечето, но за добро или лошо те трябва да всяват ред и респект, а при сегашната ситуация всяват само смях и подигравки ! Утре тея мангали ще посегнат на моето семейство и полицията няма да ми помогне, ще се наложи аз да ги застрелям и да ме съдят като убиец !
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Garribaldi написа:Хахаха циганите се ебават с тях... и ги правят не 2 стотинки... и после тия си го изкарват на нас ....Нямам жал към полицай вече !!! Да ги ебават.. ебати полицайте... фанали ги 2ма мангала и ги пребили
![]()
![]()

Никой не мое ма връне на селу!
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Да, в нормалните държави независимо мангал ли си, какъв си, ако извадиш пистолет и само го насочиш към полицай си с няколкостотин грама олово по-тежък. А тук-беззаконие и какво ли не...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5